40

Анонимен

преди 6 години

Червените мечтаят да живеят в САЩ, ама иначе тук плюят.

39

Анонимен

преди 6 години

Щатите разбира се не са виждали урагана "Боярищник" дето трепе хора на ред.

38

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо няма снимки от разрушенията в Куба?Тези там фотоапарати ли нямат, смартфони ли нямат?Или комунистическата пропаганда не позволява да се покаже?Странна работа.Щатските телевизии нон стоп показват кадри от урагана, но нещо за Куба липсват.

37

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Очакваме...репортажи и снимки от Мика Айкут-Стоиччкова,която е в Маями с отрочето си.Сигурно не се е...евакуирала от професионален...хъс;нали е джурналистка.

36

Анонимен

преди 6 години

Това е немски великаниски дог.

35

Анонимен

преди 6 години

Сега пък американците щели да предотвратят изригването на Йелостоун, като прекарат тръби със студена вода, да охлаждат магмата. Като сгорещената вода да ползват за електроенергия. Умници, вулкан с размери 50 на 70 км да го охладиш, е все едно да поливаш ядрен реактор с чайник!

34

Анонимен

преди 6 години

тия къщички са много по евтини от бИтон. пък и постоянно има въртележка - строежи, движение, заетост. А у нас какво - битон за "вечни" времена и сега какво - облепване със стиропори и битки между съседи - тоя иска, оня не иска, щото краварите искали да им вземат битонните жилища.

33

Анонимен

преди 6 години

Тоест, мексиканските чистачки във Флорида са виновни за "Виетнам, Ирак, Сирия, Афганистан, Сърбия , Либия" и трябва да си понесат Възмездието? Тоя бог що не прави някак по-целенасочени възмездия?

32

Анонимен

преди 6 години

Кучоту се рани с наденица.Кучиту му требе глад и безводие.

31

Анонимен

преди 6 години

До От Президентсвотода им съберем помощи

30

Анонимен

преди 6 години

бе тия като знаят,че живеят в рисков район защо си строят картонени къщички,свидят им се парите за бетон ли или периодично искат да си взимат пари от застраховката

29

До37

преди 6 години

Великата ти америка е само по филмите с които ти се е облъчил мозъка. Иначе са гола вода, като тази която влачи къщите им в океана.

28

Анонимен

преди 6 години

До 37Това чудовище е с внушителни размери като великан преличащ на куче.

27

Гюнтер до 41

преди 6 години

Ай сииктир вече с тая Русия бе...на,всяко гърна мерудия!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Ужас, тук наистина има хора, които вярват, че бурите ги прави човек с брада, облечен в бял чаршаф, който като се ядоса на правителството на САЩ, избива и оставя без дом някакви хора в Куба, и това е върхът на справедливостта. Такива работи като океан, тропически климат? Коментарите са като на Фейсбук страницата на "Ал Джазира" след терористичен акт в Белгия, защото взривената туристка от Перу си го е заслужила като олицетворение на Запада.

25

Анонимен

преди 6 години

Само напред хора в САЩ ! През територията ви са минали хиляди урагани и торнадота и винаги ги побеждавате. Ще победите и това чудовище. Мишките на балканите едвам се оправят с буря 80км/ч :))) Great America !

24

до ЧОВЕК

преди 6 години

Точно така . Възмездие трябва за всичко което са сторили американците на останалия свят . За Виетнам, Ирак, Сирия, Афганистан, Сърбия , Либия ...Ние нищо зло не сме сторили на тези хора, който е сторил трябва да си плати

23

Ето на!

преди 6 години

Апокалиптичните им сценарии на филми в действие! Призрачни градове, безпомощност, сега ще литне и Mr. President да ги спаси.... Ама лошото е, че само обикновените хора страдат .... Природата си знае работата!

22

До човек

преди 6 години

Когато зимата, България беше блокирана от снежните бури, хората замръзваха по тиквенските магистрали, дали тези които ги духа урагана сега, знаеха за нас. Или пък са ни съчувствали. При условие, че не ни знаят на кой континент се намираме. За какво пък ние трябва да им съчувстваме? Жал се изпитва към хора, а американците са тлъсти добитъци.

21

Немезида

преди 6 години

До Adam"Дано да ги разрердущини"Адамчо, виж к'во, мойто момче. На всички е ясно, че тези ваши вопли са признак на ксомплексарщина и безсилие.Само дето забравяте един основен принцип на световния ред: КОЙТО ЖЕЛАЕ ЗЛО ДРУГИМУ, ВРЪЩА МУ СЕ ДЕСЕТОКРАТНО.