47

Трябва ли

преди 6 години

Госпожо , Меркел , когато България се нуждаеше от солидарността на ЕС за Южен поток , ние не я получихме .

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Ако си на трибуна ще те замерят с развалени зеленчуци.

45

Анонимен

преди 6 години

Освен тези, които ни се "полагат" по държавна квота ,всеки от нас да прибере,храни и издържа поне трима "бежанци", също така поне двама роми (с цел солидарност в интеграцията).Също така всеки да внася доброволно по 10 процента от брутните си доходи във фондове за "закрила на нетрадиционно сексуалните" и неправителствени организации от рода на БХК.Желателно е, всеки да има в резерв по няколко плюшени мечета и прочие аксесоари.ТОВА Е ИСТИНСКАТА СОЛИДАРНОСТ!

44

Анонимен

преди 6 години

Г-н Путин да освободи немците, които са под американски ботуш от 70-80г.

43

Факт

преди 6 години

Когато Баба Зомби канеше тара.мбуките,солидарна ли беше с нас,дето не ги искахме????Сега да си ги гледа самичка!Когато правеха Северен поток,хич не ни и питаха,ама като стана въпрос за Южен-направо ни забраниха!Плюя аз на такава солидарност!Щом ни карат да живеем в стаята под стълбата* на общия европейски дом...*като Х.Потър в приемното семейство.То верно,трябва да сме направо магьосници при това положение.

42

Въпрос към бабата

преди 6 години

Защо тази ваша солидарност трябва да е избирателна и вие да я решавате? Ето на, в България милиони живеят под прага на бедността, пенсионерите ни живеят като скотове и бездомници, а много от работещите ни са работещи бедни. Защо не сте солидарни с нас и не ни дадете ей така безвъзмездно няколко десетки милиарда евро за да си приближим стандарта към вашия? Бъдете солидарни !

41

Анонимен

преди 6 години

Руските трологоведа пак се разпенявиха.

40

Анонимен

преди 6 години

Първо покани нелегалните мигранти,а сега ще се бори с тях.Ех,Меркел,Меркел,май си преуморена и трябва да си ходиш.А ние знаем как да се преборим с нелегалните,само да не бяхме толкова зависими от теб.

39

Анонимен

преди 6 години

Солидарност и култура искат хората от нас, че и толерантност, само че от толкова култура май Европа хвана черните за к#ра

38

Шаран-БГ

преди 6 години

И аз съм твърдо за европейската солидарност !! Но защо господжа Меркел не е солидарна и е несъгласна с Виктор Орбан ???? Значи "европейска солидарност" според германката означава, всички да са съгласни с нея. А тя не е длъжна да се съобразява с никого ! Те това било "европейска солидарност" , господа европейци !!!

37

Cortes

преди 6 години

Бре, фамилията на чичко Адо#лф станала срамна бе, чак в цензурират!?

36

Анонимен

преди 6 години

Я някои лидери имат недостиг на разум!

35

Неа

преди 6 години

Солидарност каза ...то и от туй ще си заминем ...

34

Cortes

преди 6 години

Kakva ironiq, Hitlеr ne uspq da unishtoji Evropa s cqlata si armiq i tehnika, Merkel samo s dve dumi- " Dobre ste doshli " mangalizira Evropa do neponosimost, a iska i solidarnost, takava naglost moje da se sravni samo s bezkraq na vselenata.91133

33

След като

преди 6 години

ЕС свърши с бедната ни родина, едновремешния СИВ ще ви се стори като рай, господа евроатлантици. Кой не скача е червен. И да скачате, пак ще храните араби, това не зависи от вас :-) :-)

32

Мира

преди 6 години

Тая тотално е скъсала всякакви връзки с реалността!!!!! НАГЛО, БЕЗОЧЛИВО, БЕЗСЪВЕСТНО И ПРОТИВНО ЖИВОТНУ!!!

31

BX

преди 6 години

BULEXIT !!!

30

Българина

преди 6 години

Меркел е наследник на полски евреи.. Плана калиегри все някой трябва го изпълнява. Фамилията и е сменена скрита еврейка, връща го на германците пък те и ръкопляскат...

29

ХМ

преди 6 години

Нямам думи да изразя отвращението си! Тя кани бежанци ,ние не ги искаме ,но ние сме виновни ,защото не сме солидарни... Тя говори за свобода на словото ,но ако кажеш какво мислиш ставаш расист и ксенофоб... Тя иска единна Европа ,но забранява да имаме икономика ,да строим централи и да седим каквото искаме в градините си ,за да ни продават техните стоки и да богатеят все повече. Като са толкова солидарни направете фонд специално за бедните пенсионери в ЕС и изравнете пенсиите им с германските.

28

Анонимен

преди 6 години

Няма грозна Меркел, има трезв мъж. А солидарността е доверие взето назаем.