17

Българин

преди 6 години

До 2 и 5: Ако не сте синове на Мирчо Спасов или Ръжгева, то сте внуци. Само те и подобните им могат да имат *** за наследници.

16

християни

преди 6 години

и как да им вярваш, събрали се комунист и антикомунист И от там антипатията на християните и другите от малцинствата И с еднопосочен билет завинаги заминават със самолета(Терминал 1,2), истината, във всички партии са комунисти(антикомунистите са ги вербували от дс, и каквото да ридаем, няма живот в ***, и това също е една от истините, само неграмотните и купените гласове не го разбраха, това е лично мое мнение, не всеки мисли така, ако беше само едното, животът ни щеше да е еднообразен,

15

Анонимен

преди 6 години

И стиска ръка на ченге, син на ченге, личен лакей на този който го е държал в лагерите - Григор Шопов.Ей такива са всичките ни антикомунисти!От комунистите мражя единствено повече нашите антикомунисти!Ами другият наследник на комунистически клан Антон Тодоров.......? Смрад!

14

Анонимен

преди 6 години

До Крайа един друг го гониха апаши в тъмното зад един хотел, ама то май друга история излезе

13

Анонимен

преди 6 години

Тази статия ми показва, колко са глупави хората. Репресиран от комунистите и същевременно прегърнал на гнусния комунистически червей Цецката, само защото сме го боядисали в синьо. Браво , браво...

12

хер Сон

преди 6 години

кой конкретно чака да му се извини - имена, фамилии, коен справки леводесни и деснолеви за заемани от родата постове

11

Анонимен

преди 6 години

Не ако беше турчин, а ако беше от ДпС.Станишев само на тях се извини за "възродителният процес", въпреки, че те дейно участваха в "процеса" на страната на ДС.

10

Край

преди 6 години

Шмит ти си добре - не ти се извинили *** си жив. Знам за емигрант в Нова Зеландия от 50 и някоя година. Върна се 93 г. да види свободна България. Намериха га пребит в една пряка на женския пазар без портмоне. Умря след два дена в болница. Демокрация ли бе да я опишеш.

9

криста

преди 6 години

А за този сега режим не се правят и досиета - без следи да се граби, убива, преследва.Сега кой се извинява ??? Суджука и сие дали са се извинили за съсипания бизнес на различни хора ? За починалите родилки и бебета ?

8

Анонимен

преди 6 години

"До ден днешен никой не ми се извини."Ако беше турчин, Станишев щеше да ти се извини и да те разцелува по устата.

7

Край

преди 6 години

Ми Шмит то мечтите ти се сбъднаха - България има демокрация и за износ ама българите намаляха - за тия години на щастие 2млн. по-малко станехме.

6

Анонимен

преди 6 години

Имало е средна класа ено време и заможни граждани и селяни. Общо взето гладни българи е нямало. За всекиго е имало. Па даже е имало и фабриканти и чифликчии.А сега? След "национализацията" и унищожаването на елита на България, сега какво има?Сега няма нищо.Ааа сори забравих червените бабички дето мятат от балкона по 10000 лв. защото по телефона им били казали... Това има сега... едни *** дето взимат пари от Кутев за да пишат лъжи в нета.

5

Анонимен

преди 6 години

NIE KOMUNISTITE SME BILI VINAGI TOLERANTNI S PREDATELITE-FASHISTI.NARODAT OBICASHE BKP I UCASTVASHE S RADOST NA NAZIONALNITE PRAZNIZI.

4

Анонимен

преди 6 години

Кремълските васали в своята сляпа ненавист към всичко българско са конфискували на един предприемчив българин БУКВИТЕ...

3

Данте Алигиери

преди 6 години

..и кого тупа по гърба на снимката..наследник на човек от службите , които му написали онова " завинаги"...

2

Анонимен

преди 6 години

V BALGARIA NIKOGA NE E IMALO LAGERI,A IMASHE SAMO PREDATELI KATO TOZI,KOITO NE OBICAHA BALGARIA I OTIVAHA NA ZAPAD ZA DA MIAT TOALETNITE NA BURGUAZIATA.

1

Анонимен

преди 6 години

Човека е прав. Досиетата се отваряха на час по лъжичка и избирателно. Да не говорим, че половината досиета бяха унищожени за да не се узнае нищо за определени "хора" (защото това не са хора).Нямаше и лустрация. И сега лъжата си продължава. Тези (комунистите) си живеят в някаква паралелна реалноист и продължават да лъжат за всичко. Все едно всички не знаем истината.Народът обаче не струва. Във всички държави тея ги трепаха. Няма друг начин да се оправи държавата - Тая власт с кръв са я взели...