180

ros

преди 6 години

Pri 32 gradusa C i pojar v chimicheski otroven offshofen zavod v Crosby, usa evakuacia, ogromni pojari v California...tova radiacionno oblachvane studeno li vi pravi?!

179

Циник до 248

преди 6 години

Пречи ми арабско-африканскя им ***, който европейските им марионетки изсипват в Европа!Пречи ме наглото им високомерие, и факта, че се бъркат там - дето не им е работа!

178

Анонимен

преди 6 години

до 247: Ти да не би да плащаш скъпия руски газ на Щатите, та ти пречи външната им политика ?

177

Циник до 245

преди 6 години

Далеч не е сляпа за жалост...а абсолютно аргументирана!Това е държавата , която унищожава света по не един начин!Не ми дреме за технологиите им - говоря ти за външна политика!Ако някой е сляп - то това сте вие - феновете на САЩ

176

Циник

преди 6 години

Най-голямата подигравка беше присъждането на Нобелова награда за мир на кенийския м***ймун!За мен тази награда вече има стойноста на пластмасов часовник от пакет "Зрънчо"!

175

Анонимен

преди 6 години

до 243: "Не може на черното - да кажеш бяло....и сега компютрите в САЩ цъкат...и следят коментарите в този пропаднал сайт - за "ключови думи""В сляпата си омраза си към САЩ неволно признаваш, че са върха и в тази област срещу което руската Тайга няма никакъв шанс.

174

Тъпак

преди 6 години

И без да гледаме филми знаем какви и....и управляват САЩ.

173

Циник

преди 6 години

Който ми е чел коментарите ...ще знае, че не съм фен на Русия...но САЩ са отврат!Не може на черното - да кажеш бяло....и сега компютрите в САЩ цъкат...и следят коментарите в този пропаднал сайт - за "ключови думи"...

172

Анонимен

преди 6 години

Когато руските емигранти започнат да се завръщат от Щатите, тогава ще повярваме, че Русия вече не е империя на злото.

171

Циник

преди 6 години

Гледайте последния филм на Том Круз ( Бари Сийл...по действителен случай ) и ще разберете какви и *диоти командват САЩ!!!

170

Турчина

преди 6 години

Защо всички си затварят очите пред геноцида който се случва с момента но когато Ким Чен пръд*е всички разбираме?

169

Анонимен

преди 6 години

То от студена война всички са победители,виж с топлите войни нещата са по други,а пък цветните революции доведоха само до едно алах акбар - бум.

168

Циник

преди 6 години

Най-сетне една статия написана вещо...и преписана криво-ляво!САЩ се отвратиха на всеки мислещ човек с безумната си външна политика...само не знам защо са пропуснали последните 8 години на кюмюрения Обонго...който разката арабския свят...и отприщи нашествие на скакалци към Европа!

167

Анонимен

преди 6 години

Успокой се ***, ако искаш мога да те уредя да миеш кеннефи, виждам, че ти е мечта.

166

Анонимен

преди 6 години

цмърфчетата с чукчето и сърбчето все още не са се предали. Китай ше изнесе революцията до край!

165

Анонимен

преди 6 години

Истината днес е, че в триъгълника Русия - Китай САЩ именно САЩ са най-слабата страна...Истината е, че такъв триъгълник няма. В тройката са САЩ, ЕС и Китай. САЩ са на върха. Русия е в осемнайсетъгълника и са осемнадесетият ъгъл. Ако знаех духов инструмент с 18 дупки щях да дам него за пример. Каналът няма толкова дупки.

164

Абе...

преди 6 години

тя и туркията щеше да влиза в ЕС, но и ние питаме какво става... Мммм!?!?

163

Анонимен

преди 6 години

истината е, че именно ти се пениш и пиkaш газ, и миеш кеннефи в САЩ и в сто коментара се ...Успокой се. Аз казах, че проблем с визите нямам.Ти скокна, че съм миел чинии. Ами не мия чинии освен в къщи(на съдомиялна)АпартаментИ си имам и сега.

162

Хм

преди 6 години

Оказва се,че в Русия има и доста добре платена работа,но няма кой да я върши!Изглежда парадоксално,но е факт.Просто както САЩ си имат не*ри и латиноси,така и в Русия си имат милиони пияници,дето не стават за нищо.То да не се присмиваме,че у нас става същото-пълчища безполезни "шведи".Впрочем,емигриращите в САЩ руснаци направо си купуват жилища!Откъде ги имат парите,според вас?

161

Анонимен

преди 6 години

Призванието на Русия е да накаже силния за неговата наглост.