13

Анонимен

преди 6 години

Ако такива като тая са ни красавиците и звездите, кои ли ни са грозните и некадърните?

12

Анонимен

преди 6 години

Да имаш инвалидност не означва само да не може да ходиш. Изразява се в много различни неща, примерно ако си без бъбрек или с трансплантиран орган или селд тежка операция на някой орган...

11

teo

преди 6 години

Не се притеснявай, защото ТЯ ПЛАЩА ВСИЧКО В НАТУРА! ПО ФИЗИОНОМИЯТА Й СИ ЛИЧИ, ОК???

10

do Пешо тарабата

преди 6 години

Ко речи? Викаш, въпросната Елен е страдаща ли?На мен повече ми прилича на обикнвен измамник, който ощетява и без това не особено бедната ни държава.

9

Пешо тарабата

преди 6 години

До българския казан в ада няма дяволи да охраняват страдащите.

8

Анонимен

преди 6 години

Къде е тоя Елен?! Аз виждам само някаква кифла на снимката.

7

1

преди 6 години

Наскоро любовницата банкерка на Менгеле отърва 300 лева глоба за пушене в заведение,където е забранено да се пуши.Заведението е супер г/ъдарско и се намира на Витошка.Очевидно има двойни стандарти.

6

Fart ass

преди 6 години

Добре е направил като е подал сигнал.Бг 'селебритата' е добре да бъдат сложени на място.Я ще паркират на инвалидно място (като Ани Салич),я ще рекетират катаджии да не ги глобяват за превишена скорост с картички,а други ще отидат по-далеч и ще отърват панделата за убийство на пътя (Ставийски) и ще бъдат защитени от други алко.холици (като Иван и Андрей).

5

Бончо Бонев

преди 6 години

Аз също съм инвалид,но си плащам данък на колата,не знам да има освобождаване от данък за инвалиди. Наистина ли има такова нещо ,или ще се изложа ако попитам в общината. С 78 процента съм инвалид.

4

Хм

преди 6 години

Стани и ти полицай или звезда, и не плащай нищо. А до тогава трай и плащай. Места за звезди и полицаи вече има в изобилие. Само дето за звезда се иска талант, а за полицай колкото и да е ниско нивото явно не ставаш.

3

Съвестен гражданин

преди 6 години

Браво, има и съвестни! Не са много, но ги има.

2

Анонимен

преди 6 години

Ех, Митко, Митко толкова ли ниско си паднал, бре човек?

1

пепо

преди 6 години

Напротив-евала- на човека !