22

Анонимен

преди 6 години

Язък! А аз отначало си помислих, че са прихванали севернокорейска ракета.

21

Смешници

преди 6 години

Сами си пуснали от някакъв самолет "балистична ракета"....малеееее и после сами са си я "прихванали". Ми ай да ви видя да прихванете корейската, без да знаете времето и мястото на изстрелване.

20

байхейс

преди 6 години

защо САЩ запекаха на бургия от 30-те атомни бомби на Северна Корея ?тези от нас които помнят спирането на тока в Нею Йорк от 2003 снаят причината !само 3-4 часа без ток и цветнокожите бурвално разрушиха града - озверелите цветнокожи животни грабеха магазини, палеха коли, изнасилваха .... и никой не може да ги спрекакто каза Путин през 1996 - " до кога ще се церемони с тях ( САЩ ) - една атомна бомба в стратосферата и ще ги върнем в каменната ера"и това е самата истина !

19

Анонимен

преди 6 години

20ти пиеш ли си хапчета, явно си спрял - ЛОШО!

18

байхейс

преди 6 години

До АнонименСеверна Корея показа на света колко жалки са САЩ !30 атомни бомби се оказаха достатъчни да спрат гнусната империя на юдо-масонските лихвари

17

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален човек знае, че Северна Корея е рая на света, а в САЩ хората *** от глад! Да живее другаря Ким и новите демократични лидери Ердоган и Путин, които са единствената надежда за спасението на света!

16

Анонимен

преди 6 години

Тая старина бе за предната ракета, ама сега се пуска пак за пропаганда. Масмедиите в днешно време са срам и позор.

15

Иван Иванов

преди 6 години

Прихванали са, ама не корейска.

14

байхейс

преди 6 години

система ТААД, както и всички подобни системи са пропаганда !свички тези "изпитания" се извършват като се стреля по учебна цел, която носи радио маяк и дори тогава се налага да се изстрелят 6 ракети прихващачи !балистичната ралета лети с 8 км/с а има вече и по-бързи ракети - това е 2.5 пъти по-висока скорост от скороста на куршума съвременната електроника не е в състояние да осигури управление, което да гарантита прецизно насочване на ракетата прихващач

13

упс...

преди 6 години

САЩ с отговор на Пхенян: Прехванаха балистична ракета-----Абе, "прихванаха", ама учебна!Ако, бяха сигурни, че северо-корейската ракета знае английски, готова е на компромиси и срещу Зелена карта и тлъста сума в зелено, би могла да се движи по точно договорена траектория без отклонения, то тогава дедо ви Трамп отдавна да е хлопнал "комарчето" Ким!Ама, нещо не могат да се договорят...., та затуй и на едните, и на другите не им остава нищо друго освен да си мерят "ракетите" у гащите им!

12

ясно е

преди 6 години

Северна Корея е нужна на САЩ,както Русия е нужна на НАТО,защото ако няма враг и напрежение, няма пари .....

11

До13

преди 6 години

Да ама пише че няма да си свърши работата бе, оли! Аз коментирам това, което пише.

10

Аз

преди 6 години

До Тъпия Анонимен 2 - Северна и Южна Корея са на един континент бе тъпан, така че системата ще си свърши прекрасно работата, ако се наложи!

9

факт

преди 6 години

Ако няма напрежение и двете Корей започнат преговори САЩ ще загубят влияние и няма да им купуват старите не работещи оръжия в този регион,наистина САЩ имат нужда от Севера в този му вид.

8

****

преди 6 години

След малко ще има и видео как прихващат ракетата,само почакайте да го заснимат и монтират в холивуд.

7

Пхенян

преди 6 години

Америка е световен агресор,нямат работа в Южна Корея.Браво на Ким Чен Ун че не допуска американската дмОкрация на негова земя.Все още в Пхенян има морал и ценностна система!Гледайте клипове и ще се уверите.Сеул вече е американизиран както и корейското киноизкуство!

6

Анонимен

преди 6 години

Ким е изгоден за САЩ и ще стои още дълго на поста, а американците ще държат в шах икономичнските си противници Ю. Корея и Япония. Както винаги играят двойни игрички.

5

Анонимен

преди 6 години

Пише се прИхванали бе хора!

4

****

преди 6 години

Ако въобще има такова истрелване,и прихващане?

3

Анонимен

преди 6 години

Да, да знаем как му го е (при)хванал на Ким... Орално.