130

Кирил Станимиров БСП

преди 6 години

Бойко ела в Стара Загора да видиш централните улици.Караме колите и хващаме морска болест, от дупка в дупка.Пропада гербаджийския асфалт.Ела не се срамувай от Живко Тодоров, вярно, че спи с бивша пр.оститутка на 20 години и все много зает, а града тъне в мизерия .

129

OMG_Lucker

преди 6 години

Почти никой не пита за пътища, не вкарвай на хората думи в устата! Тези, които питат, са или клакьори- подмазвачи, или такива, които искат да докажат, че дори това с което се хвали Борисофф е бошлаф- разваля се, нужни са му ремонти и т.н.

128

Анонимен

преди 6 години

Какво стана със Суджукгейт, Мишо Бирата и Христо Бисеров???

127

Анонимен

преди 6 години

Асфалт не се яде, но от асфалт и строителство най-много се краде.Всички вече са наясно с финикийските номера на ГЕРБ-ерите.

126

Анонимен

преди 6 години

Бойко, кажи на другарката Картофка да направи не пътища, а тротоари в столицата! Все още има хора, които ходят пеш по улиците, защото няма тротоари, а където ги има - трябва да си гледаш в краката да не се претрепеш.

125

асвалтогризач

преди 6 години

от асвалта много се оядоха,ама ще видят кон боб яде ли

124

sdvsd

преди 6 години

Тази вечер минах по Хемус ,за пореден път висях половин час на полусъединител на прохода Витиня.В последните 3-4 години там съм прекарал не един и два часа в не едно и две задръствания.На Правец също бяха затворили платното за да го правят,айде там да речем че има неравности.Тия немат спирка,ще ремонтират до гроб.Колко хора си заминаха заради тези псевдо ремонти не знам как хората не го усещат

123

Ахмед

преди 6 години

Суджуклията пак си говори самичък.Няма да повтори излагацията в посолството в Англия.Газ пикаеше три седмици.Ще остане в историята на България, като крадец-мафиот .....довел до банкрут България с изтеглените заеми от американски банки.

122

Край

преди 6 години

Където мине магистрала градчетата и селата ИЗЧЕЗВАТ. Които не вярва да гледа филма Колите или пък да мине през Нова Загора или селата през които минаваше пътя за Бургас.Асфалт ядат ГБС, ТРейс, ГП груп, Аргогруп Водстрой и фирмите на другарите борисови.Заради парите за магистралите загубихме суверенитета си и слушкаме Меркел чрез нейния губернатор тук - Борисов.

121

гладен

преди 6 години

До ИСТИНА Е!!!къде е суджука, дай суджук

120

еххе

преди 6 години

До ЗА СЕВЕРОЗАПАДНАЛИЯ:суджука къде е гербераст?

119

шее

преди 6 години

абе къде е суджука бе? къде е суджука?

118

Случаен

преди 6 години

В Румъния и Сърбия навсякъде в града има безплатни тоалетни.С тоалетни чинии , течаща топла и студена вода, тоалетна хартия,кърпи за ръце и сешоари.Тротоарите са равни и удобни .Няма криви бордюри и кръпки по асфалта,като на баба ми чергата.

117

ЗА СЕВЕРОЗАПАДНАЛИЯ:

преди 6 години

ПРАВ СИ --ВЕЧЕ НЕМА КОЙ ДА ТИ РАБОТИ ЗА 300-400-ЛВ...И ТИ ДА ГО ЛЪЖЕШ САМО С АВАНСИ ЗА ПО 100-лв/мес.....ЗА .ДА ТИ РАБОТИ ЗА "БЕЗ ПАРИ"!МАГИСТРАЛИТЕ СА ЗА ТОВА --ДА ДОЙДАТ ЧУЖДИ КАПИТАЛИСТИ ..КОИТО ЗНАЯТ ДА ПЛАЩАТ ...А ,НЕ ДА СЕ СТИСКАТ КАТО "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ" , ЗА ДА СИ ЗАВЕДАТ ЛЮБЛОВНИЦАТА НА КАРИБИТЕ ИЛИ ДА СИ ИЗДЪРЖА СИНЧЕТО В САЩ , КАТО ВОДАЧКАТА НА ПАРТИЯТА ВИ!!!

116

Анонимен

преди 6 години

да живей ББ ...ама в затвора ... той бил платил лично тези $ за магистралите а мойте родители с 204 лв пенсия..ромите убиват българи всеки ден а той Боктиквонски за магистрали ми говори

115

Анонимен

преди 6 години

да насадим свински тикви около магистралите та като се вози Б Б да се оглежда

114

Анонимен

преди 6 години

тиквоооо в нормалните държави имаше асфалт и магистрали преди 75 години ..а ти само крадеш и богатееш ..анатемосвам те ..а бистришките тигри -самолето и суджуко ?? кажи нещо де ***

113

Анонимен

преди 6 години

Този човек май не вижда реалността, или за пореден път ни казва индиректно- не ставате , ще ви говоря ,каквото си искам ,.. Само във Флорида -60 000 нашенци ,без другите големи градове , та за чия изгода се лее този асфалт? на къде води , до развиващи се български градове или до мутренските постройки в Банско , Слънчев бряг.. ?Ми то там асфалта отдавна е излят Колкото и магистрали да построи ,разбира се с парите на ЕС, България опустява

112

Анонимен

преди 6 години

Хората те питат къде са парите за пътищата.Защо в Европа 1 към струва 300 хиляди а у нас 4 милиона.В чий джоб отива разликата.

111

Анонимен

преди 6 години

искам да мачкам тикви на асфалта с моят Ланд Ровер