49

Анонимен

преди 6 години

Дребния Ким сломи психологически евроатлантическите военнолюбци и ги принуди да си говорят сами и да станат гадатели

48

Анонимен

преди 6 години

Рижавата шишарка клекна на Ким, иначе щеше да мирише на краварско печено.

47

Анонимен

преди 6 години

Съвременното състояние на Демокрацията докара на различни позиции редица индивиди с IQ значително под това на Стоичков. Това позволи на един *** милиционер да си разиграва коня, както си ще. Надеждата ми остава в китайците и мисля, че те ще се справят.

46

Анонимен

преди 6 години

Браво Ким. Ти отне сънят на САЩисаните и натовските палячовци

45

Анонимен

преди 6 години

Явно корейците много държт да се обединявати за нас, българите, е било важно преди много време

44

Манчо

преди 6 години

Какво трябва да направя за да взема севернокорейско гражданство, някой наясно ли е?

43

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа развиват изостанали и изциклени мозъци, като твоя!

42

Анонимен

преди 6 години

Тази тема не интересува читателите. Моля не отвличате вниманието от поражението на САЩ в Сирия. Какво се случва в Дейр Ез Зор? Ало, Днес.БГ, информирайте ни!

41

до 53

преди 6 години

Добре,може би греша.Може би всичко е илюзия насадена от интернет.В реалният свят в Северна Корея произвеждат Хюндай,Киа,Самсунг,Форд ,Кадилак,Катерпилар,кораби самолети,трактори всякакъв вид електроника и каквото още се сетите.А охраната по границата е за да се спират пълчищата озверели от глад американци и южнокорейци който искат да се доберат до този забранен рай.В това ли вярвате? Да се върнем на детските песнички ;)

40

Анонимен

преди 6 години

Иска САЩ да се разкара и да ги остави да си развиват държаватаа без заплаха от агресия.

39

Членска карта №7

преди 6 години

до 51Пет пари не давам за произхода му... И ако не беше тази платена истерия по медиите, нямаше и да се сещам за това кътче от планетата...

38

До 46:

преди 6 години

По-големи опашати лъжи не бях чел. Как си ги измисляш тия работи, ти си цял гений.Едно време по нашите телевизии показаха корейски деца, които пеят и лъжеха, че децата пеели как ще изпепелят Америка; докато Господари на Ефира поканиха корейски преводач, който потвърди, че децата пеят нормална детска песен за книжка с животни.

37

до 48

преди 6 години

А Вие вярвате ли че е тоя шкембак е от божествена династия и негово право е да има всичко каквото пожелае.Ако си американец и Доналд Тръмп реши да изнасили жена ти след тва ще ходи в затвора.Ако си севернокореец и тоя направи същото с жена ти ако имаш късмет и си държиш устата и очите здраво стиснати може да не те разстрелят а да ти дадат 10 години в лагер. Усещате ли разликата?

36

Kрай

преди 6 години

Ако слушате Америка то СКорея иска да нападне САЩ и да ги направи комунисти. Ако помислите обаче разбирате че САЩ искат Корейска "пролет". Американците много обичат корейците и искат да им изсипят благата на демокрацията на главите. Жените в САрабия?!?

35

Членска карта №7

преди 6 години

до 46Вие на такива филмчета ли се ловите :-)

34

Анонимен

преди 6 години

Глупаво е да се прави паралел между СССР,студената война,САЩ и Северна Корея.Тия в Северна Корея от малки им облъчват мозъците,че тоя на снимката е свръхчовек.Беше разстрелял някаква защото кихнала докато държал реч.В ютюб има клипчета как се залива от сълзи,срам и моли за милост.Изнесоха трупът и в чувал като картофи... Нито един от компартията в СССР не се е смятал за Бог ,напротив гордееха се,че са обикновени хора от народа. Този е просто луд с атомни бомби.Трупа милиарди другите мизеруват.

33

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Какво цели Ким ?Да покаже на краварите, че не са толкова велики, за колкото се мислят.И им го показва !Направи ги за смях пред света.

32

Анонимен

преди 6 години

Редно е народа на Северна Корея да се разбонтува и да извоюва свободатa си.

31

Анонимен

преди 6 години

Е то и дедо му искаше, ама взема средния пръст

30

sev

преди 6 години

Нещо се сетих за онзи виц, в който мравката искала да клеца слона :), та така и за Кимчо и САЩ