122

Анонимен

преди 6 години

До ЧЕРИЗа каква ефективност говориш? За един убит от вермахта убитите от РККА са 7.

121

u4en

преди 6 години

Е няма по *** заблудени коментатори от родоотстъпници - русофили . червени кратуни !Не виждат ли - Тръмп върви по стъпките на Рейгън - високотехнологично въоръжение...ниски цени на петрола...санкций - и Раша при СССР! Но им оставя и избор - чай с полоний за Жужи !

120

ЧЕРИ

преди 6 години

До АнонименКолко си далече от истината за ефективноста на руската армия.Баща ми е участник в ВСВ при бойните действия в Унгария по точно в Драва Соболч и Шиофок (така нареченото дравско предмостие). Та той ми е казвал че нашето настъпление се е ръководело само от доминиращите боини детствия на съседните действия.Тоест БА настъпва тогава когато германците решат да отстъпват. После когато дойчо спре и ние спираме. И ако много ги дразним те настъпват малко а ние отстъпваме много и идва РУСНАКА.

119

юбералес

преди 6 години

Самолетоносачите имат добра защита срещу ПКР. Около тях се навъртат корвети и фрегати с далекообхватни радари и системи ПРО

118

ереван

преди 6 години

А, майна....нашият ще е по-голям. Имаме опит отпреди 10хил. години с Ноевия ковчег.

117

Анонимен

преди 6 години

Безсмислен аксесоар за сметка на данъкоплатеца и чудесна морска цел за ракетите на противника. При война със сериозен противник е хигиенично да има достатъчно тоалетни на борда...

116

майна

преди 6 години

Пропуснали са македонскиот самолетоносач ''Груевски'', който ще е най-големиот и ще се пусне на вода като стане каналот Скопие -Солун.

115

Анонимен

преди 6 години

Безспорно и единствено за експанзия! Само агресорите разчитат на такова оръжие!

114

Анонимен

преди 6 години

До 125Подвижно ще е , като мозъка ти е неподвижен.

113

Анонимен

преди 6 години

Самолетоносачът е подвижно средство за насаждане на демокрация.

112

руски тролотъпак 119

преди 6 години

Обичам да душа руски миризливи партенки и да облизвам сиренясали "достойнства" на руснаци. За ...дребни рубли........

111

Анонимен

преди 6 години

Големите загуби на руснаците в жива сила показва само тяхната слаба тактическа и техническа подготовка. Това са го казвали и наши историци за освободителната война , където малкия български бригади са спасявали много хилядни девиизиии на русия поради слаба тактика. Силните държава дават малко жертви и побеждават много противници.

110

тролочукач

преди 6 години

"Может ли флот России, потопить авианосец США ?"Мнооооооооооого хубаво филмче!! И то от руснаци които определено недолюбват САЩ!! Просто са реални. :"Няма държава в света която може да унищожи авионосна група на САЩ" и всеки петокласник го знае. А САЩ имат 11 авионосни групи.

109

Анонимен

преди 6 години

До ФоккАко четеше история щеше да збаеш, че и през ПСВ и през ВСВ САЩ играят релаваща роля за победата. Но руската пропаганда естествено е на съвсем друго мнение. Според нея броя на загиналите е критерий за приноса за победата. И поради това Путин ги изкара 42 милиона.

108

Анонимен

преди 6 години

До 107Единственият жалък си ти и твоята невежест :)) Прочети , как се е развила войната и ще осъзнаеш , какви глупости говориш.

107

Анонимен

преди 6 години

ходи го обяснявай това на екипажа на Доналд Кук ахахах Освен да повтаряш, като папагал за нещо друго ставаш ли? Безмозъчен плазмодий!...Доналд Кук самолетоносач ли е? И какво за него? Защо някоя пияна ушшанка не прелети край някой самолетоносач?Плазммодий е синът на ***.

106

Регрес

преди 6 години

САЩ са в процес на регрес. Няма вече от къде да вземат заеми, няма вече нови космически кораби, няма вече самолетоносачи, няма вече кредити. Няма и ресурси, всичко е изцокано, ако иска Русия ще им продаде титан, ако иска Путин ще им въведе ембарго на титана и ще им затрие даже самолетна индустрия и бойнговете.

105

Анонимен

преди 6 години

Самолетоносачът, макар и много удобен от стратегическа гледна точка, е преди всичко пропагандно средство.

104

do 107

преди 6 години

Пич война е. Кой е луд да се включва хей така.

103

Фокк

преди 6 години

Не съм русофил обиждаш ме. К'во няма това онова. САЩ влизат накрая на войната при стотици битки на противниците му преди това. Германия бие Европа а Япония всички около нея. И изведнъж САЩ накрая с жалките си бомбички - велика сила били.