17

Ги

преди 6 години

Тва да не е нова революционна стратегия, предоставена от българския технологичен гигант беге мама

16

...

преди 6 години

Значи аз тия родители бих ги остажил на 40 - 50 дена сух пост, при това по време когато са болни я от малария я от тиф я от нещо друго! Мога да ги уверя, че след моя сух пост всичките им проблеми ще се решат! При това каквито и да било проблеми да имат ще бъдат решени!

15

1

преди 6 години

Съвременните родители бъркат интернет търсачки и социални мрежи с наука. Това води до ново заболяване ... на родителите !

14

Надето

преди 6 години

До 17Това не са вълци в овча кожа,а истински ч.удовища.Винаги действат с голямата секира и се правят на големите моралист,но всъщност самите те са грешници и отвътре са проядени от злоба и завист.

13

Анонимен

преди 6 години

Много спешно се нуждаем от Национална стратегия за борба с Тъпотата и Невежеството!Въпрос на национална сигурност е вече!

12

Възмутена

преди 6 години

Да им се отнемат децата?Да нямат деца?Това сигурно са го написали бездетни хора.Кои сте вие,че ще решавате това?Да не сте Господ Бог?Със сигурност трябва да се работи с тези хора за да проумеят върховната си г.лупост,но това дали да имат деца го решава този горе.Аман вече от озверяли и озлолени отпадъчни продукти!

11

Анонимен

преди 6 години

Бяха излъчили репортаж с майки,които яростно защитаваха веганството сред децата им,на година,година и половина.Това според мен е диагноза!

10

Blake

преди 6 години

Вегански булшит... на тези трябва да им се забранява да имат и отглеждат деца!

9

The big щепсел

преди 6 години

Това , трябва да се криминализира и да бъде наказуемо!

8

Анонимен

преди 6 години

Нека. Естествен подбор в действие. Напълни се с изкукали

7

Веганистанската сект

преди 6 години

Веганските глупости за слънцеядство, антиваксърство, некъпане, гладуване и прочие отново оплитат по- плиткоумните в мрежите си. После бърза помощ им била виновна, че детето хвърлило топа. Като искате да сте едно с природата махайте се от нета и ходете в гората. Факт е че всички т.нар. вегани и бг анти ваксъри едвам са избутали средното , а интелектът им е на ниво 9 годишен вярващ в Хари Потър. Всичките са еднакви с еднакви брътвежи и интереси.

6

Lan

преди 6 години

Одобрявам оставянето без храна само когато болестта е такава, че дето повръща на секундата всичко, което хапне и поради този факт може много бързо да се обезводни. Даже и тогава е добре а се дава вода, компот и всичко, което детето успява да задържи. Иначе за други болести е глупост и то абсолютна, дано да не навлезе като мода!

5

Надето

преди 6 години

На тези промити мозъци трябва да се предостави професионална помощ!

4

Анонимен

преди 6 години

Ненормалния 2, ти и цигари, като пушиш не ритваш камбаната веднага. Дори да не ядеш, организма продължава да обработва и усвоява запасите в тялото. Този процес (както всеки друг) отделя "***', който няма как да се изхвърли от тялото ако е дехидратирано.

3

Иво

преди 6 години

Пътят към ада е постлан с добри намерения. За жалост на децата няма какво да направят срещу откачени родители, които ги ползват за опитни мишки. Като стане белята някой ден как ли ще се успокояват?

2

Анонимен

преди 6 години

"Няма как едно дете да не се дехидратира, ако не пие течности. Ако детето не пие вода, това няма да го детоксикира, а ще го интоксикира" обясни специалистът по хранене и диететика проф. Донка БайковаДонке, а какво е станало с тези деца, дехитратирали ли са се? Интоксикирали ли са се? Разболяли ли са се?

1

Анонимен

преди 6 години

След веганството, това е поредната лудост. Да оставят децата без храна, точно в този момент, когато растат. А това, че им спирали и водата, направо без думи.Съжалявам, че ще го кажа - чета коментарите тук и в на други места от много години. Прави впечатление как народа масово изпростява. Дали се дължи на това, че свестните бяхат; на чалгата или на нещо друго - не се наемам да кажа