21

Анонимен

преди 6 години

До 1chovekАко на експертите не вярваш, на кого?

20

Ветеринар

преди 6 години

До експериментът днесПриет вътрешно фипронилът причинява рак.

19

1chovek

преди 6 години

До ЕкспертДа разбирам, че ти си печеш сладоледа, тортата или по някакъв друг начин си ги обработваш термично? Това е интересно.... Явно си голям майстор и трябва да ни покажеш как се прави :)

18

Анонимен

преди 6 години

До АловЗа да бъдат предпазени от нелоялна конкуренция имената на фирмите ще бъдат запазени в тайна. Отговорните органи са уведомени и ще има глоби. Какво повече може да искате? Ако това не се прави всеки щеше да разпространява лъжи за другите.

17

Анонимен

преди 6 години

"Стига всяване на паника. Българите сме свикнали да обработваме храните термично като ги печем продължително и за това няма страшно."Фипронилът е опасен инсектицид, а не бактерия, която да убиеш термично.

16

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че докато течеше скандала с яйцата на запад, целият държавен ресурс беше хвърлен за менюто на Макрон и на евродепутатите за председателството, да не вземат да се натровят нещо.

15

питащ

преди 6 години

БАБХ да не бъдат толкова категорични!Когато се заговори за това, категорично казаха, че в България няма защо да се притесняваме.Но беше въпрос на време да се намери и тук.И като са казали А, да кажат и Б. В кои фирми, какви марки са сладоледите и майонезата и т.н.

14

Експерт

преди 6 години

Стига всяване на паника. Българите сме свикнали да обработваме храните термично като ги печем продължително и за това няма страшно. Никой не яде сурова храна. Било то пуйки на 40 години или сладолед.

13

ОТРОВНИТЕ ЯЙЦА

преди 6 години

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ

12

ДО ДАНС

преди 6 години

Имаше ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към Властите на България - преди 1 месец .Тогава БАБХ отрече че може да има Проблем . Не е ли време някой да бъде вкаран в Затвора за опит за Масово Убийство на Деца и Родители ???

11

Анонимен

преди 6 години

Правителството къде спи, че досега не наложи временна забрана за внос на яйца от Белгия, Холандия и Германия?

10

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да говорят, става дума за пари. И особено ако става дума за новинарски медии.

9

Анонимен

преди 6 години

Всички коментират тукашните производители, обаче никой не коментира западните изме_кяри дето ни пробутаха опасната си стока, за да си избият загубите.Вместо да я унищожат, те я продават на наши производители.

8

Анонимен

преди 6 години

Ядох от този сладолед! Вече нямам срамни въшки!

7

Анонимен

преди 6 години

Може да си представите колко тона от този яйчен шампоан сте хапнали за тези години през които не е осъществяван контрол. Въобще имали някакъв контрол при вноса отвън? Едва ли! А казваха че нямало опасност и че нямало от тези яйца в БГ! Вярваше ли им някой щото аз НЕ? На тази територия всичко е безконтролно. Контрол се осъществява само когато някой от меките китки им нареди на нашите контроли! Меките траят ли и нашите траят! Не купувайте яйца и продукти съдържащи яйца. Нека фалират убииците!

6

срамувщ се да е бг

преди 6 години

Яжте, яжте, по - бързо да се затрие лошият бг материал! най - пр0стият и *** народ в Европа! Закривай!

5

Анонимен

преди 6 години

Изтеглят, а?! А колко ли вече сме опапали, докато наште се размърдат...

4

експериментът днес

преди 6 години

значи вече сме преработили и заразения яйчен прах, а какви са страничните ефекти, ако не е тайна

3

Анонимен

преди 6 години

Затова не ям майонеза и сладолед, толко ли нямаме продукция, че внасяме чужда такава, бойкот на бг бизнесмените, явяващи се и в качеството си на робовладелци, експлоатиращи тружениците си безапелационно!

2

Алов

преди 6 години

Кажете марките на сладоледите не ни хвърляйте плах в очите.Токсични онзачава опасни. Не сме комунизъм,който прави с евтини яйца си носи отговорността. Аз съм си купил 10 сладоведа Х с тоз жълтък и бременната ми жена яде по 1 кутия. Ко правим защо крият !!!!