83

do 117

преди 6 години

денят на протеста е 15 February 2003 , имаш уикипедия ако можеш да четеш друг език информирай се

82

Анонимен

преди 6 години

Тръпм колкото по-бързо разбомби тази *** толкова по-добре. Направо му се чудя защо го бави. Хем ще отърве света от ужасно зло, хем ще затвори устата на джуджето в другата коччинка.

81

Тъпак

преди 6 години

И едните и другите за нищо не стават. Откачалки

80

Анонимен

преди 6 години

Когато Испание решава да влезе в конфликта с Ирак, 800 000 испанци в Мадрид протестират. спекулира се че може и милион да са били. ?Това не е вярно. Никога,никъде в не е имало протести срещу войната в Ирак, още по малко в Испания която не е участвала активно. Да бяха протестирали американците и англичаните, че те избиха милиони цивилни мюсюлмани в Ирак.

79

Анонимен

преди 6 години

А тези мирни европейски граждани които реват, че терористи се взривяват в метрото протестираха ли пред парламентите на Франция, Германия, Белгия, Испания, че правителствата им избиха с бомби и ракети милиони цивилни мюсюлмани в Близкия изток?

78

до Гурбетчията

преди 6 години

Когато Испание решава да влезе в конфликта с Ирак, 800 000 испанци в Мадрид протестират. спекулира се че може и милион да са били. И какво от това, да не би в 2004 година да не ги гръмнаха тях мирните на Аточа, да не би да не ги смачкаха на Рамбла миналия месец... В София имаше протест срешу даване на въздушното ни прострянство срещу Сърбия, за който акти досега трябва да ни е срам...и какво от това някой слуша ли "мирното население".....

77

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНяма какво да проверявам, исторически факт е, че САЩ пускат бомбите над цивилно население, в Хирошима и Наказаки не е имало никакви военно обекти, при това споразумението за капитулация на Япония е било готово и пред подписване.

76

редник

преди 6 години

Руснаците и Китайците днес се договорили ! След войната , американските земи остават за Китай ! За Европа преговорите предстоят , ама руснаците и Европа не искат , вероятно Индия ще кандиса :)

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"34 Няма мирно цивилно население по време на пълномащабна тотална война . Това е тилът на същата армия която всяваше ужас в целия Далечен изток две десетилетия"Брей... АБСОЛЮТНО същото мислят и едни други хора пък ги наричат "терористи". Ха-ха, даже виж кой ги нарича така *смайли феис*

74

Анонимен

преди 6 години

Пускането на детски играчки бомби какво е ? Военна цел ли поразяват. Аз досега не съм видял танк да спре да вземе играчка от земята да си поиграе с нея. Американците са царе на перверзиите ....те затова и на равностоен съперник досега не са скочили. Мачкат малките.

73

Браво на Ким

преди 6 години

Ритай наглата краварска мутра!

72

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТия две прословути бомби бяха пуснати в два града, където не е имало нито войскови части, нито военни заводи.--------------Я провери пак.

71

Професор

преди 6 години

Да живее Демокрацията! Слава на САЩ! Мачкай Тръмп комунистите!

70

Анонимен

преди 6 години

При военно положение дали можеш да заявиш аз съм мирен гражданин и няма да участвам във войната. Директо получаваш куршум в тила. Така, че щом не е военна цел си е мирно население...

69

до гурбетчията

преди 6 години

Добре че в Женева при подписването на Женевската конвенция е имало малко по-умни хора от теб...може да я прочетеш някой ден, като не си зает да миеш тоалетните...

68

Анонимен

преди 6 години

Абе след войната янките трябваше да пуснат няколко атомни бомби и над България, тъкмо щяха да ни изчистят от комунистите и сега щяхме да живеем като японците.

67

Анонимен

преди 6 години

През вторта световна война САЩ пускат бомби над София и избиват близо 5 хиляди цивилни българи. При това целите са именно цивилно население, а не военни обекти или складове с които България е снабдявала с провизии хитлеристка Германия.

66

Анонимен

преди 6 години

Няма нормален военнен със знания, който да питаш дали е било нужно да се използва ядрено оръжие в Хирошима и Нагасаки и да каже - да. Няма такъв. Теорията с "мироносните" бомби е за американското население и е пълен фарс. Всеки по-запознат е наясно, че това е бил адски спектакъл за Сталин! Японците и преди бомбите са преговаряли капитулацията.

65

Факт

преди 6 години

Дори и след повече от половин век зверски икономически санкции и ембарго стандарта на живот в Северна Корея е по-висок отколкото в членката (от втора скорост) на ЕС България.

64

Анонимен

преди 6 години

КИМ ЩЕ ПРОДАДЕ ЕДНА ЯДРЕНА РАКЕТА НА БРАДАТИТЕ И ЩЕ ЗАКЪРПИ ГОДИШНИЯ БЮДЖЕТ БЕЗ ПРОБЛЕМ!ТЕСТА ДНЕС БЕШЕ ПОКАЗНО ЗА КУПУВАЧИТЕ!!!--ГЛАВНИЯ ПОБЕДИТЕЛ ДНЕС Е КИМ ЧЕН УН! А ГЛАСНИЯ ГУБЕЩ Е САЩ СЪС СТРАХЛИВИЯ ИМ ПЪРВЕНЮШКИ ПРЕЗИДЕНТ!!!САЩ ПОКАЗАХА, ЧЕ СА ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!