159

MSC

преди 6 години

ТОШКО *** го приемаше японския император(българия беше третият производител на компютри в света) и сключваше сделки за петрол за стотинки момко.....Да не мислиш че такива неща се правят от *** човек ?Защо не отидеш ти да сключиш сделка заза газ както прави примерно глупавия Лукашенко? нещо много черен го изкархте соца.Хайде по полека .

158

Анонимен

преди 6 години

Какъв холивудски талант?Този си беше един селянин от правец, който КГБ назначи да управлява България.

157

Злако бе

преди 6 години

От къде ги извади тия биографични факти не знам.Истината ,че Живков беше полуграмотен селянин.Преди 9 ти редовно топи другарите си на полицията.В мътните години около превратът работи в милицията и успява да открадне досиетата на много хора,които след това манипулира.Много хора са убити лично по негова заповед.Каква е тая носталгия бе хора.Роден съм с априлският пленум и животът ми мина с Живков.Знам какво беше.Остатъкът ще го прекарам с бодигардът му не по-малко *** и също така голям артист.

156

Анонимен

преди 6 години

Правешкия ***, по който милеят всички селяни в България.За това, че "имали работа" и "изнасяли всичко за СССР".Докогато народа си иска комунизма и гласува за комунисти - БСП/ГЕРБ, ще си живее и в мизерията.

155

Анонимен

преди 6 години

Не изопачавайте историята това е Грях ! -още малко тоя ви тато ще го направите герой.комунизма не беше човешки строй ,а това което сътвориха същите комунисти(бсп,герб,дпс,сдси тн ) за 27г е още по-лошо . и никога няма да се оправи !

154

4epa

преди 6 години

TO6KO TAPOTO E OLICVETVORENIE BKP-BSP !!!!!! AMA TE SE OTKAZAHA OT BOJDA !!!!!!!!! TEZI KOITO MU LIJEHA ZADNITE 4ASTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

153

Киро кофражиста

преди 6 години

По времето на соца имаше лозунг: "Всичко в името на човека, всичко за благото на човека"Само че не казваха за кой човек става думаПосле разбрахме, че става въпрос за човека Тодор Живков и семейството му

152

Чепик

преди 6 години

Кога ще си празнуваш 15-тия рожден ден?

151

До 154

преди 6 години

Ако се беше позамислил малко нямаше да пишеш простотии,щото то и сега това са едни отънай-елитните професии.

150

Един българин

преди 6 години

До: номер 150Така беше! Самата истина! Виж как си личи веднага кой е живял при Тодор Живков като мене и новоизлюпените сополанковци, които разказват небивалици и въздишат по "соца".Ти ме подсети за оня виц, от многото подобни, как някакви работници излизали през портала с празни колички, а пазачът се чудил, чудил, накрая не издържал и казал: "Знам аз че крадете нещо ама не мога да разбера какво". А те: "Ами колички крадем, колички!"

149

до 150 До asdf

преди 6 години

"Не му харевсва да гледа образованите и напредничавите да карат западните коли, а той на малката заплата, че и да не може 2 литра нафта да си гепа дет се вика."Да бе,такова гепане дето пада сега това нямаше как да стане. А колкото до скъпите коли дето ги карат "образованите и напредничавите" си е направо смешно.Да има и такива,ама повечето гъзари дето карат скъпарски коли са си просто *** и нагли и нямат образование или са си купили дипломи.Сега за да просперираш трябва да си ***,нагъл и упори

148

Един българин

преди 6 години

До: номер 164И бензинджия и митничар. Да добавя само.

147

Тъпанар

преди 6 години

И да ми слагате минуси ми е все тая. Неудобна истина - факт! Всяка идеология е направена някой да спечели. Ония к.ене.фи Маркс и Енгелс да не би безплатно да са написали комунизма? Маркс няма и един ден трудов стаж. От какво се е издържал? От евреите поръчители, ама това е друга тема...

146

Анонимен

преди 6 години

Социализъма, където най-елитните професии бяха "тираджия", "склададжия" и барман.

145

Тъпанар

преди 6 години

Другата основна грешка е, че забраниха западната култура и стоки. То не че е грешка - толкоз им е стигал акъла. На един копанар култура не му трябва. На него му трябва само "ранъ". Е "ранъ" имаше - нали си я произвеждаше сам и си я купуваше после евтино. На земите си строеше градове и си купуваше апартаменти евтино. Овчарите, които нямаха нищо, намазаха най-много - все пак колегите им управляваха...

144

Анонимен

преди 6 години

ПО ВРЕМЕТО НА ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК ТОДОР ЖИВКОВ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ НЕ САМО ,ЧЕ И ПРЕЗ УМ НЕ ИМ ИДВАШЕ ДА СЕ КЪЛЧАТ НА ГЕЙ ПАРАДИ,АМИ СЪЩИТЕ БЯХА ВЪДВОРЯВАНИ В ПСИХИАТРИЧНИ КЛИНИКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ.Е КАК СЕГА ТЕЗИ СЪЩИТЕ НЕО-ЛИБЕРАСТКИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ НЯМА ДА БЪЛВАТ ПОМИЯ ПО АДРЕС НА ТОДОР ЖИВКОВ.,ЗАЩОТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ЗА ТЯХ В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЛОШО ,НО ЗА ОСТАНАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЕШЕ МНОГО ДОБРЕ,ЗАТОВА СЕГА ПРЕКЛАНЯМЕ ГЛАВА ПРЕД НЕГОВАТА ПАМЕТ.

143

Отговор

преди 6 години

До asdf 143 И аз им казвам че социализма никога няма да се върне , ама те не , та не..Кво да проиш.Чуг...ни.

142

До asdf

преди 6 години

Реват защото по онова време можеше по цял ден да си клатиш краката на работа, да си поодкраднеш това онова от службата, че и на края да вземеш заплата. При частника работиш, няма табла няма кръстословици. Една гайка не можеш да изнесеш, а на соц *** така не му харесва. Не му харевсва да гледа образованите и напредничавите да карат западните коли, а той на малката заплата, че и да не може 2 литра нафта да си гепа дет се вика.

141

Един българин

преди 6 години

Милена е написала толкова несвързан коментар, че нищичко не можах да разбера от това което (евентуално) е искала да каже.

140

asdf

преди 6 години

До МиленаЕй това руските евреи спирка нямате начи. И поне пиши на български бе бл*дски ж*д нещастен.