40

Анонимен

преди 6 години

На Сирийските Демократични Сили - тяхното СДС.

39

двойни стандарти

преди 6 години

През последните 72 часа в Сирия се случиха толкова важни събития,ВКС на Русия и Сирийската армия разгромиха голяма групировка на ИД под град Дейр-ез-Зор,избити са стотици терористи и е унищожена много техника на терористите.Но явно за медиите това не е новина!?!?!?

38

Анонимен

преди 6 години

Долна лъжа и инсинуация!на няколко пъти се писа как химическо оръжие било намирано в бунтовническите бърлоги, а ООН сега излиза с позиция, че правителствените войскибли ползвалитакова... Безобразие!!!

37

бесен съм

преди 6 години

Същото това ООН което 5 години нищо не направи за да спре агресията срещу Сирия и гледащо без у частно как се руши една страна и умират много хора,и даже не предостави хуманитарна помощ на народа на Сирия,сега ръси обвинения в полза на терористите.

36

Ники

преди 6 години

Твърдения, основани на снимки, фотографии и кошеревски свидетели (терористите от белите каски) - интересни заключения за наивници!?

35

Виготура

преди 6 години

"Разслeдващите, които никога не са получавали официален достъп до страната, посочват, че заключенията им се базират на фотографии, сателитни снимки и показания на очевидци." *** съм ти и разследващите, които правят анализ без да са стъпили на терен

34

Анонимен

преди 6 години

Руските *** са солидарно отговорни с животното Асад, защото вече втора година му помагат да избива народа си.

33

защо

преди 6 години

Медиите не пишат нищо за победите над терористите от ИД в Сирия от Сирийската армия и техните съюзници,но публикуват лъжи и провокации!?на чия страна са медиите у нас?

32

Рок енд рол

преди 6 години

Като си спомня как говорителката на държавния департамент на САЩ, на официална пресконференция обясняваше как руснаците с кораби и лебедки са придърпали остров от норвежки в руски териториални води.... Да не споменавам и други неща, че трябва да пиша много време. "Болшой театър" пасти да яде пред тези!

31

Врачка

преди 6 години

"заключенията им се базират на фотографии, сателитни снимки и показания на очевидци."+ боб и лиляво кълбо. 😎

30

Чекспир

преди 6 години

За какъв му е на Асад да използва химическо оръжие за да убие 38 или 80 човека и да настрои срещу себе си целия свят като може с няколко конвенционални бомби да убие пет пъти по вече....!?

29

Гюнтер

преди 6 години

Глупости на търкалета.Каниха ги сто пъти,но никой не отиде на място да,разследва.ооне,вече е оода сър,конгратюлейшън!

28

Рок енд рол

преди 6 години

"Абе, някой нещо да е чул за международно съдилище за ИД, вождовете им, наемниците им, идеологията им?! "...Много си прав!

27

Анонимен

преди 6 години

Доклада им се базира на очевидци и снимки. Смяяях, смях. Тия съвсем се о-ср-аха. Вече няма как да си докажат измамите за да разбиват чужди страни и почнаха с тъ-оп-тиите

26

Анонимен

преди 6 години

Браво на "експертите" - хвърлят боб и гадаят, както им изнася. Ненормална работа, американска. Да живее мало.умната пропаганда.Интересно плаща ли се на медиите разпространили такива "новини"?!А някакъв американски президент туитваше нещо за фалшиви новини....

25

Анонимен

преди 6 години

Евразийските *** са им го дали.

24

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак...русофилиистиците, кутевската измеет изпълзя пак да защитава сатрапа и други топ-световен терорист московския ботоксов лилипут.

23

Саддам

преди 6 години

То и Ирак имаше оръжие за масово поразяване, ама........

22

ами

преди 6 години

Разсипаха хубавата светска държава,избиха толкова народ.....и имат наглостта да обвиняват пак Асад???

21

Голем смех

преди 6 години

ООН= Фейк нйюз.