39

Анонимен

преди 6 години

Точно от черен Bushmills започнах да имам проблеми със стомаха.И минах на двойно преварена сливова домашна правена от майстор.Намесвам се в разговора ви само за да кажа.

38

MaйMyнaтa

преди 6 години

Квото и да пия, на сутринта все едно не съм пил нищо! Вече си мисля, има ли смисъл

37

Рок енд рол

преди 6 години

Вместо да се карате, по-добре седнете и направете една дегустация. :)

36

DNS

преди 6 години

Суджуците са по-малко ли вредни от домашната )))

35

маке

преди 6 години

само думате я сум на четврътата

34

шматка

преди 6 години

До 74Не се връзвай на тези PR акции.Големите звезди си идват с даже с мин. си вода.Цяла армия се грижи да угажда на взискателният им вкус.Може и да вкусят нещо от любопитство но толкова.

33

Анонимен

преди 6 години

пиите само от напитките на Кироцаро,те са безвредни за вашето здраве!

32

Анонимен

преди 6 години

Какво трябва д означава монограмът lr в подзаглавката?

31

шматка

преди 6 години

До 68Тези глупости си ги говорите на пейката пред блока нали.

30

Анонимен

преди 6 години

Между другото едно време и качеството на храната е било по-добро. Затова не са имали такива проблеми със зъбите.

29

шматка

преди 6 години

Честно казано хората са прави.Варенето на ракия си е майсторлък който малко хора знаят.Повечето са самоуки алхимици за които е важно само количеството и градуса.Масово се вари само от захар+малко плод за ферментация и от казана излиза отрова.И най скапаната водка е по добра от такива ракии.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Добрия френски коняк се прави в ДОМАШНИ изби бе,тъпчо!

27

Рок енд рол

преди 6 години

Цар Киро правеше водка "Цар Самуил"-на 100 човека оставаше по един с едно око да ги води.

26

Анонимен

преди 6 години

Я питайте руснаците какво най - обичат да пият в България!

25

прав си

преди 6 години

До Анонимен 56Ти определено си пил от царкировата домашнярка,нали!?Личи си по поста ти!

24

селянина с BMW

преди 6 години

И домашното сирене е вредно,и домашното кисело млеко пък също!За лютеници,компоти,сладка да не говорим!Домашната сланинка и пастърмата са си жива отрова!За домашна ракия и вино направо не ми се говори!Само ще кажа,че ако ги пиеш не можеш изкара и до 100 години!Ама ние,простите и бедни селяни,я караме на домашно!Понякога така завиждам на модерните eврогeйци!!!!Съдба,кво да праиш!?

23

Burzum

преди 6 години

Махам първите 500милилитра метил допълнително отделям един литър първак и точа до четирсет градуса...жив съм....

22

Анонимен

преди 6 години

Ракията е правопропорционална на трушията и обратно пропорционална на кесията!

21

миро

преди 6 години

По вкусни храни и наоитки от домашно приготвените няма. За сьжаление неорекьснато се налагат за консумация ГМО продукти и концентрати с химия.

20

Haha

преди 6 години

Abe vzimaite kupeshka rakiq da sponsorirame golemite. Hahaha. Nai dobroto e domashnoto !!!