14

Таня

преди 6 години

Снимката ми напомня на кадър от приказката,баба разказва на внуче.

13

Тото

преди 6 години

До GAME OVER KIM,какво очакваш, в Бг има повече русофили отколкото в Русия. Самите руснаци емигрират масово към Европа, Щатите и дори България. В Лос Анджелес има квартали дето друг език не се говори а само руски, и надписите на магазините пак на руски. А тук някакви текезесарски активисти само дрънкат щуротии. Питайте Корнелия къде е сина и.

12

Анонимен

преди 6 години

Хехехе, тия двамцата, да не искат КИМ да им стане КУМ!

11

Анонимен

преди 6 години

Тоз път краварите си намериха майстора..както преди 50 години във Виетнам! Не се бъзикайте с дръпнатите, че много са ви набрали, кравари.

10

Анонимен

преди 6 години

До ей хораХората не могат да живеят в мир. Не ни е в природата. Мирът е просто инцидент.

9

Анонимен

преди 6 години

До мислетеС съвере се разговаря от 25 години...

8

мислете

преди 6 години

До SmurfАко се разговаряше с Севера вместо да се притиска и заплашва сега нямаше да сме в криза.

7

Анонимен

преди 6 години

До 4 Папагал, Русия се обяви против ядрените опити на Кимчо от кумова срама...(Ако знаеш какво означава израза). Иначе с две ръце ги подкрепя тайно както и ние българите, защото най-после се намери един откачлник да се противопостави на САЩ физически, а не дипломационно като Путин.

6

ей хора

преди 6 години

Тези и подобни мекотели не разбраха ли че с санкции нищо не се постига?трябват равноправни разговори и взаимно уважение,само тогава може да има напредък и мир...

5

Smurf

преди 6 години

Мерките трябва да са срещу Путин и Китай те да отговорни за Кимчо. Без да е сигурен че ще го покрият и без тяхната дългогодишна помощ за ядрената му програма сега нямаше да сме на тоя хал

4

GAME OVER KIM

преди 6 години

Целият свят е срещу северокорейската ***, дори и Русия и Китай протестираха срещу ядрения тест на Кимчо. Само в България, шайка с комунистическо самосъзнание, възхваляват ненормалния Ким и опитите му да запали 3-та световна война. Да ги пита човек какъв го дирят в България все още, ами не са се изнесли към С.Корея???

3

Gaskoing

преди 6 години

Какви санкции? какво ви става? ЕС няма нищо общо с КНДР един договор не са подписали! да не би да искате утре и ракети от КНДР да ни посещават!

2

Тото

преди 6 години

Ако мерките които приемат с-у СК са същите като мерките които предприемат срещу емигрантската престъпност , спукана ни е работата. Само лозунги и прах в очите.

1

Анонимен

преди 6 години

:-)