14

Пишете за България!

преди 6 години

За днес това е третата или четвъртата статия за Ким Чен Ун и С. Корея. Тук се пише най-много за Русия и Путин, за Ердоган и Турция и за Ким и С. Корея. Това са трите основни теми. Някой да се заинтересува от бедстваща и обезлюдяваща се северозападна България няма. То дори да има статии за това, няма да има коментари защото никой няма да плаща за това. Вчера за Русия и Путин само за 2 часа се събраха 800 коментара - никой не може да ме убеди, че няма платени писачи.

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

АБЕ СТИГА С ТОЯ КИМ БЕ !ПРЕДИ НИ НАДУВАХТЕ ГЛАВИТЕ СЪС СУЛТАН ЕРДОГАН ,СЕГА С КИМ !КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ДИКТАТОРИ ?! ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГИ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ !

12

Тончик Харитончик

преди 6 години

Ей, Теньо, много си сладък, като се ядосаш!Що не дойдеш у нас да си готвим палачинки *)Ако не слушам, ще ме напляскаш, хах.

11

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаКитайците в момента държат 90% от минералите в Африка за огромното си производство и промишленост. Пуснаха и конкурент на МВФ.

10

Теньо

преди 6 години

До ТиготураТеньоАбе отворко, я ми кажи освен интернета, какво друго ще ми липсва? Може би убийствата, кражбите, римляните, чалгата, корупцията, ало измамниците, мутрите, наркоманите, боклучавата "храна", третия пол, гей - браковете или мюмюните ???

9

Анонимен

преди 6 години

До ТеньоМного американци посещават Северна Корея като туристи. Пускат туристи и печелят от това, но не може да се ходи навсякъде и да се снима всичко. Има много клипове в ютюб

8

Българина

преди 6 години

Русия си има Сирия, Китай си има с кореа. Сащ се чудят къде да запалят война. Хващам се на бас че следващите са африка. Проблемът им е че там нямат бази и газ пикаят за това

7

ТиготураТеньо

преди 6 години

До 8 Теньо - даже си остани там и се развивай. Ама няма да можеш да спамиш в новинарските сайтове, щото интернет там няма

6

Българина

преди 6 години

Китай и русия няма да позволят с корея да се демократизира, имат си япония и ю корея.

5

Теньо

преди 6 години

Сериозно обмислям да посетя КНДР следващата година, много ми се издигнаха в очите!

4

Анонимен

преди 6 години

СК е плашилото на Китай, без тях ще измрат от глад, но китайците ги държат достатъчно сити за да ги слушат.

3

мдааа

преди 6 години

Всички говорят само за Ким - и Си, и Путин и оня там с оранжевата коса.

2

Мхм

преди 6 години

Китайците се оказаха по-добри актьори и от холивудските. Спряли сделки друг път, как ще оставят севернокорейския питбул да гладува. Те уж всички са им спряли износа, ама СК процъфтя в последните години. В момента го надъхват още повече. Само замазват очите на кравите.

1

Анонимен

преди 6 години

Гледай ти - пари за храна нямат, а за ядрени ракети имат ...Да стоят гладни тогава