5

Бабо Меркеел,

преди 6 години

Ама,кво стана с чистата арийска раса,***?

4

ХХХ

преди 6 години

След време ще се направят концлагери за германци помнете ми думата ! Ако това безчинство не се спре до къде е време .......или трябва фюрера да се събуди или никой няма да може да спаси не само Германия но и цяла Европа ! В миналото не е имало такава ****ерастия наречена толерантност и всяка жаба си е знаела гьола .....сега ми идват араби да ми ядът храната и пият водата защото така искали ? Не спазват нашите закони защото не са по корана ? Халифата си налагат ? Май Фюра виж Меркел какво направи!

3

Анонимен

преди 6 години

Да са ви честити,братя германци,да ви оправят генофонда,дръжте си ги и ние ще ви изпратим нашите,щом толкова ги обичате,вземете ги и не ги връщайте.

2

Анонимен

преди 6 години

след 1 век ще се размножат и ще станат повече от етническите германци. В Германия ще въведат още 2 официални езика: турски и арабски.

1

Анонимен

преди 6 години

И после като във вица.2030 г. стоят си двама пътни полицаи и регулират трафика. По едно време профучава кола и те я спират и искат документите на водача. Той ги дава и единият полицай се обръща към другия.Хасан, виж пък този какво странно име има! Казва се Мюлер!