83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95"Как се противоречи на шеф или работодател???"Много лесно. С едно телефонно обаждане, му докарваш инспекция по труда и му *** майката.Естествено, вече трябва да си решил, че ще си ходиш от тая фирма, така или иначе.

82

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДали е "напуснала" или "уволнена" е едно и също.Идвете са вярни,защото той я измамва и я принуждава да подпише скапания договор.Как се противоречи на шеф или работодател???

81

Анонимен

преди 6 години

последно уволнили ли са те или си напуснала :) май е била надрусана и не помни, сигурно така е и зарезала детето

80

Анонимен

преди 6 години

13 години тя е била сервитьорка, напуснала последната си работа 5 дни преди да излезе в майчинство.________Вчера разправяше че я били уволнили, утре сигурно ще се окаже че въобще нема и ден стаж, *** нормално мяза ми на хероинова наркоанка

79

Анонимен

преди 6 години

До РодителТи си на много ниско интелигентно ниво,което се чете в от думите ти.Само това мога да ти кажа.

78

Родител

преди 6 години

Пак питам кой от вас с ,,умните коментари" има деца и лесно ли ги гледа.Ясно е че тоя гдето плюе самия той още е дете.

77

Анонимен

преди 6 години

До 88Условия за придобиване право на парични обезщетения при бременност и раждане, отглеждане на малко дете и при осиновяване на дете от 2- до 5-годишна възраст.- да имат най-малко 12 месеца осигурителен стаж като осигурени за общо заболяване и майчинство. Дванадесетмесечният осигурителен стаж може да е прекъснат или непрекъснат и не е задължително да е положен непосредствено преди излизането в отпуск за бременност и раждане или при един и същ работодател"___e това е тая няма и 12 месеца ст

76

Родител до 81

преди 6 години

Само искам да те попитам ,на колко години си и дали ще ставаш писател като Ст.Ц.Даскалов.Намирам прилика с изказа ти.И още-колко деца имаш?

75

Анонимен

преди 6 години

До СчетоводителТи сам си противоречиш,погледни си текста!Разбира се,че работодателя е виновен и то не само за измама и принуда,но за 18 часовия незаконен работен ден,за лъжливия договор за 4 часов работен ден,за трудова експлоатация и робство и т.н.

74

Счетоводител

преди 6 години

да бе той шефа ти те накара и да си хвърлиш детето като *** пред някой вход, и въобще дали съществува тоя шеф, щото ако е истина това което казваш немаше да взимаш помощ, а щеше да си взимаш съвсем редовно майчинство, въпросните 5 дена с нищо не променят факта

73

Анонимен

преди 6 години

Умственият капацитет на тази жена е като на 3 годишно дете,не разбрахте ли?От всичките и объркани приказки това се вижда,,от километри"

72

niki

преди 6 години

Тук май фокусът трябва да е към работодателя. Какво *** трябва да си, за да докараш една жена да си остави детето...

71

Анонимен

преди 6 години

До 79Виж сега, а самия факт че тази получава помощ като неосигурена майка, означава че няма дори и 12 месечен осигурителен стаж, е това е истината, и не че защитавам българския пишман работодател, но на тая историята и е абсолютна измислица, дори и да е осигурявана на минималната работна заплата пак ще взима около 360-370 лева майчинство през първата година, не че са много, ама в края на крайщата отглеждането на дете е преди всичко отговорност на родителите, а не на държавата

70

Анонимен

преди 6 години

До РодителНе,ти не си в час.Когато става въпрос за физическо оцеляване,задействат се инстинктите за самосъхранение,а не разума.Животните също постъпват по този начин,това е природа.А тя явно се е надявала някой да го прибере,а и майчинския и инстинкт я връща обратно,да си търси бебето,това означава,че го обича,но води вътрешна бобрба в себе си,защото няма как да го изхранва.!

69

Ха!

преди 6 години

Не съдете, да не бъдете съдени! Не сте извървяли и една крачка с нейните обувки, за да знаете какво й е.

68

Родител

преди 6 години

Някой знае ли цялата истина че така волно давате акъл.Как се оставя бебе на улицата и го зарязваш? Вие повечето сте деца или съвсем млади и не разбирате какво е да имаш дете.Това не е играчка хей,дечурлига.Тази жена просто или не е в ред или е много примитивна.Тук място за политиканстване няма.Ще станете родители ,ще проумеете.Сега просто сте ,,не в час" ,но в интернет може да си приказваме на воля.Ама дали разбираме за какво иде реч-не е важно.И философи,философи.......ама дървени.

67

Анонимен

преди 6 години

лъже като............ наистина ли някой и вярва на историята ??? как си представяте, някакъв работодател я държи на работа докато е бременна в 6 и 7 месец и 4 дена преди да излезе по майчинство, което по принцип не се плаща от работодателя да я уволни :) чак пък такъв ***, отделно че тя с това не губи право на майчинство, отделно всеки лекар без проблем може да и напише болничния с 5 дена по-рано

66

Кирето

преди 6 години

До Анонимен69За да може и той да се издържа. *** работа....

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Е не сме всички такива ама, за огромно съжаление, не си съвсем неправ! Жал ми е да го призная ама ...... какво да кажа за да се защитя като българин??? Ужас!!!

64

Анонимен

преди 6 години

До Киро шарнираБраво, иначе казано станете 13 години донори на вампири и после ако това не ви убие, ще ви довършат "скъпите ви сънародници", с извинение към изключенията.