80

Анонимен

преди 6 години

Нали сега американците са ни приятели. Тогава защо са сложили визи за българите. Аз ако съм приятел с някого, винаги ще е добре дошъл у нас. А вие, големите "демократи" и партньори със САЩ, защо не можете да отидете там ?! А ? Ами май американците не са ни чак толкова добри приятели, щом не ни пускат у тях.

79

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея нямат тоалетна хартия и банани защото там няма демокрация, а ние имаме демокрация и навсякъде имаме тоалетна хартия и банани.

78

серсем

преди 6 години

На мен па ми дреме на ***.Поркам си питието ,радвам се на семейството,печеля добри пари,нямям кредити,живея в Франция от 10год.Не се сблъсквам с ежедневната простотия в БГ.Обичам без прикословно България ,но само заради историятя и.Пращам не малко пари ежемесечно на родителите си и никой и копче не може да ми каже ,че не допринасям за БГ икономиката.Световните проблеми НЯМА да разреша за това си живея живота днес.Не чакам светло бъдеще не вярвам на обещания.Бъдете живи и здрави.

77

Василев

преди 6 години

Ние американците станахме за смях! За пореден път!Агент Раул Бекън!ЦРУ!!!

76

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна както в евроатлантическа България.

75

11

преди 6 години

Всички които се радвате на Северна Корея ,заслужавате да бъдете изритани там и по цял да ближете топките на Кимчо,защото това е ежедневието в това забравено от бога място.И ако сериозно си мислите ,че САЩ които имат най-модерната и силна армия за всички времена ,немогат да ги изринат за по-малко от 48 часа ,значи имате психични проблеми.Ако СК ,победят САЩ ,това означава ,че корейците могат да победят и Русия за едно денонощие,разбирате ли колко сте нелепи ?

74

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на Китай е комунизма, затова са толкова изостанали. Китайците трябва да се изчистят от комунистите ако искат да дръпнат, иначе винаги ще си останат изостанали икономически.

73

Комунизъм

преди 6 години

Северно корейските ракетчици са винаги по двойки,единия действа другия отзад му опъва очите.Световното зло е от 1917

72

Анонимен

преди 6 години

Мачкай краварника на всички фронотве!

71

Анонимен

преди 6 години

А САЩ налагат ли визи на Северна Корея? А на евроатлантическа България налагат ли визи, евроатлантическа България е членка на НАТО и ЕС, а ЕС има безвизов режим със САЩ и Канада.

70

Анонимен

преди 6 години

До 72 Китай не е добре щото комунизма остана. Ами защото САЩ и Европа им позволиха да продават стоките си. ***.

69

Анонимен

преди 6 години

До Василевсмях в залата..! нищо не могат да направят, защото китай, русия и други страни ще ги вкарат в кравешки г*ъ*з!

68

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха под санкции и изолация вече повече от половин век щяха да са много по-напред от Южна Корея. Тогавя щеше да се види коя система е по-добра. На Южна Корея наложат ли санкции като на Северна и ще рухнат.

67

Анонимен

преди 6 години

Китайците са по-добре от нас, защото не си разрушиха Социализма. И ние при бай Тошо бяхме 10 пъти по-добре от сега. Обаче дойдоха американците и ни съсипаха държавата и народа.

66

PD

преди 6 години

САЩ нямат за цел, в този конфликт, да завладяват СК. Тяхната цел, ще е да спрат развитието и, за това ще използват в крайна сметка, оръжие за масово поражение. Надявам се този път фа не им се размине, от световната реакция.

65

Анонимен

преди 6 години

Много са ми интересни тези които се кефят, че СК дразни Америка, като добре разбират, че при един конфликт от Жълтурковците няма да остане нищо. Откачалката Ким се дърви но няма как да не си дава сметка, че ако Америка стовари мощта си върху него, ако остане жив, кого и какво ще управлява? И най-важното, няма да я има държавицата му която го прави Велик Император.

64

Анонимен

преди 6 години

Малкият Ким направи луди краварските ***. Само мучат и нищо не смеят да направят.

63

Анонимен

преди 6 години

До smejСевернокорейците ще дизертират на момента в който премината границата с Южна Корея.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56! "Виетнам не можаха да го съкрушат дори САЩ в разцвета си....Не само, че го съкрушиха ами го сринаха със земята. Изтеглиха се от там поради засиления натиск на обществото в самите щати." и не само виетнам,а всички страни, с които сащ водеха война след ВСВ, ги направиха за смях! сащ нямат ниго една спечелена война! въпреки, че имат най - големия военен бюджет, се страхуват повече и от нашите брендита!"

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе, грешиш. Не са се изтегляли, а бяха жестоко наритани и изгонени. Това което правеха САЩ във Виетнам беше да избиват цивилно население. 1,8 милиона САЩ срещу 400 хиляди армия на Виетнам. Избиха 2 милиона цивилно население, но виетнамците не си смъкнаха гащите и не се наведоха както евроатланточеска България ами наритаха американците и ги изгониха.