53

Реалофил

преди 6 години

Искат да изгонят хората и да го бетонират това е ....

52

За Палатките

преди 6 години

В 90 % от хотелите всичко лепне от мръсотия.

51

SPQR

преди 6 години

Виждал съм хора с Ауди РС 7 на палатка .Допира с природата е важен ,а не да си в някой хотел където бъка от вируси и хепатит...RS 7- 250 000 lv.

50

Министри и вице

преди 6 години

Всички в хотел" Кози рог" ,кви са теа паладки маладки без пари на моето море ще се къпите а?

49

ПИТАМ АЗ

преди 6 години

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ Ц-СКИ КАТУН И КОРАЛ? МИ САМО В ТОВА, ЧЕ НА КОРАЛ Е СЕЗОННО.... И В ДВАТА СЛУЧАЯ Е НЕЗАКОННО, И В ДВАТА СЛУЧАЯ КРАДАТ ТОК И ВОДА, И В ДВАТА СЛУЧАЯ ТЕ ИМАТ ПРАВА А НИКОЙ ДРУГ НЯМА, И В ДВАТА СЛУЧАЯ НИЕ БАЛАМИТЕ ИМ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ, И В ДВАТА СЛУЧАЯ *** В ХРАСТИТЕ И ВСЕ МИРИШЕ... А ИМА РАЗЛИКА-НА КОРАЛ СЕ ПАФКА ЯКО ТРЕВА ПЪК МОЖЕ И ДРУГО ДА СЕ ПРАВИ...ПРОВЕРЕТЕ

48

опетков

преди 6 години

До Грую Въпросът, макар и само реторичен е защо тарашат точно тези, а не смеят да тарашат другите, застроили незаконно и бетонирали за постоянно хиляди декари плаж. Ама гарван гарвану око не вади. А и случаят тук смърди, защото министърката явно изпълнява поръчка на някой, който си е заплюл този плаж. Нищо не е случайно в нашето подобие на държавица.

47

до 47

преди 6 години

Ти си един изключително нещастен човек.

46

Анонимен

преди 6 години

Така наречените "природолюбители" всъщност са си едни любители на АВАНТАТА.

45

Анонимен

преди 6 години

Къмпинг Корал беше закрит преди 20 години. В горичката имаше летуващи. Отсреща имаше детски лагер. На 10-15 минути пеша е Лозенец. От скалите ловяхме попчета. Не знам сега как е.

44

до 41

преди 6 години

Сигурен ли си? А защо се казва "КЪМПИНГ КОРАЛ"? или ЕГН-то ти не ги помни тия неща? Вземи да посрастеш, че се излагаш!

43

до Shark

преди 6 години

Чети внимателно! Ходил съм Гърция повече от теб и всичките ти приятели взети заедно, и знам за какво става въпрос. Не си чул за проверки и за разглобяване на коли, щото там както се казва в шише пикаете! Събуди подозренията на астиномията било с поведение или друга провокация, и ще разбереш колко съм прав! Само за твоя лична информация - обиколил съм Гърция почти цялата, а не като някои дето са само в северната част, или стигнали най-много до Самотраки! Лек ден!

42

Анонимен

преди 6 години

За мен, лично, разлика м/у "къмпингари" и "катунари" НЯМА

41

до 39

преди 6 години

На Корал къмпинг няма, има плаж, над плажа няма"регламентиран" къмпинг от поне 20 години. И за сведение-няма закон, който да забранява да се опънеш палатка, където искаш. Всеки ром може да си опъне палатката на държавни и общински земи, и да си живее с месеци, и да каже,че къмпингува диво. както се случва на Корал. където дори палатките са и на частни земи, плюс и описаното в статията-че се ползва нерегламентирано ток("взет" от държавна постройка) и вода.

40

Оруел

преди 6 години

Герберската хунта в действие ,гответе се за репресии, чрез държавния апарат, шведите и мутрите.

39

До 32

преди 6 години

Такъв е закона и ще ги тарашат докато не са в регламентирани къмпинги. А това, че някой *** искат да направят една кофа кинти от Корал е друга бира, която е по закона също се преследва. Вместо да нарушавт закона къмпингуващшите да държат под лупа цялата ситуация около Корал и Сие и да съдят, ако трябва и държавата в Страсбург щом са законово прави. В крайна сметка сме правова държава а не идеологическа органзация, т.е партия.

38

до 30

преди 6 години

Що не кажеш,че плажовете в Гърция са без спасители, ЩО НЕ КАЖЕШ И ЗА ПРАКТИКАТА ЗА ДРЕБНИ НАРУШЕНИЯ ДА СЕ КОНФИСКУВАТ КОЛИ НА ХОРАТА-ИМА СТОТИЦИ КОНФИСКУВАНИ КОЛИ , що не кажеш за глобите, що нсе кажеш и зда десетките българи в гръцки затвори-без да са направили нищо(последния случай-7 години в затвора-за братя, за убийство, а убития се оказа жив). Всяка година около 20-тина български семейства изпищяват, и си късат косите, когато техни близки се давят-защото няма спасители по гръцките плажове.

37

Анонимен

преди 6 години

Малеевите са КАТИЛИ.като започнеш от майката и свършиш с чаветата.На тия ако им вкараш пирон в *** ще изкараш километри бодлива тел.Не случайно мануела е на този къмпинг.Ще живея в Швейцария и ще отида на тоя тупрак в ****истан.........лелеее

36

Shark

преди 6 години

До 25. Е, то затова хората бягат все натам, защото ровят багаж и разглобяват коли. Никой не съм чул да се оплаква досега, а почти нямам познати, които да не са ходили в Гърция на море. Напротив, възхитени са, дали в хотел, дали на къмпинг. Стой си тогава в бетонните хотели и пълни гушите на мутрите.

35

Анонимен

преди 6 години

Не съм стъпвал на бетониранато мутренско фекаломорие от 2003 година.Най-близките плажове в Гърция са ми на около 2-3 часа път.И там е тихо слънчево чисто и спокойно. И няма мутри, нито мутренско управление.

34

Анонимен

преди 6 години

Къмпинг "Корал" няма от повече от 30 години вече. Къде го видяхте къмпинга в тоя буренак? Лъжат ви! Няма такова нещо! Къмпинг "Корал" беше изоставен през 2000 и някоя си и остана от него една срутена чешма. И тук-там някой си сложиш палатка. Кого лъжете? Отсреща има детски лагер. По стартия път има една кръчма - най-добрата рибена чорба!