160

Майката на Гого

преди 6 години

Иззрод, продажен си като руските си приятели!

159

Анонимен

преди 6 години

До гогоТака си мислиш,не си им ял попарата.

158

Анонимен

преди 6 години

И какви ще са санкциите, че нещо не се сещам ;)Жалки кремълски смшници ;)

157

Анонимен

преди 6 години

Пука и на Румъния.

156

СатаНАТО™

преди 6 години

За такива като него и Жириновски даже не си струва да хабиш патрон от 30 стотинки.Млати с лопатата по дзурлата доде мърда и толкова.

155

Пуй за Хутин

преди 6 години

*** на Пуй товарищ Рогозин ... !!!

154

гол и бос

преди 6 години

Мъжкарчето, което се крие между жени и деца на частни полети ...

153

СатаНАТО™

преди 6 години

За такива като него и Жириновски даже не си струва да хабиш патрон от 30 стотинки. Млати с лопатата по дзурлата доде мърда и толкова.

152

От Сарна

преди 6 години

Явно думите на Рогозин са хванали дикиш защото днес на пътя Русе-Варна прииждаха масово уплашени румънци, кой за Златните , кой за Албена.По страхливите цепеха на юг , а най-стресираните бягаха още по-надалеч към Гърция....

151

?

преди 6 години

Този алкохолик 3та поредна година заплашва ама и Орбан несмее да го пусне да мине. Защо само само Румънците заплашва?Нали щеше да лети на ТУ-160 или е на 1.6 литра водка?Цироза ?

150

весел народ

преди 6 години

Нека да си оправим първо нашата "държава", та после да нищим световната политика. Който има суджук да яде, който няма да пие една чаша студено вино.

149

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Цялото перчене и заплахите на Рогозин са за вътрешна употреба.Иначе нито Рашка нито него самия някой ги бръсне за синя слива...

148

Същият

преди 6 години

На тоя му отказаха Европейска виза преди 2 години , санкциониран - като един от главните организатори на превземането на Крим. Тогава , същия се закани следващият път да лети над Румъния и България с бомбардировач. Явно румънците предполагат , че сега е взел бомбите със себе си. Браво на Румънците , че иначе тоя може да мине с бомбите си и към нас

147

Анонимен

преди 6 години

Кука ми на пура.

146

Анонимен

преди 6 години

Ако *** знаят колко са жалки и мизерни ще се гръмнат, след това пак и ще го повторят 2-3 пъти

145

Анонимен

преди 6 години

Ама какво ми слагате минуси бе - потърсете и чуйте интервюто на Борисов, да чуете какво казва! Накратко: почувствали сме се предадени че ЕК забранила Южен поток, а разрешила Турски поток, малко дрън - дрън за газовия хъб Балкан, който е залъгалка за това че от държава транзитираща газ ставаме държава внасяща газ (това разбира се не го казва Борисов, ама то се подразбира) и накрая феноменалното признание че: БЪЛГАРИЯ Е ПРЕТЪРПЯЛА ОГРОМНИ ЗАГУБИ ОТ ТОВА РЕШЕНИЕ НА ЕК! Аре слагайте минуси на Борисов ако ви стиска

144

Хи хи

преди 6 години

Никой не бръсне вицето на ""магучая " за слива ;)Преди години пак се Кри като сириец в ТИР за да лети над ЕвропаПълен *** ;))

143

Даола

преди 6 години

Как е възможно да се извърши това с редовен полет, да се подложат обикновените пътница на такъв произвол ?Граничи с терористичен акт.

142

Хм

преди 6 години

На русогъзолизците плащат ли ви , или просто вкусът ви харесва ?:)

141

Мдаа

преди 6 години

И какви ще са тез санкции ?!Ще им забранят да си държат парите в руски банки и да ходят на екскурзия в Сибир ли?Пълни *** са Блядистанци ;))