23

до номер 15

преди 6 години

Aко " демонтирaт" проруските ***,то тогaвa и от крaвaрските вече нямa дa имa нуждa,aко нямa вълци и овчaрските кучетa стaвaт излишни,aко нямa мишки ,зaщо сa ни котките.Тъй,че ромите хомосексуaлисти рaботещи кaто крaвaрски *** ще трябвa сaмо с дупетaтa си дa си изкaрвaт прехрaнaтa,aмa то и бежaнците не сa много дето се ползвaт от услугите им... рaзбирa се и с просия,джебчийство..

22

===

преди 6 години

До АнонименУкрайна и Сатана - малко като Лом и Лондон - *** вервай си нема лошо :)))

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24. "Сатана" преди се правеше май в Украйна. Но нека по-компетентни се изкажат. Може и да греша.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Не знам каква е тая "Сатана", ама все си мисля че ако Украйна имаха нещо толкова силно че да ги направи трета сила в света, нямаше да дадат Крим и Донбас направо като със свалени ***!?

19

Aми aко

преди 6 години

СК имa много по- добри рaкети отколкото покaзвa,някой просто нaготово им е дaл "Сaтaнa" но не го покaзвaт веднaгa,a уж сaми нaпредвaт,тa дa не дискредитирaт достaвчикa ???

18

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам Северна Корея да има "Сатана".

17

Анонимен

преди 6 години

Тука не смеят да пишат, но северна корея явно е получила ракетни технологии от украйна. говори се за документация на мбр "сатана". Ако това е станало и тия направят сатана, корея става 3та сила в света

16

БХК

преди 6 години

Очакваме по границите групи млади мъже, без документи, представящи се за севрнокорейци.

15

Войнa нямa дa имa

преди 6 години

Крaвaрите ще помучaт зa aвторитет,после ще се примирят,че СК е ядренa държaвa,която може дa нaпрaви много ,много големи бели ,aко някой я нaпaдне!СК ги рaзбирaм,сaмо ядреното оръжие може дa им гaрaнтирa ,че нямa дa бъдaт нaпaднaти и унищожени от СAЩ!СAЩ ще победят в еднa войнa,товa е ясно,но кaквa ще е ценaтa - много високa!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Сетих се! Ползван е опитът на Британия отпреди 30-тина години за аржентинските Фолкдивски острови. Е, с малко разминаване във времето - кой напред, кой назад, важен е резултатът. Челен опит се казва.

13

наблюдател

преди 6 години

Заръка ми към Ким е ако ще напада да го направи в интервала 19-20 ч българско време, че да можем да гледаме на живо по телевизията.

12

към 13

преди 6 години

бе не знам кво са хапнали краварите, ама със сигурност на корейците с новите санкции тревата няма да им стигне, ще минат на *** на дървета! А най- добре да излапат Грухчо за вечеря - бая мръвка...

11

Анонимен

преди 6 години

До КарангаЕ, супер си! Кви небостъргачи ще построят дори в оня кратер - Пипи бомб хол! Ще ползват мътния проект за трите софийски небостържащи комплекса - особено оня на Централна гара, връз кухата земя и трите метростанции. Там, според г-н Гл. архитък на София, било много изостанато място *** пък имало "готова инфраструктура. Досети се, че и "урбанисти" са участвали в проекта. Я! За гражданите не се сети. И за въздуха. *** Витоша не можело да се не вижда. Ама откъде ще я гледаш, бе, "Главен"?

10

morelini

преди 6 години

Това ще бъде последната грешка на психясалият Ким...

9

Анонимен

преди 6 години

а са пипнали острова а са го изяли по учебник, нема на кой да се оплачат зарина от едно време ще им се стори като натурален сок !

8

Анонимен

преди 6 години

Защо Ким да си хаби ракетите, заради някакви змии.

7

Анонимен

преди 6 години

Статията не дава отговор, защо след като островът е бил 4 века испански, през 1898 г. се присъжда за "колония" на САЩ?А също, как така, след като през 1521 г. е открит от португалеца Магелан, 4 години по-късно, през 1526 г., е "окупиран" от Испания? Чий е бил преди тези 5 години? Може ли да се окупира нещо ничие!

6

Анонимен

преди 6 години

УТРЕ КАТО СЕ СЪБУДЯ ВЕЧЕ ДА ИМА СТАТИЯ КАК СЕВЕРНА КОРЕЯ Е НАПАДНАЛА САЩ ИЛИ САЩ Е НАПАДНАЛ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!САЩ ДА ИЗФАБРИКУВАТ ЕДНО НАПАДЕНИЕ И ДА СЕ ПОЧВАТ :D ЧАКАНЕТО МЕ УБИВА!

5

Каранга

преди 6 години

Корейски ракети и дървени змии- не знам, ама ако им пуснем наши инвеститори... еа го и рая...

4

Анонимен

преди 6 години

Какво нещо е живота. Чак сега ще скъсат с колониализма чрез кимски майдан. Траги-комедия в няколко части. Нещо като Малдивските острови.