Точно от черен Bushmills започнах да имам проблеми със стомаха.И минах на двойно преварена сливова домашна правена от майстор.Намесвам се в разговора ви само за да кажа.
До 74Не се връзвай на тези PR акции.Големите звезди си идват с даже с мин. си вода.Цяла армия се грижи да угажда на взискателният им вкус.Може и да вкусят нещо от любопитство но толкова.
Между другото едно време и качеството на храната е било по-добро. Затова не са имали такива проблеми със зъбите.
Честно казано хората са прави.Варенето на ракия си е майсторлък който малко хора знаят.Повечето са самоуки алхимици за които е важно само количеството и градуса.Масово се вари само от захар+малко плод за ферментация и от казана излиза отрова.И най скапаната водка е по добра от такива ракии.
И домашното сирене е вредно,и домашното кисело млеко пък също!За лютеници,компоти,сладка да не говорим!Домашната сланинка и пастърмата са си жива отрова!За домашна ракия и вино направо не ми се говори!Само ще кажа,че ако ги пиеш не можеш изкара и до 100 години!Ама ние,простите и бедни селяни,я караме на домашно!Понякога така завиждам на модерните eврогeйци!!!!Съдба,кво да праиш!?
Махам първите 500милилитра метил допълнително отделям един литър първак и точа до четирсет градуса...жив съм....
По вкусни храни и наоитки от домашно приготвените няма. За сьжаление неорекьснато се налагат за консумация ГМО продукти и концентрати с химия.
Внимавайте с домашната ракия! Първакът е силна отрова