57

Карина

преди 6 години

Охх, милите те изнасилвачи на бели момичета и момчета, касапи, главорези, убийци газещи хора по улиците с камиони и коли и потенциални бомбаджии-камикадзета! Какво да ги прави човек, такива едни мили, жални "сирийски" "бежанци"!

56

Анонимен

преди 6 години

След като е свършила войната , да си се прибират обратно! Ако не искат , значи. не са бежанци , а икономически пришълци!

55

Анонимен

преди 6 години

Че то било голям кеф да си тарамбука в Германия! 4 години *** социални помощи и лежиш, и само се оплакваш дето те карат да учиш език.

54

Montevideo

преди 6 години

До АнонименКойто има акъл и спестени мангизи да идва в Уругвай докато е време, после няма да можете да се вредите от западняците, 15000 българи сме в Монтевидео, повечето трето и второ поколение.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако има изобщо нещо вярно в тази история, то е че интеграция на *** в християнска държава НИКОГА няма да се случи!!! Ако искаха да се интегрират, трябваше още като стъпят на европейски бряг да махнат забрадките и шалварите, да целунат ръка на попа, и да се покръстят. Защо ни налагат да им търпим ориенталските мурафети? Не е ли редно след като са в нашия дом, ТЕ да се съобразяват и да спазват нашите правила? Щели да почват работа. Колко трогателно! А чии са го крепили от 2013 до 2017 година?

52

Християнин

преди 6 години

Пълна забрана на бурките в Германия! Германия е християнска държава и който иска да живее в Германия трябва да спазва християнските закони, ако не да си ходи в Иран!

51

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в Германия от 16 години, още 2001 заминах, после като се устроих си дръпнах и семейството. Оправили сме си живота и отдавна вече живееме като западняци на западен стандарт.

50

До Ханс

преди 6 години

Пич, не забравяй кой си. Живееш от 12 години в DE, женен си за германка и имаш дете на 5. Супер. Но не казваш какво си правил през тези 3,4-5,6 години докато се ожениш. Може ида си лапал нали?И м/у другото, в DE съм от 2 години, не се осигуряват здравно, не съм женен и получавам около 5 к евро на месец, но не съм забравил кой съм!

49

Дедо Ташунко

преди 6 години

Бедна им е фантазията, какво ги очаква тези мили мюсулмански душици. Никога няма да се интегрират и никога няма да могат да си стъпят на краката, дори да работят денем и нощем. Аллах един ден ще върне по-старите по родните им места обратно, а останалите ще продължат да живеят нещастно и безславно в новата си" Родина".

48

От Виена

преди 6 години

До БългаринТака е, получават жилища, храна, телефон, шпрахкурс, намират им работа и пак са недоволни и с големи претенции. Кой нормален човек има такива привилегии?

47

Анонимен

преди 6 години

хапват хляб с печени канарчета сега, в кафезите отзаде ги отглеждат.и магарета имат.като жените им ги боли глава, слизат до гаража и ги яздят.

46

Българин

преди 6 години

Големи са... ей сега се връщам от мач. Играем с 5 немци срещу сирийци ръгат се, говорят само на арабски. Дошли ми с металните бутонки. Аз съм от година тук и уча немски, работя и двамата с жена ми плащаме хо 2200 евро данъци на месец. Взимам клетия сириец от работа (колега) щото му е тежко и го съжалих и се оказва, че освен заплата му плащат и квартирата. Записвам курс по немски и си го плащам и съм в група 14 сирийци и аз. Те не пращат. Говопи се през учителката на арабски и аз не чувам.

45

Анонимен

преди 6 години

вън пустиняците от европа, обратно у африка !

44

шофер

преди 6 години

Днес.бг, това ли е най-съществената топ новина, с която е нужно да ни занимавате?А защо не напишете за трънливият път на българските емигранти, особено умните и способните професионалисти?Също и за причините, които са ги довели до подобно решение???

43

Анонимен

преди 6 години

Сълзлива и лицемерно съчинена ,,история ,,

42

Анонимен

преди 6 години

До 43С едно палто....заавлиите...преплували Средиземно море...битката за място в лодката е била сурава, и курава...*** "членовете" на семейство Абу Рашид са били 8....другите по-малко...и са паднали през борда...жената си го е казала в прав текст - почти не са се удавили!Численото превъзходство си е казало тежката дума!

41

ташунко със сапа

преди 6 години

Този е като нашия Бойко. Ще стане вожд на българите.Досега той прекарвал времето си в Германия основно във фитнеса и на футболното игрище. Било му трудно да се адаптира.

40

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука за африканизираната и циганизирана Германия? Дори на белите роботи които живеят там не им пука.

39

Анонимен

преди 6 години

Айде, пак да я напишете тази бравурна статия, но когато това семейство си намерят работа наистина. Тоз щял да започва, оня щял, другият незнам си какво си - реално тези са на социал и то отдавна - няма за какво да им се ръкопляска толкова на успехите. Де факто не са интегрирани, не знаят езика, не работят, не учат, не плащат данъци в хазната, само паразитират на гърба на данъкоплатеца от 2013 насам. За какъв трънлив път става дума?

38

Циник до Фюрера

преди 6 години

Явол! Зо вар ес!:-) :-) :-) :-)