47

Анонимен

преди 6 години

Той сам си е признал пред негов приятел, че я е заклал...сега на какъв се прави?

46

Wesaw

преди 6 години

Dobro dete, ubiva tuk tame po asansiorite nekoe bg dete i si igrae posle....

45

Надето

преди 6 години

Заклал е дете.Кое точно го прави добър човек?

44

Анонимен

преди 6 години

Защитавойте го горкото ***, след 2 години като се върне пак да живее при вас ще пищите по медиите, че ви е страх да не ви заколи и ще иксате да го затворят в лудницата, ама няма . До следващото убийство.

43

Кар Циро

преди 6 години

Пуснете дете. Той невинно. Мешере реши кой виновна. Ний така проблеми решаваме. Той отишъл да бере глави, вий сега казва престъпление. Деца герои, кон вози, метал кара.

42

liolio bg

преди 6 години

Българинооооо къде си бре???? Защо не излизаш да протестираш и кврякаш а? За бой врякаш а за убийство се криеш като плъх в панелката нещастнико.

41

Анонимен

преди 6 години

Оффффф ми те същите тия дето сега го защитават да не им се случи същото като на момичето. Че те тия големи мазохисти бе. Да защитават тоя психар. Само да не съжаляват после

40

Експерт Криминалист

преди 6 години

Разбрали са се във Фейсбук да пушат наргиле. Следователно по законите на логикат той я е убил - това е безспорно!

39

Анонимен

преди 6 години

Колкото един човек е по страхлив-толкова е по-опасен!Пазете се от страхливци ви казвам сериозно,щото страха ги кара да превъртат!Всеки който разбира елементарно от психология го знае!Тоя е убиеца съм на 100 % убеден!

38

МНЕНИЕ

преди 6 години

Май ще излезе че детето се е самоубило ?

37

Amon Amarth

преди 6 години

Има една книга , която е много емблеметачна в криминалните романи, заради нея Агата Кристи започва да пише също :). Та, там е таково е престъплението, такива са доказатесвтата, че даже и най-неверояното нещо може да се окаже истина. Тука е същото, но много по-просто (не мога да съдя хората, без МВР да покаже какви доказателства имат). Бил добър, бил тих, съседите, бла бла. това не е критерий. Давам ви задача да намерите коя книга цитирам , иначе наистина само си чешете езиците :)

36

Пъдебната салата

преди 6 години

*** той добро момче, бе. Само чакаше да свърши занятията си в училището за надарени деца, за да превежда старици през кръстовищата и да организира хепънинги в подкрепа на слепи, изоставени кученца. Пуснете момчето, той не е швед. Те никога не са виновни. Виновен е някой друг. Ако може този някой да не е точно определен- Държава, Общество, "всички ние" и т.н.

35

Неа до 48

преди 6 години

Смях се с глас

34

Анонимен

преди 6 години

Лудите много се увеличиха в последно време.Никой не го е грижа за тези хора и те се разхождат свободно сред нас,без каквото и да е лечение.На колко такива случаи се натъкнахме през последната година?Онзи бабаит на спирката с павето,другият изверг заклал приятелката си и тръгнал да купонясва в слънчака и още и още.Трябва да се направи нещо по въпроса.

33

Анонимен

преди 6 години

"След като надупчил жертвата във врата и взел телефона и вещите й, Иван оставил Никол да издъхва в кабинката. Купил си пакет чипс, хапнал и отишъл да играе на криеница и гоненица с приятели от квартала."Е нали бил целия подгизнал в кръв - безспорни доказателства, нали я е заклал! И после целия подгизнал в кръв си купил чипс и целият подгизнал в кръв си играл на криеница и гоненица с приятели от квартала.

32

ebasimumamamu

преди 6 години

Тука не ни трябват джихади михади . Българина сам ще се унищожи като вид. На пътя мре като ***. Мъжете убиват жените си,бабичките и слепите ядат бой. Жалко продължение на великата видиш ли беге история

31

Анонимен

преди 6 години

Разбрали са че е той като са влезли във фейсбука на момичето.Там е уговорено за наргилето и срещата, което обяснява бързото разкритие.Срещата е надалече, но може да има и връзка с блока, в който е станало - защо им е билода влизат в асансьора?

30

мдаа...

преди 6 години

Нещо куца в цялата история. До сега не да представени никакви доказателства, че той е извършил убйството. Всичко версии които се лансират в медиите до сега са чисти спекулации и словоблудства.

29

фори

преди 6 години

Никой не се е родил убиец.Добро дете било? Ами тогава неговите мама и тате да ги осъди съда .На 20 години затвор.И двамата.

28

kenef bg

преди 6 години

Пуснете на свобода убиеца!!!!!!!