113

Анонимен

преди 6 години

До Сърбоман-- Алтън же-ле-в калпав си и като журналист и за *** не ставаш земи си наври някоя петолъ4ка в дирника или се таковайте там с тони кутев

112

Анонимен

преди 6 години

миленко е твар без съмнение фен на ***-ека и на заплата от руски служби

111

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва постоянно да давате трибуна и всички да говорим за някакъв *****? *****-и има във всички страни.

110

Анонимен

преди 6 години

Обезлюдиха се хиляди села,особено в Северозападнала България.Има села които приличат на гробища,тишина и нищо не подсказва че има някакъв живот.Много села се закриха поради липса на жители.Има села с по 5-6 човека.Те също ще бъдат закрити.Това е равносметката от демокрацията и дивия капитализам насаден от запада.

109

Анонимен

преди 6 години

Прав е .Който се е хванал с нас добро не е виждал.

108

Анонимен

преди 6 години

Вече го виждам как се нааква само от мисълта че всеки във всеки един момент е на една ръка разстояние от него!Страх го е сръпското лике!

107

Анонимен

преди 6 години

От този договор нищо добро няма да произлезе, като знам балканските нрави българе и македонци още повече ще започнат да се карат. А сърбоманите ще използват това в тяхна полза

106

упс...

преди 6 години

Ой Миленсо, ой Сърбоманче!!!!!!!!Не ни трябва вече вашата албанска Македония!!!Може да се "Самоопределите" и да се наречете, както си щете, дори - Марсианци!!!На никой вече не му Пука за вас и осъзнаването на този факт наистина Ви Плаши!!!!!Въобще подобни изяви на подобни Маргинали са признак на подсъзнателната им реакция на предсмъртна ви агония!

105

Анонимен

преди 6 години

А зашо Бг остави югозападна България да мизерства? Важи за всички села и малки общини. До село пътувам ден, хем с кола. Преди за един ден пропътувахне с нашите с автобус, два влака и пак автобус пак за един ден. Просто едни 50 км ми таковат майката на колата и на нервите и на всичко. Да не казвам че от 15 дена отпуска 10 съм със здравните книжки по аптеките, линейка, майстор и телефонна централа. Ако пукна не знам кво ше правят в това село

104

н.манолов

преди 6 години

вапцаров е осъден за нелегално изнасяне на оръжие и експлозиви от казарма и престъпване на военна клетва.с това оръжие и експлозив е извършено нападение срещу мост и войнишки пост при което са убити двама български войници.при разследването се стига до кражбата от казармата.осъден е за тероризъм и предателство,а не защото е поет комунист или пък македонец

103

Анонимен

преди 6 години

Сега като се подпише този договор,в знак на .добросъседство да ни го предадът Миленкото.Ще отидем на ръце да си го вземем,пък може и Груевски като бонус.

102

Наблюдател

преди 6 години

И един коментар до сърбомана ще напиша, понеже е специален драскач.Пич, с коментари от 2 реда и идентично съдържание, без доводи и на измислен език никой няма да ти повярва, пък ако ще на бялото бяло да казваш. Вземи малко се усъвремени - в 21 в. използваш похвати от 19ти. Мисли, мисли.

101

Сърбоман

преди 6 години

Македонски запамтите да е Бугарска вечна неприате Србие и Македоние!

100

Наблюдател

преди 6 години

...за пример в ОАЕ индийците вече са над 70%, но там няма как да се промени държавата тъй като е развита държава и капитала си го държат арабите. Проблема на макетата е, че са обременени от сърбите с анти-съседско мислене и с тази малка територия и икономика това ги разрушава от вътре.

99

Сърбоман

преди 6 години

Бог на небето, СРБИJA и Русиja на земята!!! Македонски браа со вас сме !!

98

Наблюдател

преди 6 години

Много ги е яд някои, про-сръбско (руско) настроени, за договора, който трябва да се подпише август. Толкова глупави и елементарни коментари не бях чел скоро. Истината е, че договора не е толкова добър и за нас, но поне би трябвало да преследват такива смешници като миленко. Македония трябва да се отвори към запада иначе ще изостане повече от Молдова в идните години. В много западни области албанците са над 60% и това че ускори разпада на държавата в близките 8-10г (процеса вече е даже необратим)

97

Анонимен

преди 6 години

А така, карайте се там на балканите, чорбаджиите ще са доволни.

96

шматка

преди 6 години

До сЪРБОМАНКога сте водили война срещу амер.бе пич.Криехте се по мазетата а ония правеха каквото си искат.Добре че Русия прати една рота ПВО за да свали Стелт-а иначе и това нямаше да направите.

95

елица

преди 6 години

До Сърбоман Стиска ни - 1885 - 1886 г. Стига си подскачал - ОТНОВО - 1885 - 1886 година!

94

Сърбоман

преди 6 години

Вие буулгарите обичате да послагвате! ;) Я кажете Първа Световна, Втора Световна и Балканска Война кой спечели? Србиja или Болгариja???? Оставете македонците намира!! Вапцаров е македонец! Македонците ви мразят и не могат да ви тарпят разговарял сам с много македонци и всички ви мразят! Србиja и Македониjа - братя! Буулгарите в Македониja работа нямат! Ако искате война - кажете! Ако ви стиска!! ;)