107

Анонимен

преди 6 години

До 107Путин не беше ли назначен от Елцин за премиер и после за президент?

106

Анонимен

преди 6 години

Краварите безсилни пред малка и бедна С.Корея! А какво ли ще стане ако някой голям, като Китай или Русия им скръцне със зъби?

105

Двойнствената игра

преди 6 години

на ПУтин(както винаги!) "Русия също не е неутрален играч. И не е много далеч от истината, че Путин използва Северна Корея като средство за унижение на САЩ. Във всеки случай бързите успехи на севернокорейската ракетна програма са много подозрителни, макар засега да няма доказателства за някаква руска помощ. Така или иначе променената ситуация превръща Русия във важен играч в този конфликт, а руската съпротива срещу санкциите се вписва идеално в тази картина." И как яростно защитава нахиления КИМ!

104

Анонимен

преди 6 години

По всичко личи , че САЩ разполагат с оръжия , които не са обявени или използвани. Можеш да го разчетеш по думите на висшите военни и сигурността им. Факт е че САЩ не са племе ..И знаят че използването на ядрено оръжие не е добре за човечеството. Без съгласие на ЮК и Япония , та дори Китай и Русия ...Няма да нападнат бедния и арогантен шишко. Но определено си търси белата и рискува много население.

103

Факт

преди 6 години

САЩ са на колене пред Северна Корея!

102

пенко

преди 6 години

Един пич по-долу написа ,че рапсодиите се пеят -в защита на великото закъсало натю !

101

славянин

преди 6 години

Щом и DW започна да се гаври със своите задокеански съюзници значи положението на последните наистина е трагикомично!

100

Анонимен

преди 6 години

Добър коментар, обобщаващ ситуацията изчерпателно и точно. Война, каквато и да е между КНДР и САЩ е не-въз-мо на! Точка! Срещу това са Китай, Русия, ЕС, ЮКорея, Япония ..... Ама САЩ били унизени?! Ми да не са си избирали неадекват..но плям..пало за президент, кой им е виновен?!

99

До 108

преди 6 години

До АнонименАбе, вие путиноффилите, защо винаги сте толкова враждебни, бе?Никой не иска да воюва с Русия. Просто не искат да си имат работа с един милитаристично и мафиотизирано джудже.Нормално, всеки се отдръпва от него. Влезе в Украйна, анексира Крим...вие какво искате? Да му се радваме ли?Финансира сепаратистки партии в Европа и се опитва да я разцепва и т.н. и т.н.

98

до 88 от славянин

преди 6 години

След евентуално ядрено оръжие в Япония и Южна Корея, задължително ще последва ядрено оръжие или в Куба, или в Никарагуа, или във Венецуела! Тогава задокеанските ви *** съвсем ще пресипнат от вой!

97

Анонимен

преди 6 години

До 108 какъв крах ? Те кога са били горе, че да има крах ? Те са никой. Нямат пара.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...но Турция се дърпа да я изкупува безмитно, докато Русия не купи домати. а с царевицата спрямо САЩ как са, да знаят арабите и китайците пак от Украйна ли да купуват?

95

Анонимен

преди 6 години

Нищо не се знае. Всичко е въпрос на технологии. И за Япония са говорили така особено при факта , че трябва да се бият на тяхна територия остров по остров. Но накрая става друго. Не е добре света да приканва САЩ да използва потенциала си, защото после никой не знае какво ще се отприщи. Света трябва да остане спокоен и да изиска СК да прекрати ядрените тестове . Другият път е лош и тъмен.

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонименискаш и ти, наполеоне, ядрена ракетка да плашиш съседските гарги как ще ги направиш на желе?! не забравяй, че радиацията обикновено се носи на север

93

пенко

преди 6 години

Виновни са : Ектония,Литва, Латвия ,Румъния, Украйна, Грузия и отчасти Молдова и България ...също и обработените ду.ета от НАТЮ ! Това е отговор за създадените плацдарми в източна Европа-ама срещу кого и за какво !?!? Изтокът ,естествено не желае да бъде зависим /дори и от "развити технологии" и фалшиви пари / !!!

92

Четящ

преди 6 години

Превеждайте статията коректно. "Например Швеция" .. ами в източника на статията се споменава Щвейцария. Звукоподобни са, ама разликата е като Австрия и Австралия.

91

Анонимен

преди 6 години

До 84 "САЩ обмислят да предложат на Ким да го приемат в Г7 на мястото на Путин, а като резервен вариант - клуба на Садам, Милошевич, Кадафи...."Още не са свършили преговорите с Володя за цената. И тримата споменати бяха верни съюзници на Русия дълги години. И тримата си отидоха при управлението на Бизнесмена от Кремъл.Нищо лично,просто бизнес.

90

Анонимен

преди 6 години

"Не смятаме САЩ за нещо повече от бучка, която можем да победим и превърнем в желе по всяко време" заяви Ким Чен Ун.

89

Анонимен

преди 6 години

До "Ким нашляпа краварското ***"Живеем в 21 век. Може да си падаш,по старци,като Тръмп или по *** и крави. Твое прави си е. Но не е нужно да уведомяваш всички за мокрите си сънища.

88

Анонимен

преди 6 години

Може ни тяхната система си има някои предимства. На снимката военните им приличат на военни. За разлика от нашите,които всеки момент ще родят.