88

Анонимен

преди 6 години

Днес имате и наука и образование и съд и т.н, след като ги получихте от европейската цивилизация....Тука се лъжеш. И наука и образование и съд си ги имахме наши. Сегашните са поевропейчени разбира се, но преди когато сме ги имали европейците са клечали в храстите докато си бършат задниците с репей.

87

Анонимен

преди 6 години

Според мен се готви сценарии / бежанци от Турция заради турският режим. Видяха, че сценарият работи с арабите, така че не е нужно да влизат танкове в БГ.Аз това го виждам в Германия вече, идват хора, които (само че наистина) бягат от Турция заради режима. Въобще вървим все напред към световна война, и всичко това заради бездействието на ЕС лидерите!!!

86

Анонимен

преди 6 години

И ние имаме легенда за майстор Манол, ...Е, докато при вас си е останало само легенда при нас се е намерил смелчак да я провери. А и не се знае този Манол от легендата дали не е оня Хазарфен.

85

Bize

преди 6 години

Sled 2 sv voina kak im biaha hubavi dragi i mili turcite...kato im razchistvaha ruinite na germancite...kak im sa radvaha na eftinite hubavi 5 zvezdni turski hoteli, hrana, service, pazari...

84

Анонимен

преди 6 години

Ако си прочел за Хазарфен Ахмед Челеби може да прочетеш и за брат му. Не забравяй, че тези неща стават през далечната 1632-33г. Дойде ти в повечко, знам. Утре може да продължим уроците. Интересно е, нали? Научаваш нови неща, разширяваш кръгозора.:)

83

Българин от Св.Запад

преди 6 години

Единственото нещо с което могат да се похвалят турците, че са направили първи в света е геноцида срещу арменците. Хитлер се е учил от тях и въпреки това не е успял да подобри рекорда им- 1,5 млн. човека за по-малко от една година. Колкото до технически открития, наука или култура, просто е смешно да се коментира. И децата в детската градина знаят, че турчин никога нищо не е изобретявал. Винаги са били гола вода в науката и техниката. Добре че са имали майстори българи да им построят конаците.

82

smej

преди 6 години

Прочетох и за Ахмед Челеби. Ама вие сте като деца. И ние имаме легенда за майстор Манол, който скочил с крила от висока джамия. Това е преразказ на мита за Икар. Учудвам се как губите енергия да доказвате, че приличате по нещо на европейските народи. Османската империя е пропуснала модерната епоха. Днешните успехи на Турция са плод на ЕС и САЩ, реализиран в Турция. Днес имате и наука и образование и съд и т.н, след като ги получихте от европейската цивилизация.

81

Анонимен

преди 6 години

ЕС е жалък. Няма никакъв шанс да се прекратят преговорите, защото има доста държавици с безгръбначни лидери които са против или ги е страх. Това ще направи Ердоган още по-агорантен и самоуверен. Истината е, че той дава пример за това какво значи да си истински държавник далновиден към интересите на държавата и народа си. За бежанците не си мръдна и малкия пръст да ги спре, а получи милиарди. Такива като Меркел и Макрон имат политическа тежест колкото водата в тоалетното казанче. Негодници..

80

Анонимен

преди 6 години

След метрото да използвам инерцията ти от любознателност. Знаеш ли кой е Хазарфен Ахмед Челеби?Хайде прочети и за него.:)

79

Анонимен

преди 6 години

Мдам като минат 50% от населението мюсулманите в ЕС автоматично ще станем Арабски халифат.

78

Анонимен

преди 6 години

И да пляскате минуси краят на турция е много по близо, от колкото на България.Фактори колкото искаш етносите които се множат, Сащ които подкрепят Кюрдите и която ви използва като носна кърпа и ви захвърли.Русия която ви консумира в момента за изгода но веднага ще ви го върне за сваления самолет.Германия и Холандия ви казват *** OFF, Израел ви се подигра преди време, всиички Балкански държави ви ненавиждат, та кои бяхте държавата турция че не мога да се сетя.

77

Анонимен

преди 6 години

Трай си бе, алкадаш. Накара ме да прочета за първото истанбулско метро. ...Еми ето, донесох ти любознателност. То и първото лондонско е било теглено от кончета. Хайде прочети и за него. Хахахс

76

smej

преди 6 години

Трай си бе, алкадаш. Накара ме да прочета за първото истанбулско метро. Ми то било теглено от кончета, та второто в Европа се брои това в Будапеща. Колкото по се хвалите по се излагате. Живели сме заедно толкова години. Знаем се добре. Нищо не сте постигнали. Радвайте се сега, ако има какво да ядете и да живеете добре. Какво сте се разбеснели, че сте нещо важно.

75

Анонимен

преди 6 години

Май вас турците не ви уважават много. Немският външен министър каза, че Турция разбира само от санкции. А на нас ни казват Браво и Евала. Ще гледаме голям сеир скоро....Така е, послушковци те ви галят по главата. С нас се съобразяват и плашат електората. Защото сме сила.

74

Анонимен

преди 6 години

Защото предин много векове не сте схванали, че освен Корана има и други книги....Къде съм споменал Коран бре тъпче? Явно Коранът ти пречи на теб самият много повече след като всяка втора дума ти е за него..

73

smej

преди 6 години

Май вас турците не ви уважават много. Немският външен министър каза, че Турция разбира само от санкции. А на нас ни казват Браво и Евала. Ще гледаме голям сеир скоро.

72

Анонимен

преди 6 години

Турция измислила метрото. ...Къде съм казал, че го е измислила?Второто след лондонското е. Донесла го е на вас българите.

71

Анонимен

преди 6 години

Затова сте втора ръка и обслужващ персонал в Германия. ...Ти ако знаеш колко германчета са обслужващ персонал в турските курорти ще се изненадаш.

70

smej

преди 6 години

Турция измислила метрото. Евалла. Това е най-хубавото за тази вечер. Явно фанатизмът се храни с простотия. Много е просто - ТУРЦИТЕ НЕ СТЕ ИЗМИСЛИЛИ НИЩО. Защото предин много векове не сте схванали, че освен Корана има и други книги.

69

Анонимен

преди 6 години

Започнете да уважавате постиженията на другите, че да ви уважават и вас.....Надявам се схващаш защо не ви уважават, след като даваш такива съвети.