194

Анонимен

преди 6 години

Много се друсат тези америгуанци,но това в което са се специализиралие да лъжат и да крадат.Като заразличните видове лъжи и кражбиса измислили отделни наименованиядаже по няколко за един и същивид.Но това се представя катоинтелектуална собственост.

193

Анонимен

преди 6 години

Така наречената "русофилия" доколкото въобще я има е израз на комплекса на неудачника. Няма преуспял човек, който да има симпатии към Русия или въобще да му е тема русофилията. Лицата, заявяващи се като русофили са от по-ниските социални слоеве с по-ниско образование, често са трайно безработни... въобще хора, които не намират място в условията на конкуренция. В техните глави те са онеправдани и търсят "опора" във въображаемата страна на правдата. Наивно вярват, че това е Русия.

192

чекист

преди 6 години

НАТО се доближи плътно да Русия, но сега някои се притесняват , че видите ли и Русия се приближила плътно до НАТОВпрочем какво бутиковата армия на НАТО може да отговори на евентуален руски удар. Европа без САЩ във военно отношение е лилипут. Впрочем САЩ имат интерес от слаба и нуждаеща се от закрила Европа

191

Анонимен

преди 6 години

тва смятай колко са сбъркани соростутките цял ден и и цяла вечер двама трима блъскат тука глупости заради посраните им господари. Съжалявам, но Русия е много повече от вас, жалки неслужили църкащи безработни ***.

190

Анонимен

преди 6 години

Русофилията освен форма на неграмотност, невежество и псевдоправославие е и форма на омраза. Смятащите се за русофили първо мразят собствената си страна, след това измислените врагове на Русия.

189

Анонимен

преди 6 години

И американските астронавтина Чалинджър, които изгоряхав небето, бяха натряскани идаже дрогирани.

188

Анонимен

преди 6 години

Западна фирмичка изследва Курс, защото великая магучая няма такава техника... иначе много се надуват, но си избиха екипажа!

187

Анонимен

преди 6 години

До Факт..................помислете малко ако можете де,защо Русия ще напада който и да е било?.................Защото психопата Путин не може да остане на власт по друг начи, освен да превключи руските *** на "режим война". Руската *** може да нападне само слаби страни, без приятели в НАТО като Грузия и Украйна и може да върши гадости като ракетната програма на Ким, която всъщностк е руска, но нищо друго не може да направи! И слава Богу, но трябва да изпие горчивата чаша докрай!

186

Анонимен

преди 6 години

Армата няма да се ползва в ученията, имал проблеми със запалването.

185

Анонимен

преди 6 години

Курск имаше некадърен екипаж, който се блъсна в руски крайцер, затова потъна.Пияни моряци.

184

Анонимен

преди 6 години

Русия е гроххнала от алкохолизъм и бедност.Само се пъчи за пред нещастния си народ...

183

Анонимен

преди 6 години

Работата на подводниците еда потъват и да изплуват.Но Курск бе торпилиранаот американска подводницаи никой няма да ти каже каквоточно е станало на дънотона Атлантика. Путин е последниятда бъде обвиняван за подобнакатастрофа.

182

Анонимен

преди 6 години

Помните ли учението в което Курск потъна ... Путин не прие предложената помощ от Запада и моряците в Курск умряха!Това е Путин.Това е Русия.Това са руски маневри.

181

Анонимен

преди 6 години

Забравете Балтика и Полша.Мислете за Аляска, Калифорнияи Тексас.

180

Анонимен

преди 6 години

Руснаците бягат с хиляди годишно в ЕС и САЩ.Никой от ЕС и САЩ не емигрира в Русия.Това е показателно къде е хубав живота.Разликата между Live и Жизнь ;)

179

Анонимен

преди 6 години

Разликата е в заблудената ти глава.Една две лъскави улици, а отзадгигантска екологическа катастрофа-- това е прехваленият западенпросперитет.И готви се за войназащото има много крадено и сиго искат обратно.

178

Факт

преди 6 години

Вместо да пишете глупости,помислете малко ако можете де,защо Русия ще напада който и да е било?

177

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Русия и САЩ е от земята до небето.Русия е олицетворение на мизерията и бедността,докато САЩ на елита и богатсвтото.Да сравняваш двете държави е все едно да сравняваш Кърджали с Париж.

176

Анонимен

преди 6 години

Русофили-глупости! И тея са като веганите. Като им видиш сборищата половината са с кожени обувки, якета и чанти. И "русофилите" така. Кара трошка, ама немска, живее в мизерия за да издържа детето да учи в Англия... Русофили са на масата в селската кръчма.

175

Бау

преди 6 години

Днес прес България са преминали 4 камиона с памперси за НАТО,голям размер.....