191

Анонимен

преди 6 години

Радвам се,че премиерът Бойко Борисов е много добър приятел на Ердоган.Оня му вика Бойко,а нашият му вика галено Тайпи.Да живее българо-турската дружба.Германците да му мислят.

190

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво да кажа за този човек,много противоречива личност,но ако е вярно че е изчистил цели селища населени с кюрди,които са съюзници на Европа и щатите,както и е "изчистил" някои европейци,не ми се мисли какво го чака.

189

Анонимен

преди 6 години

Този все повече откача. Какво ли ще бъде догодина, ако е жив де. В леглото си няма да умре, то е ясно. Спретна си един фалшив преврат, изби сума ти войничета, абсолютно невинни, вкара по затворите около200 000 невинни, и души умните и прогресивните. И докога така? Докато го взривят с цялата му банда прими::тиви. И ще започне обратното броене, измъчваните и съдените ще си потърсят правата. И ще бягат, ако могат слугите, ще заемат местата по затворите. И ще пожънат това което посяха.

188

Анонимен

преди 6 години

Това е урок за нашите политици и управляващи. Така трябва да се отстоява достойнството на една нация за да те уважават.

187

Анонимен

преди 6 години

ISTINSKI VELIK PREZIDENT, EVALA ERDOGAN VELIK SI.

186

VIVA ERDOGAN!

преди 6 години

VIVA ERDOGAN, WE LOVE YOU AND SUPPORT YOU TILL OUR LAST BLOOD!!!

185

Анонимен

преди 6 години

Този изперкал ислямист когато и да го утепат все ще е късно. Върна Турция в Средновековието.

184

Истината

преди 6 години

"Кой си ти, та да говориш на президента на Турция?"Хаха, естествено! Ергоган, като мюсюлманин, както го учи Корана, смята немюсюлманите за под-хора и неверници! Естествено, че един германец-немюсюлманин ще предизвика истинското отвращение на Ердоган (който е част от Икван/Икуан - Мюсюлманско Братство)!

183

американецо

преди 6 години

До anonymous"беше светска държава, християни и мюсюлмани живяха заедно в мир."Я пак?

182

Мммм ахаа

преди 6 години

сетих се.пръста нагоре вдигаха онези от даеш.

181

anonymous

преди 6 години

Сирия при Асад беше светска държава, християни и мюсюлмани живяха заедно в мир.След намесата на Запада заради кражба на ресурси в Сирия настана хаос и война.Само Русия се бие с/у терористите.

180

Анонимен

преди 6 години

"Тоя диктатор ислямист Ергоган с какво е по-добър от Асад?"Ако беше като Асад Кърджали официално щеше да е в границите на Турция!

179

Анонимен

преди 6 години

"пръста нагоре .някъде съм го виждал тоя жест."Разликата е, че Ердоган бърка с пръста на всички империалисти, докато вие ядете пръст от господарите си!

178

Анонимен

преди 6 години

"те си го създадоха, те ще го унищожат"Ще го унищожим колега, когато видим, че се клани и угажда като вашите там на тоя и оня ...За сега върви добре!

177

ИСТИНАТА БОЛИ

преди 6 години

Коментар от 157:Германия подкрепя тероризма в лицето на пкк никой нетрябва да забравя Хитлеристка Герани на какво превърна света през втората световна война изби в Газа ви камери миллиони евреи ромите и хомосексуалниКоментар от 156:Nad 1000 tira s orujie Amerika i Merkel vaorujiha kyurdite v Siria ,ey pa4avri zapadni Erdogan shte vi razkaje igrata na vas,baba Merkel vednaga da dade 4500 te teroristi koito Turcia gi iska,ina4e ERDOGAN I PUTIN shte se sayuzat i gorko na evropa.

176

Анонимен

преди 6 години

Та те Германия ако не са с отворена врата към Турция, дето са милиони в Германия и на всеки ъгъл е дюнер.

175

Мммм

преди 6 години

пръста нагоре .някъде съм го виждал тоя жест.

174

Шаро:-)

преди 6 години

Като гледам Шаро от България...Гледа и не вярва на ушите си, че комшиите им имат лидер който им го казва на техните господари:-) :-) :-) :-) :-)

173

Анонимен

преди 6 години

те си го създадоха, те ще го унищожат

172

Анонимен

преди 6 години

ердюген е болен мозък ,с мяния зя величие ,мяй.