151

До 263

преди 6 години

Юдеите успяват да промият мозъка на западняците унищожавайки истинските Християнски ценности - това те постигат с помощта на продажните политици и техни ратаи. В крайна сметка излиза че ние сами се самоунищожаваме приемайки тези азиатски *** които безцеремонно ни заразяват с отровата си. Време е за пробуда, време е за спаведливост - къде е следващия човек с малки мустачки!

150

Има ако

преди 6 години

След като не трябва да се лъжесвидетелства срещу ближния ти, да се подразбира ли че е ок да се лъжесвидетелства срещу други? И това да не пожелаваш робите на другия означава ли че да си робовладетел е ок? Къде си ги чел ти тия неща А? В някоя недопреведена версия на Библията ли?

149

мара се бара

преди 6 години

стига с тези шарлатании,ницше е казал, господ е мъртъв, но евентуално ако съществува,то това е самият човек.аз добавям, и двата случая човек е господ. ако е мъртъв - значи само ние сме тези които съществуват - единствени богове. освен това исус е бил човек - син божи, ние сме хора - деца на бога. значи сме богове.ами "господ ни създаде по свой образ и подобие" забравихме ли го ?религиите всячески се стремят да не повярваш в себе си, защото ставаш свободен.те искат да си т ъ п и зависим.

148

Анонимен

преди 6 години

10. Изход 23: 19б Няма да варите младо козле в майчиното му мляко.Изход 34: 26b Няма да варите младо козле в майчиното му мляко.Второзаконие 14: 21b Няма да варите младо козле в майчиното му мляко.

147

Никакво доверие

преди 6 години

Не бива никой да има доверие на тези жени, които организирано са изпратени от имамите да лъжат пред телевизионните камери. В действителност тях не ги интересуват страданията на европейците.Ако се страхуват от нещо, то е да им се отнеме възможността да отгледат следващите котила с джихадисти на социални помощи. Те никога няма да пожелаят да са част от европейската култура и ценности.

146

Анонимен

преди 6 години

Ех, тази мирна религия, бе! Мирна през средните векове и 500 години в България пак само мир и любов е било! Тези или настина си вярват или смятат че ние сме ***, че ще им повярваме.

145

warrior gene

преди 6 години

Ако в Библията пише непокорният син да бъде изведен извън очертанията на града и убит с камъни това не значи че трябва да се изпълни буквално. Всичко идва от културата, IQ и предразположение към насилие WARRIOR GENE който е разпространен в Aфрика. В Корана е същото. Тези които го изпълняват буквално са по-големи мюсюлмани от тези COSPLAY фетиш лелки на снимката. Всеки нека мисли че го прави правилно, но като си позволява свободни интерпретации или го чете контраинтуитивно, всеки вижда различно.

144

Adolf Eichmann

преди 6 години

255. В стария завет има кръв и смърт, но не е като в корана в резултат от наказанието на бог - в стария завет се говори как господ брутално ще разчлени и обезкости твоите врагове ако вярваш в него за да те защити от дявола, демоните и злото - има разлика ;)

143

Adolf Eichmann

преди 6 години

254. Религията е учение за живота - много повече от това което е написано в книгите - темата е безкрайна (поне за нашите представи). Ако си мислиш, че си я изчерпал отдавна, помисли отново ;) За всеки отговор който намериш се отварят няколко нови въпроса и конфликти - и така до безкрай, поне за нашите представи което само по себе си е главозамайващо и прекалено много за нашия капацитет на мислене поне за сега.

142

Adolf Eichmann

преди 6 години

Една религия която узаконява убийствата и мъченията,може ли да е мирна?? В корана през 3-4 реда се споменава как алах ще измъчва непокоряващите се на заповедите му! Какъв е този кръвожаден бог?=================================================Да може явно! Измъчването на непокорните е добродетел и учи води към дисциплина и добро! - Точно в това е проблема ако схващаш иронията ми..... ислямистите смятат тези неща като правилни и добри - в този момент всеки нормален аргумент с тях умира за жалос

141

Анонимен

преди 6 години

Ескимос: "Ако не знаех за Бога и греха, щях ли да отида в ада?" Свещеник: "Не, не, ако не знаехте." Ескимо: "Тогава защо ми казахте?"

140

Adolf Eichmann

преди 6 години

Щом твърдиш че си прочел толкова "доста" значи си почти толкова невеж колкото и тези на които се присмиваш заради същото...... Чувал си лафа от един мъдър философ - колкото повече научих, толкова повече разбрах, че нищо не знам..... Ако си го чел и разбрал, то тогава много добре знаеш че още нищо не си прочел ;)

139

Анонимен

преди 6 години

Една религия която узаконява убийствата и мъченията,може ли да е мирна?? В корана през 3-4 реда се споменава как алах ще измъчва непокоряващите се на заповедите му! Какъв е този кръвожаден бог?

138

Adolf Eichmann

преди 6 години

Исляма счита Християнството за слаба религия която не води до дисциплина. Истината е че повечето хора които се считат за Християни днес всъщност са пълни грешници и няма нищо Християнско в тях, но те ще си носят последствията за това че са приели съблазите на дявола и западния разкрепостен начин на живот. Те няма да седят на масата на Исус а ще се върнат обратно в..... ада, ще се преродят за да им бъде даден още един шанс - това е Ада - вие живеете в него мъченици мои, усетете се, няма друг ад )

137

аа

преди 6 години

То е ясно че тези не са, но убийци на които дават подслон в градовете си или тепърва ще ги раждат са последователи на Мохамед по рождение и ще избиват неверници / облагат с данък. Едно е ясно като станат 51% ще поискат формата на управление да стане халифат с падишах. Корана им заповядва да лъжат неверниците и да водят свещена война. Значи в момента ни лъжат. А като знаем че жените има 1/4 право на глас според исляма и вероятно не са излезли по собствена воля с табелите - мъжете им ги пращат....

136

Adolf Eichmann

преди 6 години

226 и 232. Прочетете туй онуй, аз нямам време да пиша тук за да ви уча. Ако вникнете си е за вас ако ли не пак си е за вас. И 226, на мен не ми е трудно, просто е трудоемко и нямам време (мързи ме) пък и аз не съм спасителя ти? Това по разбираемо ли е за теб? М?

135

1234

преди 6 години

До 235: Моля научи се да пишеш правилно, на Български език! НЕ- грамотник. Зави ми се свят, четейки поста ти, пълен с грешки. Казах!!!

134

Анонимен

преди 6 години

А ракията сварихте ли вече ?

133

До 230

преди 6 години

Трябва да вярваш.Както е повярвал един турчин ,помолил се на Дева Мария и дъщеря му оздравяла,преди това гледана от всякакви молли,знахари и т.н. Можеш да разбереш историята в Черепишки манастир. И там да се покръстиш. +

132

Анонимен

преди 6 години

Няма нормален мюсюлманин. Всичките са психопати.