35

Активист на БКП

преди 6 години

Абе... Да живее ГЕРБ...

34

Анонимен

преди 6 години

Тези си играят само на включване и изключване. Колко гафа само от техни хора?

33

Цецо ухото

преди 6 години

Сега го изключваме за трети път. Наесен с песен пак ще го приемем, защото догодина идват местни избори, а тези с палачите са част от структурите ни. Досега е имал само дребни прегрешения, първия път пребил човек, втория път намушкал, а третия застрелял. Щом не противоречи на Бойко и Цацаров значи е читав човек!

32

ПЕНКО

преди 6 години

Нямах предвид политиката свързана с ГЕРБ . Това е проява на продуктите на " БЪЛГАРСКИЯТ БОСТАН " !!!Ние великите българи имаме ругатня/псувня / и за семето и за семките ..........на бъдещият ЖИВОТ !!! ГЕРБ-"ЕБ"- ... си е политика ! Той не може да носи цялата отговорност за българския:... НАТЮРЕЛЬ ... ЕМОЦИОНАЛЬ...И ...ФРЪЦКО-ПРЪЦКО...-АЙ-ЕМ !!!

31

Шоп

преди 6 години

В Пазарджик и околността преобладават *** комунисти.Това Велинград, това Стрелча, там са още в 20-те години на миналия век.Аз и убития не го жаля, защото стрелбите в кръчмата му явно са били норма.Един нормален човек ще се дистанцира и ще извика полиция още при първия изстрел на очевидно пиян човек.

30

Анонимен

преди 6 години

Той е отговорен за оръжието, той може да го даде на дете и да го накара да убие човек, сега може да влияе върху свидетелите, с неговото оръжие е убит човек. Каква е тази идьотска прокуратура! Да го съдят за предумишлено убийство, щом се опитва да набеди детето, значи всичко е с предистория.

29

А Гл.Прокурор

преди 6 години

на Септември НАИСТИНА ли НЯМАШЕ ЕДНО ОСНОВАНИЕ да задържи Влакйков? И той( гл. прокурор) вярва, че е НОРМАЛНО видни мъже и жени да стрелят с пистолет на детски рожден ден, майката и РОЖДЕНИКА( 6-годишен, да събират двамат ГИЛЗИТЕ) и накрая ПРЕДС>На ОБЩИНСКИ съвет Симитли Влайков да каже, че 6-год. стреляло и УБИЛО човек.Да се ИЗПРАТИ ДРУГ ПРОКУРОР и следователи( защото явно всички са "зависими" в Септември) и да се установи ИСТИНАТА, ясна за НОРМАЛНИ хора и УМОВЕ.И ВСИЧКИ, независимо от поста

28

Анонимен

преди 6 години

Всички олщински и дребни номенклатурни политици от ГЕРБ са криминални. Какво да очакваме от партията на която председателят е мытла и бивш рекетьор и разносвач на дрога.

27

Анонимен

преди 6 години

Изключваме го, докато позабрави народа...след някой месец като излезе от ареста, ще го сложим за наказание да е кмет на некое село, да при"своява" на спокойствие.То питането е и към другата *** - тоя не трябва ли вече да влезе в затвора?А към тиквата - докато се хвали, че е клъцнал някъде от опашката, то много-главата ламя не спира да краде. Ии-и-и.. мина доста време и доста изтъркано звучите с оправданията "предишните това, онова"!!Имахте предостатъчно време да "поправите" грешките...

26

ИРЪПШЪН

преди 6 години

Този Влайков е ,, римлянин,, май, тъй че е ,,нормално,,

25

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно това,че почти всички присъстващи мъже на купона са стреляли с пистолета,и ако заемат държавни длъжности,е редно да бъдат уволнени незабавно и също изключени от партията!Това е морала,дами и господа от герб...

24

до ГЕРБ и всички

преди 6 години

партии: нека НИКОЙ не се обижда, но всички, които са присъствали и ПРЕСТЪПНО МЪЛЧАТ и БЕЗДЕЙСТВАТ, ОБВИНЯВАЙКИ 6-годишното дете!!!?? да бъдат УВОЛНЕНИ от длъжността, която заемат и изключени от съотв. партия.1.Това са хора с НЕНОРМАЛНО поведение.( стреляне с пистолет на детски рожден ден).2.Това са хора, НАГЛО ЛЪЖЕЙКИ, ПОДЛО МЪЛЧАТ и вероятно в работата си "решават нашите съдби'? ОТВРАТИТЕЛНО ПРЕСТЪПНО СЪЗАКЛЯТИЕ, ако не се подведат под отговорност ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ.( за лъжа, затаяване на ис

23

Суджиклийска

преди 6 години

му герберастия!

22

Анонимен

преди 6 години

Спокойно пак ще го приемат,та той досега е бил изключван два пъти. Но в един момент все ще се намери кой да му строши кръглата, овча и крадлива кратуна. Тогава и приятелят му прокурор, няма да го оправи.

21

Анонимен

преди 6 години

Един съвет-съпругата на убития да синамери случайно пистолет и незнаейки какво е това да застреля случайно убиеца !

20

Анонимен

преди 6 години

ПАЛЯЧОВЦИ.

19

Ахил

преди 6 години

Подли и мръсни смешници. Начело с ментора си -пожарникар. При Станишев,не убиваха "случайно" герберски тъпан такъв.

18

Анонимен

преди 6 години

е сега при следващия оглед, ще намерят една кръчмарска салфетка с предсмъртно писмо на кръчмара, който естественно се е самоубил, и понеже детето е било най близо всички си помислили че то е стреляло, а в действителност кръчмаря се е самоубил, даже тоя Влайков като е дал пситолета да го разглеждат, същия е бил без патрони, а за самоубийството кръчмара е ползвал негови лични патрони, които е заредил собственоръчно преди самоубийството, и естествено Влайков ще бъде оправдан и върнат в ПП ГРЕБ)

17

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРБ са събрани най-големите престъпници и крадци.Начело със Вожда Суджук.Това не е партия, а мафия. Единственото, което ги обединява е краденето.В момента, в който не са на власт ще се разпаднат.

16

иван

преди 6 години

ако изключите всички престъпници от ГРОБ ,то никой няма да остане в тази клика