61

евроатлнатик

преди 6 години

а тия дето подкрепят умерените ислямисти кито също режат глави в името на демоктацията защо не бъдат осъдени ?

60

Анонимен

преди 6 години

Карла, пак се занимавате с дребните риби. Истинският престъпник е ментора на Асад международният терорист и бандит Путин.

59

Анонимен

преди 6 години

Руските ***, които защитават касапина Асад също трябва да бъдат приравнени към военнопрестъпниците.

58

Умен

преди 6 години

Напротив, Асад отърва света от няколко канибала-сурово-карантиоядеца. А както знаем канибализмът е забранен с резолюция на ООН през 1957г.

57

Анонимен

преди 6 години

Руските ***, начело с Путин също са военнопрестъпници.

56

Баба Ванга

преди 6 години

До Башар АсадЧака те съдбата на Кадафи, докторе.

55

Башар Асад

преди 6 години

Има данни за престъпления на Карла дел Понте.Впрочем що за име е това дел Понте? Акъл море, глава паве.

54

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

До бастаСпести ми писане !!!! 110 % истина е това което си написал !!!!

53

Българина

преди 6 години

А тая що не каже за намесата на цру в майдана и умряха стотици? Шефа на цру е за разстрел

52

Въпрос

преди 6 години

А кога Дел Понте ще заведе дело за престъпление против човечеството за безмисленото пускане на ДВЕ атомни бомби над Япония, когато беше ясно как ще завърши войната и без тях?

51

Интересно

преди 6 години

А кога съд за тая баба хухундрела за нескопосани и скалъпени обвинения под говедарска диктовка... Явно Асад е много "виновен", че не позволи Сирия да стане "демократичен" уахабитски халифат по саудитски образец!

50

Тъпак

преди 6 години

Навремето като е имало бунт на корабите, капитана избесвал бунтовниците по мачтите. Сега изкарват Асад виновен за това, че не дава властта доброволно на опозицията, поддържана от САЩ. Сърбите с право бяха писали: Колумбе, ие.бем ти и откритието! Щом не можаха да го свалят, му създадоха и Ислямска държава. Нагли американци! Да си прибират демокрацията и да се пръждосват.

49

Феликс

преди 6 години

Разбира се, че е военен престъпник - откровенно и нагло пречи на световния халифат - нормален човек така прави ли?!Има дори основателни подозрения ,че армията му специално и стреля по слабо въоръжени и безпомощни терористи.

48

баста

преди 6 години

ООН е една куха организация с назначени от САЩ тунеядци с огромни заплати за да защитават интересите на най-големия терорист в света -САЩ.

47

Браво бе

преди 6 години

Хахахахахахах. А тия дето резаха глави за тях данни няма!

46

Me

преди 6 години

Няма да мирясат докато не направят 3 световна гейове гадни

45

Анонимен

преди 6 години

Тука има-тука няма!!Нищо ново в политиката на Европа!!Политика-правим това каквото ни кажат,пък да става каквото ще!!Е,въпрос на време с такава дейност да се погребе цял континент,но следващата война няма да се води вече само и единствено на територията на Европа!!Можете да го кажете на онези,които ви спускат указанията и политиката!!

44

78978969696

преди 6 години

До Анонимен 42 Колин Пауъл

43

Burzum

преди 6 години

Военни престъпления по време на война!Не мога да повярвам!

42

Д. Димитров

преди 6 години

Слугите на САЩ отново в действие.... Интересно кога президентите на щатите от 1945 до сега ще бъдат подведени под отговорност за престъпленията си при въдворяване на "демокрацията". От 1945 до сега не са спирали да воюват и убиват цивилни в името на измислената им демокрация! ООН, съда за правата на човека , трибунала за военни престъпления са тяхно дело и те никога няма да се обърнат срещу създателя си, независимо че той е най-голмият световен агресор, терорист и убиец! До КОГА?