54

Анонимен

преди 6 години

Тея циврят като истински мъже.Жалка работа.

53

Анонимен

преди 6 години

Расисти ли са ромите, когато нападат българи? Расист ли е ромът, който бутна бялата жена в берлинското метро?

52

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИШЕ ЗА ОПИТА ЗА УБИЙСТВО НА 28Г. БУРГАЗЛИЯ ДНЕС ОТ БЕЖАНЦИ ??

51

Анонимен

преди 6 години

"Расиста", ти не си никакъв расист докато не тръгнеш на улицата да биеш някой само заради цвета на кожата му. Затова терминът "расизъм" се приема за лошо нещо, защото означава да правиш лошо на някой, който не ти е сторил нищо, някой невинен. Ако мразиш *** това не е расизъм, това е здрав разум, защото има за какво. Например аз мразя черни, бели, жълти еднакво. Никой нормален човек няма да тръгне да обижда, да дискриминира, да бие друг нормален човек само заради цвета му. Това е.

50

езиквед

преди 6 години

Има три езика, които имат дума изразяваща пренебрежително-превъзходително или иначе казано расистко отношение към другите. На иврит - гой, на турски - *** и на ..хм, ромски /щото думата с "ц" я цензурират/ - гадж. И на трите езика се превежда като, нечовек, животно. Езика на един народ е производно на ценностите му.

49

ХМ

преди 6 години

Парадокса е ,че българите не харесват повече белите американци от чернокожите.Някак изобщо такава тема по задокеанските закони и фолклорни мотиви ми е чужда.Това е малко като да кажа ,че ме Боли г.. за третия човек в комунистическата партия на Северна Корея!

48

Расиста

преди 6 години

..веднага той бива наричан расист и настава бунт в гетото с искане всички да бъдат арестувани и осъдени, като междувременно започват обири по магазините. Може да продължа и още, но стига за сега. Айде кажете ми защо е лошо да си расист?

47

Расиста

преди 6 години

Защо толкова е страшно да си признаеш че си расист и лошо ли е това? Айде кажете? Имайте предвид че като се каже "расист" се разбира "бял човек който мрази чернокожи". Не съм чувал за чернокож-расист примерно. Особено като се знае че чернокожите мразят белите. Само не ми казвайте че имат право да ги мразят защото робството и нещо си, бала-бля-бла. В крайна сметка мразят белите. Но ако един чернокож каже на бял: "снежинка" това не се приема за обида, но ако бял каже на чернокож "черен", веднага

46

Анонимен

преди 6 години

отговора на въпроса от заглавието на статията е - ДА

45

varg

преди 6 години

Такива *** колко съм го гонил навремето.

44

Анонимен

преди 6 години

Да бе растисти... Никакви растити не сме, ако бяхме дали джипситата щяха да ни се качват на главата по такъв начин? Просто едни пияни/дрогирани са се сбили с други пияни/дрогирани. Всички знаем манталилета на туристите в слънчев бряг, знаем за какво идват, никой не е учуден от резултата.

43

Анонимен

преди 6 години

Тва ми мирише на реклама на тия двамата световно неизвестни "диджеи", добре че беше тази новина за да разбера за съществуването им.

42

Брей

преди 6 години

От толкова години искам да си поговоря с някой ром за Шекспир, Моцарт, Достоевски, Бетовен.. Но-няма такъв! Толкова ги интегрираме, учим и обучаваме, но-те си остават същите недоразвити индивиди! Тоест-остават си на едно доста по-ниско ниво в развитието на цивилизацията. Тогава-защо да сме расисти, когато се отнасяме с тях като с по-низши? Да паднем на тяхното ниво и да ходим да крадем ток, да строим незаконно, да не пускаме децата си на училище-тогава ли няма да сме расисти?

41

ДА !

преди 6 години

И то от най-долна проба ! !

40

Men

преди 6 години

Не не сме, аман от *** писачи. Това че там някой си набил някой друг не ни прави расисти!

39

Анонимен

преди 6 години

БХК агентурата отново е на линия!Бияча е ром клипа е в другата новина!Фалшивите ви минуси само издават неспирната ви ангажираност да влияете на общественото мнение.Я да проверим!Колко човека им е писнало един етнос да се възползва от социалната,здравната и всички институции в БГ с мотива ,че са дискриминирани!

38

Анонимен

преди 6 години

ЗИПО И СЛАШ СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМА.

37

ХМ

преди 6 години

Ако беше "Джуджето" от Варна щеше да е сензация.Не ,че Ромския принос за новината е малко.Как беше?"Културна особеност".

36

хахах

преди 6 години

Тръмп изгони всички расови адвокати от САЩ и им наложи забрана да правят ПР прояви с тематика "Расизъм"Явно се чудят къде да започнат нов бизнес.

35

Анонимен

преди 6 години

Това не е изолиран случай. По морето действат много такива групи, които в комбинация с поли аите пребиват и ограбват чужденците. Така Бай *** разбира патрЕотизма.