67

Анонимен

преди 6 години

Старата селска тоалетна на север от нас представлява къщичка, в която има много висок дървен сандък с отвор по средата. На сандъка се сяда. За да става и за по-ниски, и за по-високи, понякога е с дървени стъпала отпред, но не е задължително. Оставям на въображението Ви да си представите как се ползва например от стар, от млад мъж, от малко момиче... всички едно семейство.

66

Анонимен

преди 6 години

Статията е глупава. Проблемът на седалките е, че са неудобни човек да се измие. Югоизточните народи се МИЯТ след ползване на тоалетна. Всеки си има отделно "шише" за тази цел.

65

Анонимен

преди 6 години

Тоалетната тип "клекало" е по-полезна от гледна точка на здравето. Заема се естествената, анатомична поза на тялото при дефекация. В природата дефекацията е кратък процес. Отиваш, пуска бомбата и си заминаваш. Не е необходимо да отделяш за това 15-20 минути, както правят "цивилизованите" хора на Запад. Откакто се появиха тоалетните тип "седалка", са нароиха проблеми като запек и хемороиди.

64

Тъпак

преди 6 години

Съжалявам, че ги слушах навремето! Пълни и.ди.о.ти. С това слушане на Дойчо Велев можеше да си навлека проблеми тогава

63

Разкритие

преди 6 години

Идеята на този тип тоалетни е,че по-добре се разтваря гъдзъ и съответно се изтропваш по-пълноценно.Благодаря за вниманието!

62

Влади

преди 6 години

Ох, какви глупости се пишат на Запад( пълен лаик е авторът на статията) и как безкритично тук се копи-пействат!

61

Анонимен

преди 6 години

От шайзе редакцията ни замериха с поредното *** говвно.

60

Трррръъъъц

преди 6 години

ДебилизЪмът на Дойче Квичеле отбеляза нови висоти. Казано с други думи шорошшката имитация на журналистика отново счупи ***.Честито комараден идиотен! Вундербах!

59

Turk

преди 6 години

Ot Japan do Makedonia vsichki Turci izpolzuvat takyv toletna. Po chista e...

58

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Представата на Меркел за това как трябва да изглежда германския народ респективно европейските такива:Бежанец, афганистански талибан, ислямски терорист, чернокож имигрант от Африка, турчин гастарбайтер, балкански ром и тук-там някой ариец/славянин/европеец.Как смятате с такъв расов, етнически и религиозен състав какво бъдеще имат Европа и България ?!?!Защото аз съм убеден, че то няма да е розово.

57

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че българите са имали баня и тоалетна докато разни народи от близкия изток, които много им знаят устите са ходили по нужда до близката дюна в пустинята и да се бърсали с пясък

56

Анонимен

преди 6 години

tasi toaletna e higienichna. nikoi nemoje da sedne i razprostraniava bolestite si tolkova!

55

Анонимен

преди 6 години

КЪПАНЕТО И КУЛТУРНАТА ИДЕНТИЧНОСТ"Наши еврейские гости - женщины, мужчины и дети, пожалуйста, примите душ, прежде чем идете плавать и после этого. Если вы нарушите правила, то я буду вынуждена закрыть бассейн для вас, - говорится в объявлении, подписанным менеджером отеля . "

54

КУЛТУРНА ИДЕНТИЧНОСТ

преди 6 години

Къпането преди басейн и културна идентичност - поглед от Швейцария:Наши еврейски гости - жени, мъже и деца, моля вземайте душ преди и след плуване в басейна.... в противен случай ще ме принудите да ви забраня ползването му...

53

Анонимен

преди 6 години

И В ИЗРАЕЛ ХОДЯТ НА КЛЕКАЛО, ДОРИ ЕВРЕЙТЕ ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ХОДЯТ НА КЛЕКАЛО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ В ГЕРМАНИЯ ХАХА ДА ГЛЕДАТ ГРЕДАТА В СВОИТЕ ОЧИ НЕ ДА ПЛЮЯТ ДРУГИТЕ ЗА СЛАМКАТА

52

Евроатлантическа БГ

преди 6 години

От райска градина по времето на бай Тошо днес България е превърната в евроатлантически ислямо-цига*нски нужник.Неоспорим факт !На всяко ГКПП трябва да стои надпис:"Добре дошли в евроатлантическа Мангалия !"

51

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е мека тоалентата хартия само размазва фекалиите. Мийте се винаги когато имате възможност с ръка, с душ, с биде, оставете религията.

50

Знаете ли,

преди 6 години

че така не се получават хемороиди? Знаете ли, че да се измиеш е по-добре от тоалетната хартия? Не ме интересува какъв НЮАНС са вмъкнали в статията.

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми размазвай си кафевото с плат, вестници или попиваща гъба.

48

Анонимен

преди 6 години

До big daddyхристияните с вестници, а мюсюлманите не се бършат, направо се мият, затова всяка тяхна тоалетна има чучурче с вода.