31

до 25-тия маймун

преди 6 години

:))) и по времето на динозаврите ли крим беше путински ?

30

:):)

преди 6 години

до 2ти кога беше в Иран , че така цветущо описваш режима там.Да беше Афганистан, Пакистан поне подобие на реда в Иран тез пришълци към европа щяха там да си седят и т.н....Ела по морето и виж иранките, клинчета бюстиета ,да не мислиш че се на плаж с фереджетата кат онез измислените в Пазарджик..

29

до 28-мия маймун

преди 6 години

:))) даааа путинчовия иран е супер най-нормална държава !Единствената държава с официален шериат !Ама са супер нормални :))))

28

до 26-тия маймун

преди 6 години

И американска и западноевропейската демокрация са базирани на едни и същи принципи , който са развивани от западно европейски философи далеч преди да има ги има Америка или западна Европа в настоящия си вид. А руската имперска касапска диктатура - тя винаги си е била такава . От как ги има нямат един ден живот като свободни хора . Само концлагери и изтребление на хора .

27

Анонимен

преди 6 години

Най-мракобесния режим е този в Саудитска държава.Там в СА жените за изневяра ги убиват с камъни.Иран е съвсем нормална държава.

26

Анонимен

преди 6 години

И по кой закон руската империя прегази Европа и натресе дивашката си комунистическа диктатура навсякъде ?И добре че бяха американците та отърваха половин германия , франция и испания ?

25

Факт

преди 6 години

До до 12-тия маймунСамо не казвай,че американците и техните сателити(без Европа) са образец за свобода и демокрация-ставаш смешен!Само споменаването на С.Арабия е достатъчно!Колкото до модернизацията на Асад и тя не става за една нощ-трябва си време,особено като се има предвид "материала".Впрочем видяхме апокалиптичните последици от едни бързи "демократизации"....

24

Анонимен

преди 6 години

Крим е бил руски, сега е руски и винаги ще бъде руски.Прочетете историята на Русия и Крим, евроатлантици прости!

23

до 20-тия маймун

преди 6 години

:) А по кой закон путинчо крепи най-фундаменталиския и мракобесен ислямски режим на тоя свят - в иран ?

22

до 18-тия маймун

преди 6 години

:) само руската империя ли има право да краде земя , да изтребва милиони хора , ... и да съденява пролетариите от всички страни ?

21

Анонимен

преди 6 години

Край с майданите и цветните революции, разбрахте ли?Номерцата ви не минават вече, ясно ли е?

20

Анонимен

преди 6 години

Резултатите от цветните революции и Майдана са следните:1.Либия-хаос, терен на ИДИЛ2.Сирия-хаос, гражданска война, милиони бежанци към Европа3.Украйна-гражданска война, фашистка хунта на власт в Киев, която убива руски деца и жениТова ли искате, западни лицемери?

19

К.М.Т.

преди 6 години

9) А по кой закон САЩ си издействаха правото да се месят в управлението на чужди, суверенни държави, да им налагат санкции, да им свалят президентите, да предизвикват граждански войни и да създават ислямски фанатични групировки? По закона на западняшката демокрация или на деспотичния американизъм? Или и двете?

18

до 16-тия маймун

преди 6 години

да разбира се . И хитлерчи беше законен канцлер и сталинчо законен ген сек и кимчо законен ген сек и червените кхмери бяха законно червени . И всичките изтребиха милиони хора -> законно :)

17

Анонимен

преди 6 години

НАТО и евроатлантиците кога ще престанете да казвате на суверенни народи как да живеят?Няма да налагате повече фалшива демокрация, за да крадете нефт и газ, ясно ли е?

16

до 14-тия маймун

преди 6 години

:) ... живях при комунизма и партийните секретари и под руските ботуши .Имам много добра идея какво ще рече чипирано вярно кастрирано куче .

15

за Сирия

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия.Опозицията на Асад(радикална и умерена) са терористи и бандити.С терористи не се преговаря, те се унищожават, руснаците знаят как да елиминират терористите.Кое не разбрахте, евроатлантици и прозападни лицемери?

14

до 12-тия маймун

преди 6 години

Какво значи "дойде на власт като наследник на баща си" ?! И как модернизира сирия - с мазета за инквизиции , със изтребване на всеки дръзнал да му се простовопостави ? Като в путинската империя и ккомунистическата българия ?Като в иран където избиват с камъни .И иран се крепи на путинчо ?

13

Да бе

преди 6 години

До до 8-мия маймунСАЩ и свобода?????Май си готов кандидат за чипиране...Е,не на всички им харесва тая идея-да са верни кучета,при това кастрирани.

12

до 12 Факт

преди 6 години

Не се мъчи да обясняваш на безмозъчни същества. Това е все едно да стартираш компютър без система.