38

mdaa

преди 6 години

Казармата възпитавала...ти на 18 като не са те възпитали, точно казармата ще ти помогне.Евтини оправдания за повсеместна некадърност.

37

До 39

преди 6 години

Възпитава, възпитава и още как. Преди да дебатираме обаче, имам няколко въпроса към теб. Служил ли си в казармата? Ако да, то колко време, в кое поделение (но моля, номер и позивна) и като какъв?

36

mdaa

преди 6 години

"Казва, че сега границата ни е разграден двор. "Така е. Преди е трябвало да лазиш в калта, да намериш дупки по оградите, да се молиш да не те подуши граничният пес и да не налапаш оловото. А сега? Палиш колата и отиваш като един мазен гнусен *** в Гърция без никой нищо да те пита.....срамота.

35

mdaa

преди 6 години

"Колко диверсанти и изменници на родината сме заловили!"Обикновено една армия пази някой да не нахлуе, но виж, нашата военна доктрина е коренно различна. Уникална. Браво на тези смели, въоръжени мъже, които със сетни сили за спасили Гърция от нашествие.

34

Анонимен

преди 6 години

Алоо, я по-спокойно с квалификациите за военните. Съдете и коментирайте бай ви Симо, не цяло съсловие. Защо имам усещането, че голяма част от коментарите са написани от един и същи .... човек !?

33

Анонимен

преди 6 години

До Кеф,Прав е за изграждането на мъжете, и само за протокола, в съседните ни страни е задължителна военната служба, жалко че се оказване пак най-мекотели на Балканите!...голяма заблуда е, че казармата "възпитава"! нищо не възпитава! или го имаш по природа, или го нямаш! това, което може да направи казармата е евентуално да те озлоби...

32

Кеф,

преди 6 години

меките китки как реват, че може пак да се върне казармата! Ми тогава тези мамини момченца, клонящи към момиченца ще самоубиват, защото няма и да издържат на малко по-голямо физическо или психическо натоварване, и мама няма да я има да им бърше носленцето и нааканото дупе! Прав е за изграждането на мъжете, и само за протокола, в съседните ни страни е задължителна военната служба, жалко че се оказване пак най-мекотели на Балканите!

31

Анонимен

преди 6 години

голяма слабост е показал, иначе големият и грамаден физически самоубил се божилов.абе как ше се гръмнеш заради 100 хилки, бе човек!? грамаден исполин със "страшни" и респектиращи татуировки и ...със заешка мисъл? банката да си се гръмне сама, ти що ше се гърмиш ?! :((

30

Анонимен

преди 6 години

Тъпия ***, прибрал пистолета и измислил неква схема как да си вземе ниезплатени заплати, разбираш ли....То на тази приказка, дори и тъпите милиционери не се хванали и сега щял да си самоубива, щот никой не му вярва на дрънканиците.Тшпичен кадър на комунистическата номенклатура. *** до го прави шеф на бкп пловдив, на мястото на гергов, веднага.

29

Анонимен

преди 6 години

Симо, дребнав крадец, червен мишок, убиец, жалък военен, скрит зад униформа ...Това е изградила казармата и българската армия при бай ви Тошо.Такъв народ възпита БКП.Радев, Нинова, Ковачки, Гергов - същита дребнави убийци, но облечени във власт.

28

Убиеца Симо

преди 6 години

Пазил границата от кого ... от тези, които искат да Напуснат България, да избягат от комунистическия "рай".Никой не влизаше тогава у нас през браздата, хората искаха да бягат на Запад, затова ги убиваха!И този уррод сега се прави на велик ...?!Господ го е наказал вече.Крадец на оръжие, който иска да излезе велик :)))

27

Анонимен

преди 6 години

какво сти се хванали с човечеца ве, прикривайки вероятно реалната картина ...логиката е проста - няма как някой да го застреля от упор, а кучето да стои безучастно. най-малкото щеше да яко да лае, ако беше подушило непознат... а то не е лаело!щом не е лаело, значе не е усещало опастност ... как да усети "опастността която витае в главата" на само-убития

26

Анонимен

преди 6 години

Симо, типичния комунистически безчестник...Взел чуждо огнестрелно оръжие да се прави на герой. Това са военните на България, това ги възпита БКП, а Симо рече - "задължителна казарма ...там се изграждат мъжете", голям мъж и офицер е! Избивал изменници на Родината, така ли?Това е човек роден, пораснал и работил през комунизма - пълна човешка деградация!Тоя е срам за България и себе си!

25

Анонимен

преди 6 години

Времето на хората като бай Симо отдаааана е минало.Сега ни управляват едни "момченца" епилирани с орбъснати крака и меки китки!

24

Анонимен

преди 6 години

"Гонехме ги много. Дебнехме ги. Тогава за един убит диверсант даваха награда за този, който го е застрелял. И аз съм гърмял по дезертьори, но не съм ги трепал"Натурален ***.Не трябва да го съдим строго, Природата не е била благосклонна към него,Спял с дрехите и търчал към браздата. Що бе, *** нещастен? Американците на границата ли ще те нападнат?И представяш ли си, тоя един ден ти става командир.

23

Анонимен

преди 6 години

Един нормален избирател на Нинова и Радев.

22

Кво

преди 6 години

се възмущавате, че бил стрелял по хора. Такава му е била работата, и си я е вършил. Тогава държавната граница си е била държавна граница и се е охранявала като такава. Всички които са правели опити да я преминат са били наясно и си е било на тяхна отговорност! Днес за съжаление сме разграден двор и всякакви навлеци нахлуват, кой от където му кефне!

21

Анонимен

преди 6 години

Мълчи, жертво!

20

До 16

преди 6 години

И със специалното участие на кучето на жертвата.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако ще му прилагат методи и разпити докато каже това което искат е друг въпрос?...