9

Анонимен

преди 6 години

Г-жо Петкова, когато се говори за язовири в България е хубаво са знаете и че сме една от най-бедните на водни запаси в ЕС, което означава, че всеки язовир е въпрос на национална сигурност! И ако искате да търсите виновни, то проверете си шефа и бившите му министри за предаване на националните интереси, продавайки контролния пакет на Горна Арда на ЕВН.

8

Питам

преди 6 години

Кай е този Цанко и за какъв камък става въпрас? Аз виждам на снимката язовирна стена.Ама и ние имаме едни имена , мани , мани.

7

zeus

преди 6 години

Чашата може и да е здрава, ама на Деса Дуловската *** със сигурност и е яко спраскана саксията.

6

Един от Северозапада

преди 6 години

И сега, кой лъже, Баце, когато говори, че чашката е спукана, или министърката му, която казва, че не е? Доган, който казва, че няма нищо общо с това, не е получавал хонорари, или неговия съратник едно време, който казваше, че Доган е виден хидроинженеп, консултирал проекта, и едва ли не имал в сараите си макет в умален виз, един вид лаборатория, дето правел пидромелиоративните си проучвания???Все едно, излъганите сме всички ние, а вие пак гласувайте и търпете да ви обещават светло бъдеще ...

5

Анонимен

преди 6 години

Много обикновенно хора ядоха бял хляб от там а от магистрала Тракия над 70 фирми пиха студена вода щото не може един километър да е в пъти по евтин от другите държави и трябва да се избива от под изпълнители и работници

4

Анонимен

преди 6 години

Знаем, че не е спукана, а хидроинженерите от партия Герб не са компетентни и трябва да бъдат уволнени.

3

rey

преди 6 години

"Чашата ми" не е спукана и няма опасност за хората, съобщи министърът на енергетиката Тебемушка Путкова на пресконференцията.

2

Анонимен

преди 6 години

След като Нинова обеща съд за вожда за гнусните му лъжи, изведнъж язовира се поправи.

1

Анонимен

преди 6 години

Коя знае по-добре Десислава Атанасова (универсалната депутатка, бивша министърка на здравеопазването) или енергийната министърка ?