420

Лъжеш

преди 6 години

Китай спря и двата проекта за газ от Русия и сключи договор с Иран!Защото е по-евтина газ и сигурен партньор, а не като Русия.

419

Анонимен

преди 6 години

Дори веган не можеш да станеш без да позлваш руски суровини за торове ;)))И гей не можеш да си без Русия, защото тъканите за бельото ти са с руски съставни в цената ;)))Италианския теракот се произвежда от китайчетата с руски суровини ;)))

418

Анонимен

преди 6 години

Стой далече от Русия тогава. Не им плащай тока и бензина. Не яж хран ите, произведени с техен дизел. Не ползвай компютри с тяхна пластмаса и полупроводници ;)))И си в каменната ера, евроатлантико ;)))

417

Анонимен

преди 6 години

Защо всички руски фирми у нас работят от години на загуба? Защото ни продават на безценица или защото ни крадат? От тези кражби пкащат и ка русофилските водачи, да водят проруска и антиевропейска пропаганда. А филемия банкянски европеец ги толерира. Дори измервателни иреди на входа и изхода на Нефтохима се отказа да монтира.

416

Анонимен

преди 6 години

Щом руснаците бягат в ЕС и САЩ, значи там е по-хубаво...И на тях им писна от ***, умря им родолюбието към Концлагера Русия!

415

Анонимен

преди 6 години

Приходите на в БВП на Русия от износ на енергоресурси са вече под 12%. Това е след падането на ценмата им ;))) Още не са загинали. Виж, ако Русия не изнася енергоресурси, България е загнала. Заедно с по - голямата част от Европа. А Силата на СИбир - тръбичката за Китай е вече с изградени над 1000 километра. Това означава, че скоро цената на гфазта за нас ще скочи. Както и на тази за Европа. Което ще направи китайчетата още по - конкурентни на европа. А ти не си конкурентен на никого ;)))

414

Анонимен

преди 6 години

Далеч от Русия = хубав живот!

413

Анонимен

преди 6 години

Половината Лукойл е американски ;)))Явно и това не знаеш ;)))Много ми се иска само ти в цяла България да не ползваш нищо руско или свързано с Русия ;))) Само евроатлантическо за тебе ;)))Да ти дойде акъла в главата ;)))Като на украинците ;)))

412

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия не изнася горива... умира!Като бананова република е.

411

Анонимен

преди 6 години

А, сигурен съм, че Лукойл дължи милярди. В крайна сметка американците дължат половината ;)))

410

Анонимен

преди 6 години

Статистиките съм ги видял за да го пиша тук. Ти видя ли ги или само украинстваш като плебню? ;)))Колко неумен требе да си за да се праиш на отворко, докато не знаеш кои са първите 15 фирми - вносителки в българската хазна? МНОГО ;)))

409

Анонимен

преди 6 години

Лукойл дължи милиарди!Значи Русия краде от нас, а не ние да се изхранваме от Русия!

408

Анонимен

преди 6 години

Ще внесеш от Турция РУСКА газ от Турски поток, който Меркел и САЩ попречиха да е Български. Всичката техника от европа се произвежда с руска енергия. Всичкия бензин у нас е от руски петрол. Всичкия ток, който искаш да плащаш е от руски АЕЦ от руски уран. Дори медта за жиците, по които идва тока уъ вас е от руска мед. Компа ти в къщи е от руска пластмаса и полупроводници. Ти храниш Русия през цялото време, а плюеш по нея. Колко неумен трябва да си? Спри да я храниш-ходи пеш, не яж, не ползвай ток

407

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 359Какви руски технологии, каква руска издръжка, какъв бюджет. Виж статистиките с какво се формира бюджета на България. А глупостите, които си писал ги запази за русофилското сборище край Копринка.

406

Анонимен

преди 6 години

Защо русофилите не пият лосион, антифриз и Боярищник ?От съпричастност към руските си господари?

405

Анонимен

преди 6 години

Губейки руските туристи Турция губи, защото има собствена текстилна, кожена, хранитъелновкусова, бижутерийна и т.н. индустрии. У нас се внасят и продават на туристите предимно китайски стоки с италиански етикети, които руснаците си купуват сами на 1/20 от цената, на която ще ги купат в нашите курорти. Дори Китай изнася за Русия на поне 1/2 от цената, за която изнася за България. Не го ли знаеше това? ;))) Образивание ти липсва, драги ;)-. Като на всички евроатлантици в Бългаиря ;)-

404

Анонимен

преди 6 години

Не ползваме руски суровини, освен малко и скъпа газ!Ще внесем от Турция с 30% по-евтина!Русия е зло за България!

403

Анонимен

преди 6 години

От 1886 година до днес, русофилите се изявяват като най-големите предатели на българските национални интереси. Защото на практика такива за тях не съществуват, а над всичко доминира руския национален интерес.

402

Анонимен

преди 6 години

Ако посочиш един неверен факт в това, което съм казал, ще приема, че съм зомбиран. Процентите, които дадох, могат да се различават +- 5%, но са такива. Ако не миожеш да ме обориш, замисли се кой е зомбирания ;)))))

401

Анонимен

преди 6 години

У нас летния туризъм е 2,5 месеца, руските туристи са малък %.Значи изобщо не зависим от руснаците и Слава Богу!Турските курорти работям 6-7 месеца и руските туристи са много, затова Турция губи, а ние Не губим нищо.Само трябва да се събират коректно данъците от морските курорти и Никакви руснаци не ни трябват!99% от цивилизования свят няма работа с Русия и си живее прекрасно. И ние можем.