50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ София за 700 лева чисто не мога да си намеря работник за 2 на 2 със задължения 12 часа да прави дупка на стол с д-то като касиер на денонощно.

49

Анонимен

преди 6 години

Украйна винаги е била много бедна. Общо взето всичко под руски контрол е бедно. Спрямо Руските държави България е Дубай. Не го казвам с нещо против руснаците просто е факт.

48

Анонимен

преди 6 години

Та освен ако не си инженер с много добро образование в западна Европа няма нищо за теб. То тея и тук са добре де.

47

Анонимен

преди 6 години

До До БългаринВ Англия за да ми закърпят гърнето на колата за 1 час ми взеха 1000 лева. Ако остават някакви пари при първия непредвиден разход ги няма вече. Бедните са си навсякъде бедни. В Англия хората дето казват че били добре са някакви бавноразвиващи се турчляци дето живеят като скотове ама ги е срам да се приберат да не им се хили задръстеното село в това съм се уверил след опита ми за емиграция с големите надежди

46

Анонимен

преди 6 години

До АнонименIT го отпиши вече всеки търгна да става IT и положението е като с икономиката т.е. учи мама за програмист учи за безработен.

45

До Българин

преди 6 години

Можеш да си направиш сметката. Наем за едностаен апартамент -хол, спалня , кухня ми е около 800 паунда на месец. Ако аз е жена ми работим на минимума прави 2400 на месец. След квартирата и сметките остават 1600 паунда. От тях повече от 400 на месец за качествена храна се дават трудно, като цената на храната е същата, даже по-евтина понякога, а качеството определено е по-високо. Остават 1200. 5 пъти да излезеш на ресторант на месец ти е към 200-250. С другите 1000 не знам какво се случва.

44

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХраната в Англия била с българска равностойност. Глупости на търкалета никога не си бил в Англия. Една квартира с размери от 40 квадрата в Лондон ти е 2000 лева на месец говорим за най-голямата съборетина.

43

байхейс

преди 6 години

САЩ така опоскаха Украйна, че не за ?250 - за ?50 украинките са готови на всичко !

42

Анонимен

преди 6 години

В София работят много хора и на минимална. В Провинцията си мислят, че в София е песен. 60 % от хората в София са бедни, в това число и пенсионери и работещи бедни. 20 % са ултра супер богати, и другите 20 % вече е различно, но в крайна сметка има пари, дали от наеми, дали от родители или работа (IT, офис служители мениджъри и т.н.).Та при 60 % мизерия ми е интересно какво и е добрето на София?

41

Анонимен

преди 6 години

В Украйна е война и затова положението е страшно.И тук говорим за хора студенти, които в голямата ваканция на лято са дошли тук. А не за постоянни работници.Студента е съвсем друга категория.

40

Динко

преди 6 години

Този наш "Великодушен бизнес" спасява хората от война и им дава храна!Колко "благородно" !По-добре отивай да се биеш от колкото да прислугваш по 16 часа на тая мутренска ***!

39

Българин

преди 6 години

До 43Забравяте само какво е качеството. Хайде да не говорим. В Белгия една вечеря в ресторант и то само основно и с бира две ти е не по-малко от 30-50евро. Толкова е и в Германия и Англия. Ако отидеш и си вземеш от Лидъл, Билла или от другите хипермаркети в контитнентална европа или от намалините щандове на изтичащите наскоро годноста продукти са евтини. Хайде не мислете че всички ядем доматито с колците

38

Българин

преди 6 години

#спестявания 300-500лв. на месец. Ако живееш в София или Пловдив квартирата е 400-500лв. храна за месеца грубо 400лв. и става 800-900лв.. Ако трябваше да спестяваш 300-400лв. т-е. трябва да се получава към от 1100-1200 до 1200-1300лв. т.е. е едно и също.

37

Анонимен

преди 6 години

То бизнеса ,ако зависи от тях само за трици ще наема хора!

36

Анонимен

преди 6 години

До БългаринПропусна да напишеш, че цената на храната в Англия е с българската и равностойност в левове, ако не и по-евтина. Същото се отнася за горивото, а дрехите са определено по-евтини.

35

Българин

преди 6 години

Хора, стига сте мрънкали. Хайде сега разните по-долу които пишат от Англия да кажат с тези1200Е какво могат да направят? Аз ще ви кажа живеят както правят живеят скромно, не си позволяват да излизат на ресторанти, т.н.. Всеки в Бг като чуе каква е заплатата я сравнява с покупатлната способност в Бг а не в страната в която пребивава човека. Също 269 Е заплата т.е. 500лв.при осигурени храна и квартира, което означава почти чиста заплата. Кой от роботещити в Бг. може да се похвали със спестявания

34

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дни се върнах от "Албена". Никъде не видях украински обслужващ персонал. Работниците бяха българи и турци от околните села. Караха смените всеки ден с автобуси. А иначе имаше украинци... само че почиващи и дошли със скъпите си джипове и беемве-та.

33

Анонимен

преди 6 години

Имало и по-бедни от нас в Европата.И как ме успокоява?Вместо да расте минимална заплата и тн. Воце всяка година дефлация обявява!!!Айде нема нужда!

32

Анонимен

преди 6 години

и като не им дадат и на тях парите накрая на сезона, догодина ще видим откъде ще вкарват бaлъци

31

he,/e,

преди 6 години

как така в украйна било зле. нали са краварски протекторат.