13

Анонимен

преди 6 години

Черно-бели учебници? Е, не, това наистина е абсурдно! Така става, когато с образование се занимават хора, които са твърде далече от него!

12

Анонимен

преди 6 години

Тая лелка да не говори. Че през комунизма до ден днешен учебната програма е пълна шитня. Излизат неграмотни хора професори по всичкологоя. Няма професионалисти в дадена сфера , няма кадри учили само 1 нещо 8 години , няма практики . Всичко е с цел оглупяване на населението останало от червеното ни минало.За радост вече излязоха млади хора като Наков и произвеждат профилирани кадри , които работят добре и вземат заплати. Дано всички университети сменят глупавите си програми.

11

унуфри

преди 6 години

Сана тя каквато стана, а уж само кой не скача е червен

10

Анонимен

преди 6 години

NIAMA TAKAVA DARZHAVA ....TOVA PRAVITELSTVO NA GERB E PAGUBNO ZA BALGARIA SHTE GO RAZBERETE NO STE E KASNO

9

анонимен

преди 6 години

Тя въобще не е стъпвала на земята,тя постоянно е скочила

8

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Нинова е кокошка с червено мисрене.

7

Подуенец

преди 6 години

Един учебник за цялата държава- и кой ще го печати? Печатницата на работническо дело може би. А печалбата при теб,а? Комунизма си отиде,лельо Кори, край на монопола и ръководната роля на компартията.

6

Киро Кюмюря

преди 6 години

че те учениците разлистват ли ги още? туй да не е каталог с аромати за наргиле?

5

Циник

преди 6 години

Изпитвам органично отвращение от "червеносинята" приватизаторка-милионерка!Колко трябва да си нагъл - да протестираш срещу каквото и да било - при положение, че трябва да търкаш наровете в Сливенския затвор!Отвратително!

4

Го4о

преди 6 години

Ако зависеше от Нинова, учебниците щяха да са ЧЕРВЕНИ, редактирани от Решетников и на "русский язык" с цена "20 копеики"

3

Неа

преди 6 години

В следващата публикация ще се искат оставки

2

Киро кофражиста

преди 6 години

Другарката Нинова много да не скачапри соца учебниците също бяха черно-белисамо снимката на другаря Тодор Живков беше цветна

1

Анонимен

преди 6 години

А този, който е написал статията, явно не е чел никакви учебници..