152

Старбъквсистемата

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSА ти от Марс ли драскаш ,аз примерно пиша докато работя.Но под работа плиткоумните разбират само копане на нива и разтоварване на тухли ...

151

Анонимен

преди 6 години

Чичката от Б е сънувал цветни сънища. Добре ли е, се питаме? Нещо съвсем е изтрещял. Освен 5-6 града, останалото е бедна и ограбена провинция. То не останаха хора за работа у нас, всичко що може се изнесе. Останаха старите, болните и индийците. Няма ли лекар в Банкя да го преглежда сутрин и дава хапче за нормално мислене? Ако няма да назначават.

150

до 166

преди 6 години

Себе си ли имаш предвид ?

149

Груйо Михалев

преди 6 години

Един китаец с бизнес в Бг . ми каза;" българин само храна в главата , само яде и за ядене говори".Та ограбиха ни с милярди при Виденов 1$ от 10 лв стана 3000лв за една седмица и при Станишев с Белене пак милярди.Но като стане дума за СУДЖУЦИ и край- смъртен непростим грях.От къде на къде цуджуци ще краде ?!Светия Суджук е неприкосновен!!!

148

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Най големите мързеливци се намират във форуните на този саът.Не е трудно човек да разбере кои са те.Кибиците са червените търтеии, които висят тук ,като луканки на сарък и лющят глупости по цял ден.Все са болни и бедни, а оня ден изкатериха Бузлуджа на един солук.Като стоножки се движеха към върха.Ама за работа, не ги търси.

147

Анонимен

преди 6 години

Средната заплата за страната е 640 лв.Това са поредните герберастки лъжи и стъкмистики.Дори в София малко хора взимат над 1000 лв. Не казвам че няма такива, а само че са малко.

146

Анонимен

преди 6 години

На тоя сигурно са му сложили нещо в суджука и е получил халюцинаций!Няма друго обяснение на това,че говори приказки от 1001 нощ.

145

1488

преди 6 години

Има работа, но работодателите искат, ако може в края на месеца ние да си плащаме, че им работим. Да работим цял месец, без почивен ден, да не говорим за отпуски и там подобни неща. То да си работник в България е по-зле от роб.

144

Burzum

преди 6 години

Абе то мързеливите работят началници мене ако *** питаш, ама хайде....

143

Анонимен

преди 6 години

Щом и премиера почна да разпространява фейк новини, правете сметка къде сме!

142

Неа

преди 6 години

Медицинските сестри взимат малко над минималната . Отворете джобса да видите за какво масово търсене на сестри иде реч . Защото всички избягаха навън . Бойко дали знае за съществуването на джобса ?

141

Анонимен

преди 6 години

Какво ти пука за колегите? Щом са доволни - да му работят. Техен си проблем. Дреме ми на дедовия, че шефът ми щял да ме остракира, като си взимам парите някъде на Запад и си живея живота.

140

ЦОЛОВА

преди 6 години

ИМА ЛИ СУДЖУЦИИ БЕЕЗАТОВА ЛИ 2 000 000 СА НАВЪН ЩОТО ИМА РАБОТА БОЖЕЕ ,БОЖЕЕ

139

Дизайнеро

преди 6 години

До до 137Доообре

138

Тоя па

преди 6 години

Средна заплата 960 лв - смях в залата направо ! Средната е 600 лв брат . Тъжно но факт !

137

до 137

преди 6 години

Ужаваеми учителите не взимат 400 евро . Младши учител взима 660 лева , старши ( с 10 години стаж ) - 750 лв бруто !!!!! Объркал си се пич ! По зле сме от колкото мислиш .

136

Анонимен

преди 6 години

Тиквени аргати, как е ?Слушате ли вожда Винету Суджука ?Величаете ли го ?

135

Анонимен

преди 6 години

Вижте само гримасата на тоза селски тарикат. Прави ви всички на лу-ди, а вие му се радвате. Сто процента си заслужавате съдбата. Да ви управлява доживот, като Бай Тошо.

134

да знаете

преди 6 години

Докато този е жив,държава НЯМА да има.

133

маке

преди 6 години

Да се работи в робска република си е робия Бойко Борисов да влезе в тоя завод и да види кви заплати дават