80

Анонимен

преди 6 години

На всички русофили желая от сърце по една такава в мразовит и снежен зимен ден.

79

Бивш еб.....

преди 6 години

Ладите бяха ЕКСТРА за кърски /горски/ евачи. Идеално легло.

78

Анонимен

преди 6 години

КАто четете тоя сайт и става ясна оная статия за "Проруската политика, дето не чакала инструктаж". Пълно със статии за Русия. Хибридна война. Троянски кон. Мога да кажа че тея клишета са си точно на място. Жалко за "Задунайската губерния" и заблудения му "народ", дето толкова си мечтае за нормален "жизнь". :(

77

Анонимен

преди 6 години

1,7 млн 2107, 1,6 млн 2106, незнам си още милиона други разновидности на лади, москвичи и волги, и резултата е по 50 хиляди жертви из пътищата на година, повече отколкото в целия ЕС

76

Анонимен

преди 6 години

Как така не се е намерил някой Калашников до сега, та да й забоде едно оръдие и две картечници за освобождаване на нуждаещите се страни от "фашистко" робство !

75

до 73 от славянин

преди 6 години

А атлантиците с малки изключения освен ширпотреб какво друго произвеждат!?

74

Анонимен

преди 6 години

А Путин защо кара Мерцедес, кола произведена в загниващия Запад, а не кара Лада???

73

Анонимен

преди 6 години

Руснаците вече нищо не произвеждат, само си изнасят природните богатства. И лосионите им не стават за пиене вече.

72

До 66

преди 6 години

Слагаше се една пластмасова капачка на делкото с дупки за кабелите и се оправяше проблема. Същия проблем го имаше и на Опел Корса. Хем делкото високо, ама пак се мокреше. Та бая псувни изядоха немските инженери за това

71

Анонимен

преди 6 години

Егати,в руските новинарски сайтове няма толкова новини от Русия. Престанете да ни занимавате с тия и пишете какво става в нормалните държави. Нека си карат каруците и по далеко от нас.

70

славянин

преди 6 години

Някой да е чувал за канадска, холандска, белгийска, норвежка, финландска, израелска марка автомобили!? Според логиката на демократите, липсата на марки автомобили от тези държави трябва да е признак, че те не са в състояние да си произведат собствени автомобили!?

69

Анонимен

преди 6 години

А ако знаете водна помпа за Лада какъв дефицит беше на времето, цяло съкровище. Масово им гърмяха водните помпи, а резервни почти не се внасяха.

68

Анонимен

преди 6 години

Ладата ако разбираш малко от техника, можеш да я поправиш на полето. Само с един набор гаечни ключове и клещи. Сега някой да се похвали, че е поправил сам западния си автомобил! Че дори и фарова крушка е приключение да се смени....Чисто новата Лада на баща ми всеки месец се налагаше нещо да се човърка. От април почваше подготовката за "трудният път" до морето. Изгни за около 170 х.км. за 15 г. Чисто новият ми западен автомобил за 10 години не съм отварял капака освен за смяна на масло. 200х.км

67

До 58

преди 6 години

Ами такива като тебе, ги оправят сервизите. Само да я качат на канал и се се разделил с две стотачки минимум. А като стане време за части, докато се намери, защото има значение и в коя седмица на годината е правена, махаш пеша един месец.

66

Анонимен

преди 6 години

Не, Фиат Дукато никога не може да мине там където минава УАЗ, но на дълъг път филма е съвсем друг.Т.е. УАЗ е направен явно само за презечен терен. Но това с мокренето на делкото ми беше странно. При дъжд си практически без кола. Но колеги тогава казваха, че и на това са му намерили цаката, запечатвали с червен восък капачката за делкото и не влизало вода, но не съм пробвал.За проходимост както и писах е номер едно. Не вярвам и в днешно време да има толкова проходима кола, джип и т.н.

65

Анонимен

преди 6 години

И ладата е като всичко руско-грозно, ненадеждно и неудобно.

64

Анонимен

преди 6 години

До 63Някой от по-равните по него време имаха и западни... ама така е.

63

Анонимен

преди 6 години

Всеки мечтаеше за западна кола и имаше защо.

62

До 52

преди 6 години

Само не се хвали, че си минал с фиат дукато, там откъдето е минала уазката. С тази дълга база, и предно предаване, затъва в гьоловете като жаба. Бъди коректен!

61

Анонимен

преди 6 години

До 59Имаше един виц по темата. Отива човек да си купи нов Москвич. И му казват че ще го запишат на опашката и да я очаква след 10 години. И човека пита - ама сутрин или следобед? Защото сутринта съм поръчал водопроводчик.