31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа мечтай си. Я си представи ако те командироват от Карефур-София във Франция. Мислиш ли, че Карефур ще ти плаща като на французин. Много се съмнявам. Обаче, ако стане това което иска Макрон, даже и да не ти платят можеш да ги осъдиш, а сега можеш само да си траеш. Цените и производствените разходи в ЕС са приблизително еднакви даже в ЕС има и по ефтини зони и там стандарта е по висок. Извода е, че в БГ чорбаджиите не искат да имат работници а роби. А това е дъмпинг за ОП в ЕС.

30

Анонимен

преди 6 години

До 39: Въпросът е искаме или не да съществува български народ?Поляците явно искат да съществува техният народ.Голям процент българи искат децата и внуците им да не са български граждани.Проблемът на българския народ се корени в народопсихологията ни.ББ и сие управляващи са само статистическа извадка.

29

Анонимен

преди 6 години

По-добра новина е,че през септември идва Цапрас за да решават за жп връзка Варна-Александрополус.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Опозицията на Вишеградската четворка не е ли достатъчна предложението на Макрон да отпадне?

27

Анонимен

преди 6 години

Макрон защитава единствено интересите на техните корпорации,които са ревнали срещу дъмпинга на нашите и им вземат хляба.Ако неговите желания бъдат приети,много от нашите шофьори ще останат без работа.Не се е загрижил за нас,не се заблуждавайте.Ако беше така и Пиолша и Унгария и Чехия и Словакия щяха да го приветстват,а не да го хулят.

26

Анонимен

преди 6 години

В интерес на България е да можем да си командироваме работници. Другото шенгени и евро зони са простотии. Въпроса е дали ще продължим да се отказваме от нащо си и да го подаряваме защото на дъуржавата не и остава много

25

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа това означава. Но на политиците от ИЕ им плащат ЕС Корпорациите и за това ИЕ е против. Макрон е абсолютно прав. И това което иска е точно с изискването на пазарната икономика. Това което е в БГ (например) няма нищо общо с пазара. БГ чорбаджиите реват, че ще им паднат печалбите, корпорациите в ИЕ също. Да живее Макрон, той е първия ЕС политик от такъв ранг който имаше смелост да каже, че "Царя е гол".

24

Анонимен

преди 6 години

Историята на човечеството е история за това как едни хора експлоатират труда на други хора.Ако човекът беше безсмъртен, най-вероятно едни щяха да са вечни господари, а други вечни слуги.В известен смисъл това се случва с народите, но погледнато през хоризонта на историята няма безсмъртни народи.

23

Анонимен

преди 6 години

Превозвачите вече му скочиха на Бойко,айде да видим как ще се задържи разкрачен между тях и обещанията към Макрон.

22

ponti

преди 6 години

От целия цирк с пресконференциите разбрах, че става въпрос за един сутиен (подкрепа на френски). Никой не обясни чий е сутиена обаче...

21

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо, но на ББ колко пъти му продават Шенген? Вече бъркам броенето. Със сигурност, когато се съгласи за мигрантите и му пускат на капки едни пари. Сега пак ще издърпат моркова и пак ще ядем тоягата.

20

Анонимен

преди 6 години

ЕС не е за нас.Не за друго,а защото не можем да се пазарим.А те така са жияли винаги.

19

Грааа

преди 6 години

България ще влезе в Шенген през крив Макарон!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Дори дойче зеле отразява само Радев, а не ББ."---Ми, к'во да му отрази? - "Ми тука са идвали на почивка лЕтно време."

17

Прегръдка на смъртта

преди 6 години

С ТЕЗИ СРЕЩИ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИ КАЗВАТ КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ ТУКА ! Борисов си купи изборите не с гласове а с помоща хора на Ротшилд !Тези Пеевски ,Прокопиев СА МИШКИ . Целта на съюза е да оцелее дори на цената малките страни да умрат буквално.До 30 40 години тук България няма да има -едната част наГърция другата на Турция .Ние сме подаръка . А Бойко ще е на служба още малко.Бежанците ще ги заселят тук а зад западната стена ще пускат само покорни слуги !Подкупите за приемане на ИЗМЕТТА ПРОДЪЛЖАВАТ ТОВА Е СМИСЪЛА НА ПРЕГРЪДКАТА С МАКРОН . ТОЙ ДОГОВОРИ КОЛКО ДА МУ ПЛАЩАТ ЗАНАПРЕД !

16

срам

преди 6 години

Защо не показаха тържествата на Шипка?Да не освирят светилото,както това е ставало досега.И Радев е съща стока,но малко повече си прикрива егото.Изтърси глупост за миг 29,на които през 2014 г правеше доста добри номера за пред публика.

15

666

преди 6 години

Статията е пълна с грешки. Според нея Макрон и Радев решили да борят социалният дъмпинг. Само че Радев няма никакви правомощия да взема решения в България. Той е политическа пешка без значение.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонименне, от американското

13

пенко

преди 6 години

С какво Франция е повече от Испания ? Същият проблем е и там ! Само си спомнете: ЧИЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ Е МАКРОН !?!? Той е представител на банкерския капитал . На древноримска гадюха му е фамилията , но на чудесна еротична героиня му е името / само едно А липсва /... ЕМАНУЕЛА...ЕМАНУЕЛЛА ... ПЪРВАТА НИ ИСТИНСКА СЕКС ГЕРОИНЯ- ЕМАНЕЛЛА !!! ЕБ.АТИ ДВОЙКАТА - ЕМАНЮЪЛ И МЕРГЕЛ ПЛЮС ЕДИН БАНКОВ ДАЛАВЕРДЖИЯ ОТ ЛЮСПЕНБУРГ !!!!

12

Анонимен

преди 6 години

До Офф ,да се омитат"Колко нормални хора познавате ,които се женят за учителките си?"Да се женят чак-не,но няма ученик,който да не е имал мокри сънища и да не е правил някои неща,мислейки си за даскалката си.