140

Анонимен

преди 6 години

След като България е била във войнатавраг на СССР това е напълно нормално.

139

Анонимен

преди 6 години

Доволен съм когато чуя запребит журналист. И причинатае ясна. Ето тази статия, коятое лъжа, ще доведе до нещастиетона още "журналисти."

138

Анонимен

преди 6 години

Я да видим обаче пълното "българско" име на "българския" цар :-).Борис Клемент Роберт Мария Пий Станислав Сакскобургготски. Негов католически кръстник е папа "Лъв XIII", а православен кръстник е император Николай II."Та какъв е "българския" цар?Православен или католик ;-) ???Знаете ли от коя династия е "британската" кралица, а ;-)???

137

Анонимен

преди 6 години

От дойче велето освен плиткоскроени лъжи друго не съм чул.Германия не е независима държава.Когато я натикат в ъгъла и щепочне да и се връща разумът.

136

Анонимен

преди 6 години

Освен това една държава която и до ден днешен не си "о"важава собствените си борци и революционери ами си избира за княз германец не ми я фалете. Дори и днес централния площад на столицата е наречен на името на един неясно какъв но не българин. Да не ви припомям Паисий сега. Опитайте да си представите централния площад на Берлин, да речем, на името на Христо Ботев.Така, че частично "руснака" Сталин и "руснака" Берия са прави. А стамболов преди това е търгувал с месо за руската армия ;-).

135

Анонимен

преди 6 години

Както по-отдолу някой е забелязал нито Сталин, още по-малко Берия са руснаци за да вадите такава е"ф"тина версия и да се опитвате да противопоставяте българи и руснаци. Виж ако бяха започнали да заселват Крим с евреи и грузинци щях да ви се вържа на пропагандата. Така, че търсете истинската причина, която дори може дори да не е Сталин, православен поп по образование ;-)."историците" имат много сериозни проблеми с "логиката" си, но не си признават.

134

някой

преди 6 години

Сталин-етнически грузинец, Берия е евреин, четете малко и тогава пишете против руснаците !

133

Анонимен

преди 6 години

До МишоА нещо да сте чул за Що щете братя по нашите земи, за Каулбрас, Ернрот, за бомбардировки над Варна, за това, че ВСИЧКИ български патриоти слет освобождението (Стамболов, З. Стоянов и т.н.) стават върли русофоби, защо ли?! Че за 3г. след 44г.-47г. издръжката на руските войски нараства до 30млрд. лева годишно, при условие, че в БГ в обръщение има общо около 60млрд.?! НАЙ-ГОЛЕМИЯ-ДУШМАНИН-НА БГ, ОТ СВЕТОСЛАВ- ДО НАШИ ДНИ Е РУСИЯ!!! СЛЕД НЕЯ Е СЪРБИЯ.

132

РОССИЯ

преди 6 години

българина е предател и ще си остане предател предадохте левски убихте ботев и продадохте ни на сащ---- сатана и ни направихе бели роби на запала а със русия живяхме като крале

131

СатаНАТО™

преди 6 години

До Въпроси:в Киев убиват хора само за това, че изглеждат на руснаци?----------------И как изглеждат руснаците?По някакъв специален начин ли?По какво се различават от украинците?

130

Анонимен

преди 6 години

Каквито и мръсни интриги да плетат руснаците, ние пак сме по-добре от тях и пак ще бъдем.Просто сме много по-добри от тях.

129

Анонимен

преди 6 години

Лявата ръка е ръката на дявола.Вярно е че Американците изпращат Японците в Бразилия и Перу, но те не са правили опити да ги унищожат физически.Освен това Т34 се произвеждаше в Челябинск, Башкирия и всъщност бяха най-силно подкрепени от Българите. За благодарност после ги изкараха предатели за да не им се налага да им се отблагодаряват.

128

ЛЯВ

преди 6 години

The internment of Japanese Americans in the United States during World War II was the forced relocation and incarceration in camps in the western interior of the country of between 110,000 and 120,000[5] people of Japanese ancestry, most of whom lived on the Pacific coast. 62 percent of the internees were United States citizens.[6][7] These actions were ordered by President Franklin D. Roosevelt shortly after Imperial Japan's attack on Pearl Harbor

127

Петър

преди 6 години

Мишо, Мишо. Ти си един мишок глупав.

126

Българин

преди 6 години

До 1918 г няма такава държава като Турция.През 1918 Отоманската Империя се разпада. Ако руснаците не бяха се намесили превантивно, сега щеше да има голяма велика България в своите естествени граници.Русия успя да подари доста исконно български територии на своите съюзници в лицето на Гърция и Сърбия. Добруджа не беше подарена, а заменена срещу Молдова която заграбиха от Румъния.

125

Мишо

преди 6 години

Браво на хората, които слагат минуси на моя коментар 154.Браво, или не знаете историята или вие не сте българи и мразите България.

124

Мишо

преди 6 години

До Анонимен 153Кой си ти? Ти име имаш ли или не си го знаеш.Само умопомрачен с психическо разстройство може да напише такава глупост!

123

запознат

преди 6 години

Руснак - това е изчезващ вид.Процесът беше ускорен след 2012 г.По всяка вероятност е необратим.

122

Анонимен

преди 6 години

Само там ли са гонени българи? Ами от Тракия, Егейска Македония, Западните покрайнини не са ли гонени? Ще ни информирате ли колко българи бяха по затворите на Тито?

121

Мишо

преди 6 години

До сказание за въпрситеА вие знаете ли, че Българи 500 години под турско робство е с благословението на Европа?Турция е съюзник на Германия, Англия и Австроунгария. Никой в Европа дори не е планирал да ни освободи. Английската ескадра влиза в Истанбул да спре напредването на руснаците.....Берлинския договор от 1878 година по силата на, който сме разделени на две части Източна Румелия с протекторат Турция и Княжество България, поредния Евро подарък на Турция.