111

ХМ

преди 6 години

Тези са бетер онази секта от близкия изток!Лудите си се организират ,ама чак толкова претоплена манджа с нови мантри!Всичко това съм го виждал в 80 те години ,имаше и аеробика тогава ,сега може да е фитнес.Повечето ми мязат на недохранени и болнави ,психиката им ми е малко размътена и почвам да си мисля ,че мозъка им отделя хормони дето ги държат в състояние на наркоза,а липсата на месо в силна абстиненция с изявена агресивност.Болеста веганизъм е като модата с анорексията -ТОЧКА!

110

Вего

преди 6 години

Суджука също е растителна храна и се консумира в големи количества

109

Анонимен

преди 6 години

До до 110Както искаш ги яж, ако искаш и живи ги яж животните, ако искаш яж парчета от труповете им - мен какво ме интересува, казах ти да правиш каквото ти харесва, какво ми подскачащ и си седнал да ми се обясняваш, яйде много ти здраве...

108

Венета

преди 6 години

А пък аз направо в нивата ги родих близнаците и те веднага се шмугнаха в шубраците и още не знам къде са ама са живи и здрави и най-вече щастливи. Сега си кърмя две козички и много им се радвам.

107

до 110

преди 6 години

ХахахахахаххаТи какво предлагаш последно живи ли да ги ям, или да ги убивам хуманно и тогава.Я си изяснете с "Имама" на сектата как точно неверниците да хапват, труповете на животните.Абе вие да не ядете от веселите зеленчуци?Фотосинтезирай! Отворко ще ми папка каши от морковни трупчета!Психодиспансера ви очаква!

106

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАМО ТИ СИ МИСЛИШ ТАКА

105

Маричка Купенова

преди 6 години

Аз моето дете като го родих и след три месеца го пуснах в градината и то си е още там, пасе си тревицата и вече нямам проблеми с косенето. Хубаво е да си веган.

104

Анонимен

преди 6 години

"Растителната храна която се използва средно за да се угои животно само за 1 кг чисто месо за ядеме, ако се изполва за храна на хора след като се засеят площите с подходящи за хора култири може да даде добив който е еквивалентен хранително на няколко килограма месо."----------------------------САМО АКО Е ГМО!

103

Анонимен

преди 6 години

До до 100Браво. Ами яж парчета от трупове на умрели животни щом ти харесва.

102

Зайо Байо

преди 6 години

Откакто се пръкнаха веганите ми опасоха зелките и морковите. Зайчетата ми умират от глад а тия щастливци стават все по лакоми.

101

АЗ

преди 6 години

Този г-н Донев нас ли прави на глупави, или той самия не е чел достатъчно за да знае че още от праисторически времена човек се е хранил разнообразно ( събирал е корени и е убивал с оръжия изработени от камък, като кожата е използвал за дрехи).Що за наглост и безочие да казваш на другите как да живеят, дали да ядът месо, яйца или овес и царевица. Моля тези хора веднъж за винаги да престанат с глупостите

100

Анонимен

преди 6 години

Абе вегани, майките ви като са ви откърмили с мляко ли са го направили или със соев бълвоч?

99

Величко

преди 6 години

Бойко Борисов също е от нас. Той не яде суджуци.

98

Катрин

преди 6 години

Аз пък искам да кърмя в мола

97

до 100

преди 6 години

Браво !Овес,леща,боб!Ти без мръвка тоя живот е скучен.А и с толкова газове ще замърсим с въглеродни емисии!Стига бе хора ,да не ядем месо ,а да хапваме гено модифицирана соя с генома на крава хахаххаЕко кожа от деривати на петрола вместо естествена.Нещата са си добри такива каквито са ,аз за толкова години научих ,че всяка нова промяна е по-зле от статуквото.

96

Анонимен

преди 6 години

А СВИТИЯ ЮМРУК НА ПЛАКАТА НЕ ВИ ЛИ НАПОМНЯ ЗА ЧОВЕКОЯДЕЦА СОРОС

95

Анонимен

преди 6 години

Като защитник на животните, съм съгласен с някой неща, но има и нещо другоХиляди хектари гори изчезват, за да им съдят соята или подобни неща които те консумират. Там измират много животни, и вредят на природата. Понеже е мода и видяха в него добър бизнес, масово се сече точно заради това. Така че ако си мислиш като гризеж марули, че не вредиш на природата и животните, много се лъжеш.

94

Анонимен

преди 6 години

Много ме дразнят всякакви, които налагат собствените си възгледи като единствени, правилни всемирни истини, норми и закономерности, а всичко извън тях заклеймяват като погрешно, назадничаво, опасно и зло. Не приемам формата на изразяване на тази организация, не виждам ползата от нея и откровено смятам, че нанасят повече вреда отлколкото полза по отношение промотиране на здравословно хранене или защита на животните.

93

до 75-ти

преди 6 години

А ако всички бяха като теб изцяло тревопасни, щяха да консумират много по-големи количества растителна храна и да причиняват не двойно а тройно "страдание" наоколо за да не се гътнат преждевременно от липса на нутриенти, но този факт едва ли ще ти влезе скоро между ушите... Аман от пациенти!

92

Анонимен

преди 6 години

95 Остави го тоя *** той си мисли че със сачми ще убиеш прасе..да ако го улучиш в окото. Той вуйчо ми стреля едно прасе в главата с Макаров точно в десятката и куршума рикошира и на прасето нищо му нямаше. Толкова твърд череп. А ако го стреляш със сачми само го раздразваш.