19

анонимен

преди 6 години

това е той тиквата,по голяма обида за бабата цецка няма,просто се гаврят,но тя няма достойнство да заплюе този който е смята за ***.

18

Анонимен

преди 6 години

То добре, както говори може и да излъже някоя баба... но всеки с поне малко разум между ушиге знае много добре,че и тази другарка и банкянския пожарникар имат едни и същи началници.

17

Анонимен

преди 6 години

Герберуги, много ви е страх от тази жена!Наблюдавам, как след всяка статия за нея е впрегнат целия потенциал от *** да я плюете. Ще ви съсипе! Умна е!

16

Анонимен

преди 6 години

Таз няма ли да се скрие някъде вече? Няма да спечелите избори БСП набийте си го в главите.

15

Анонимен

преди 6 години

Речника на журналистката е доста беден. Тази Нинова, като разговаря освен да отсича друго не прави. Направо Нинова "секирата"...

14

пенсионер

преди 6 години

Той банкенски хитрец не случайно си постави министри за да ги мести като пионки и да поемат вината а той да излиза чист като сутришна роса .вРЕМЕ Е ДА ОТИДЕ В ЗАБРАВА КАТО фил кажи бе Иване Мадридския хитрец и други самозвани величия .

13

чичо пич

преди 6 години

Кучките лаят,керванът си върви.

12

485

преди 6 години

Тая крадлива и лъжлива твар каквото и да говори, никой не и вярва. Начело със *** никога няма да спечелят изборите. Народът не е забравил поразиите, които тая партия сътвори. Заради тяхната политика още плащаме за козлодуй. Ограбиха парите на народа, приватизираха предприятиета и така добре се нагушиха, че имат пари за 9 поколения напред.Сега говорят за вот на недоверие. И какво? Ако спечелят какво ще правят? Ще крадат, ще лъжат, ще се държат нагло. Комунист дава власт само с кръв.

11

Мъдрец

преди 6 години

Точно така се прави - коментираш какво прави великият човек и така искаш и теб да те забележат. Обаче,другарко Нинова, ти си чевеченце в сравнение с Борисов и така и ще си останеш - недостатъчно интелигентна комунистка по времето на големият политик Борисов,опитваща се да се самоизтъква.

10

Сибила

преди 6 години

четейки и слушайки тва нещо Нинова,плужекът Станишев някакси ми става мил и симпатичен......

9

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна жена. Жалка и лъжлива. Борисов, колкото имидж направи на България за 10 години само могат да мечтаят за такива постижения.

8

Бойко блах

преди 6 години

Глупостите на банския бек.

7

Анонимен

преди 6 години

Още поне три мандата за Бойко Борисов! Той вдигна България на крака след катастрофата на Орешарски.

6

Анонимен

преди 6 години

Нация допуснала един тарикат от Банкя да го управлява цели 11 години, как искате да просперира? Вижте разликата не много по на запад от нас, а се взрете в съседните на нам държави. Румъния беше 25 години по назад в развитието си през 89-та, а сега е с точно 25 години по напред от нас. Македония и Сърбия са с по-високи доходи от нашите въпреки, че не са членки на ЕС, същото се отнася и за Турция. Гърция с 450 милиарда външен дълг също заплатите са в пъти повече от нашите.

5

Чиновник

преди 6 години

Изборите се правят, за да се забавлява простолюдието. Иначе нещата се решават по съвсем различн начин. Вие сериозно ли си мислите, че някой ще ви пита вас, простиия чалгаджийски народ, кой искате да управлява. Ами това никога няма да зависи от вас, бе!

4

техноимпекс

преди 6 години

"Червената шефка Корнелия Нинова ..."Как звучи само ,а !?Авторката , ако обичаш , не бъркай "ТЕХНОИМПЕКС" с БСП !

3

Анонимен

преди 6 години

Има и нещо друго. Защо до последно криха кандидатурата на Цецка. Вярно беше гадна ... и както ББ беше казал - другите му трябват защото са кадърни и затова ... на ви Цецка :D а сега: "брей как се избъзиках с вас ... ама иначе заради този майтап оставка подадох, но вече сте го забравили нали"

2

Анонимен

преди 6 години

Корнелия е толкова жалка и смешна.

1

МАГАРЕТО

преди 6 години

И МАГАРЕ ДА ВЪРЖА ОТ ПРЕД ЩЕ СПЕЧЕЛИ ,ЩОМ Е ОТ ГЕРБ !!!!!!