163

До 230

преди 6 години

Прав си, но при нас кусурите са много повече. Защо по всички позитивни класации в Европа сме последни, а по всички негативни в челните места? Нали се сравняваме с Европа? Ако ще се сравняваме с Африка, то чии го дирим в ЕС? Народ, който е прекарал в робство през 80% от историята си, а през останалите 20% е тънел в мизерия и корупция. Някой да ни направи услуга и да ни закрие веднъж завинаги, на никого няма да липсваме.

162

Анонимен

преди 6 години

Каскети, трудно е да го разберете, но и ким и путин са обречени

161

Анонимен

преди 6 години

230 напълно съм съгласен с теб!Имало и мислещи хора тук.Прочетете надолу какви безумия има - новината, за Северна Корея, коментарите- в България няма живот. Мрънкачи, *** и манипулирани глави

160

До 229

преди 6 години

Разликата между мен и теб, че аз не очаквам някой да ми даде нещо даром. В Германия човек има възможности, и ако положи малко усилия, придобива един напълно удовлетворяващ стандарт на живот. Яд ме е за бг, но като гледам мнозинството от хората, които сте там, и разбирам, че за всичко си има причини. И причините са във вашия манталитет. *** е, че има умни и кадърни хора, които се закопават около кроманьонци като вас. :)

159

Анонимен

преди 6 години

Българинът е нито европеец, нито азиатец. Ние сме полуевропейци - полуазитци. Такива са ни нравите. АБе, както е казал Алеко - европейци сме, ама не съвсем. Народ като народ сме. И другите не са много по-свестни. Немците също си имат кусури, Руснаците също. Всички хора са прости, навсякъде. Не си мислете, че българите сме нещо повече или по-лошо от другите.

158

До 226

преди 6 години

Направи следното: Спри да ни занимаваш със проблемите си. Срам те е, а си пишеш с нас. Имаш проблеми с интеграцията ли? Германците не си общуват с теб? Каква изненада. *** отишъл на Запад и си мислил, че само благинки го чакат там, но не би!

157

До 225 -

преди 6 години

Българина не се счита за европеец. Българина е свикнал да бъде роб на някого. Така му е добре и се чувства уютно. :) Няма смисъл да хабиш енергия да се обясняваш. Гледай си кефа и да не ти пуска за тая ***. :)

156

Някой си

преди 6 години

До 223: Облей се с ледена вода - действа ободрително и успокояващо на нервите! Съдиш за участници във форума по себе си! Това е голяма грешка! Няма никакъв гаф - като цяло Русия е в криза и това го казват самите руснаци не аз! Не съм на надница! Мразя краварите безплатно и никой не може да ми забрани да го правя! Мразя ги заради долнопробната им алчност, която да е ликвидирала света, ако не е Русия!

155

БГ = Бай Ганьо.

преди 6 години

Чета коментарите и се радвам, че избягах от *** Бугаристан. Сега съм в Германия, взимам си прилични пари, но лошото име на Бг *** още ме преследва. Срам ме е, но какво да направя, че родителите ми са българи?

154

Циник до 214

преди 6 години

Да перефразирам Василев...Селяни - кое не ви харесва в концепцията за независима, и силна Европа? А?Или сте свикнали да слугувате на някого?Половината на ФАЩ...половината на Русия!Селяни!:-)

153

Анонимен

преди 6 години

По принцип корейския полуостров е доста гъсто населен, да правиш на подобно място ядрени опити е пълно малоумие, ама то от червени мозъци какво да очакваш

152

216 - провал

преди 6 години

216 голям гаф си допуснал- признал си, че Русия не е благоденстваща!резачка на надницата!

151

Някой си

преди 6 години

До 214: Акцента не е върху това дали нашите лекари и инженери изкарват пари някъде си по света! Погледни Ирак и Либия какво бяха преди 20 години и ги виж днес на какво приличат - от уредени държави днес са развалини! И затова са виновни единствено говедарите!

150

Не народ, а мърша 4

преди 6 години

Най-интересното е, че когато ги говоря тия неща сред хора, те ме гледат като телета. Просто нямат капацитета дори да си представят, че не е нужно да лижат нечии ***. За тях това е кощунство. Мирогледа им се изчерпва със следното умозаключение - ако не лижеш руския ***, то значи трябва да лижеш американския. В случая на русофилите, те ще лижат руския ***, защото по Бай Тошо кебабчето е било 6 стотинки. А в случая на русофобите, те ще лижат американския, тайно надявайки се на долари...

149

до 216

преди 6 години

Брей! Путин бил светец. Горките му приятели олигарсите и те нямат някой и друг милиард да дадат на бедните граждани, защото и те с краварската агресия се борят! Кой от Лондон, кой от Виена, кой от Милано

148

А бе

преди 6 години

До Не народ, а мършаНе е много добре формулирано,но е на 100% вярно!

147

Някой си

преди 6 години

Истината е, че ако не са руските ядрени арсенали да възпират краваро-еврейската безгранична алчност, отдавна света да е станал слуга на "така демократичните говедари"! Путин просто си е седнал на ресурсите и никога няма да ги даде на говедарите. Естествено по този начин им бърка с боксовата ръкавица в ***! А Кимчо е просто допълнителен тил на Путин. Ако на Русия не се налагаше да отделя толкова средства от бюджета си за възпиране на краварската алчност, най-вероятно щеше да е благоденстваща!

146

Не народ, а мърша

преди 6 години

Българският народ е бил изключително издръжлив, но мисля, че през последните 71 години стигнахме максималната точка на напрежение, и бяхме пречупени безвъзвратно. Този народ и държава нямат бъдеще. Едната част от нас избива комплекси с алфа мъжкаря Путин и руския парад, а другата част боготвори американския долар. В същото време Русия и САЩ дори не ни броят за хора. Неусетно надделява третата група - туркофилите, предимно *** и необразовани....

145

до 203

преди 6 години

Във момента във Сирия лекарите изкарват купища пари. Във Венецуела, трафикантите изкарват купища пари. Разбираш ли колко *** ти е логиката??

144

Хм

преди 6 години

До АнонименДали Русия има ползи от Хиперактивния Ким не можем да знаем със сигурност,поради липса на информация.Но със сигурност Путин не обича да му пречат на дългосрочните планове,а точно това става в момента.И ще има дърпане на уши.Виж,ако Русия е решила,че ядрената война със САЩ е неизбежна,то тогава неразбориите около С.Корея са в нейна полза-докато американците се занимават там,е добър момент да бъдат изненадани.Хем и Европа ще остане настрани от патакламата.