29

до мао

преди 6 години

и ти си прав -няколко процента разлика, но са факт

28

Анонимен

преди 6 години

Като ви е толкова зор за кашкавал - истински кашкавал има по турските магазини или в онлайн магазините на хърватите в Германия, не съвременните български имитации на кашкавал. А колкото до кренвиршите - в родината на вурстчетата да се ядат креМвирши с неизяснено съдържание, си е доста странно :)))

27

мао

преди 6 години

толкова е просто , в Германия имат много по ниски ставки на ДДС на храните

26

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че цените на онлайн магазин са по-ниски от магазин за търговия на дребно, просто защото разходите се различават. За 50 евро на седмица няма как, колега - за 100, по-може. Всъщност, не разбирам какво ви трябва от България, освен лозов лист, боза, люти чушки и луканка, при положение, че всичко друго го има и в чуждите магазини - и кори за баница, и прекрасно сирене и кисело мляко (от мляко), и великолепни колбаси от месо, и лютеница (айвар).

25

Циник

преди 6 години

Едамър...Гауда...има ги и у нас...но българския кашкавал си има свой вкус!Ако щете ми вярвайте - не мога да си намеря "немски заместител" на кремвирши КЕН...не знам как ги правят...и какво има вътре...но парен кремвирш с лютеница ..си е класика!

24

Рая

преди 6 години

Не мога да разбера колкото нямаме пари толкова по скъпо се продава у нас ,явно има заговор да изчезнем от земята по този съдиски начин умишлено,не ни обичат българските търговци нито българските правителства щом позволяват този геноцит срещу нацията.Не стига че ни се пробутват *** и че и по скъпи ги копуваме ,имали смисъл тогава да се раждаме и да живеем в среда която е античовешка,те и животните не харесват тази храна.

23

Циник до 11

преди 6 години

Мда.."Варме теке" и ромски персонал...което не ми харесва повечето стоки са май от северна България....колбасите са на някакви фирми , които в Пловдив са неизвестни....

22

До 15

преди 6 години

За 50? в Испания си купуваш основната храна за 1 седмица. Къде си, че е толкова евтино и ние да си напазаруваме, за без пари?

21

чуй чуй

преди 6 години

А лекарствата на онзи с конската мутра?

20

LosHo

преди 6 години

При условие, че сирената в Германия са отлични и ти да ядеш български фалшив кашкавал от "мляко"

19

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем за геноцида срещу нас, това не е новина...

18

ceko

преди 6 години

хах, *** пазарували сме в чужбина, искам да те видя какво ще папкаш 3 седмици за 50 евро? хляб и вода!

17

Анонимен

преди 6 години

Поредната сензационна простотия като ни предложиха джурналистите от днес.бг. Ами пазарувайте кашкавал онлайн, нали сте големи умници!?

16

от Мюнхен

преди 6 години

До TheProducerНе позна! Пише се isartor, но се пройзнася изатор, като за първото Р само се загатва, но не се произнася.Sendlinger Tor, се произнася като зендлига'р тор. Дължиш ми 1 аугустина (augustiner) , за урока!

15

Анонимен

преди 6 години

Незнам как ви са ви цените щото от 20 години не съм се прибирал в бг само ще ви кажа че за 50 евро тук в бялата държава пълня хладилника с продукти за 3 седмици. В тези продукти които ги пазарувам само липсва от пиле мляко щото пилето бяга и немога да го издоя!

14

Абориген

преди 6 години

Ко речии ко ?? Кифтета ли ?? Ми то соя ***...

13

Анонимен

преди 6 години

Странна носталгия по ментетата.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоо Мюнхен повече му прилича Мюмюнхен да се казва вече.

11

Емигрантка в Мюнхен

преди 6 години

Е при нас *** в магазина още не съм видяла да продава.Дори персонала е страшно отзивчив и мил за българи..Пък и варме теке-то липсва..

10

Емигрантка в Мюнхен

преди 6 години

Стига сте писали глупости.. Кой купува онлайн???В Мюнхен има страхотно БГ магазини,един от който "Да хапна" с цена на Лютеница Първомай голям буркан от 1,49Евро, луканка Орехите 220гр 1,99, вафла Хипер 0,35Евро и т.н. и т.н.