47

Анонимен

преди 6 години

До до Heat 47ЗАЩО трябва да се създават семейства??????????И защо трябва да се правят деца??????????

46

Анонимен

преди 6 години

До HeatПарите правят чудеса.Колко шишкави бизнесмени има с жени като кукли?И им харесва.Всичко е въпрос на пари,илюзорна сигурност и страх.Тва са 80% от жените в Бг да станат държанки на някоя мутра и евентуално като оня пукне да му вземат парите.Добре се е ориентирал ***.

45

Янчева

преди 6 години

До дръндерСиреч,92 г., с 90 млн в банката.

44

до Heat

преди 6 години

А не, не съм съгласна. *** може и да е фитнес манияк, ама да е куха лейка и да няма нищо на горния етаж. Разбира се, отново ще е без пари и пак ще чака на някоя жена да го издържа. И разбира се жената трябва отново да е моделка (ако може да е празноглава, да не се обажда много, защото него не го бива и в това да говори).Чакай после на такива *** да бъдат отговорни и да създават семейства. После жените не искали да раждат - ми как при такива мъже!?

43

Бау

преди 6 години

Доста е тъпо, че му се подиграха така на човека. Има си конкретни изсквания и си ги е написал в собствения си блог. Просто е направил огномната грешка да ги сподели. Всички имаме изисквания ама си ги пазим за нас и ако полвинката не пасва възката приключва. Той милия си е казал всичко и го направиха за смях.

42

Анонимен

преди 6 години

баси, Брайвик е избягал от затвора

41

Анонимен

преди 6 години

Вальо, братле, топвал ли си някога чушлето в женско :)))))) Готино ееее :))))))

40

Учуден

преди 6 години

А вие що приемате всичко това дословно, на мен повече ми прилича на осмиване на масовата бг жена

39

Анонимен

преди 6 години

На тоя хухавел са му избръмчали гарнитурите! Изглежда по начин, по който най-вероятно и дясната му ръка, ако имаше избор, щеше да откаже да му пипа кренвирша, а той списък с изисквания за жена! Льольо, житейско чудо ще е, ако някоя (каквато и да е) изобщо се навие да ти гледа макарона натюр!

38

TAPAKO

преди 6 години

До АнонименTI SI EBATI KAPACITETO BATENCE...ODI PRAI RAMO...MUAHAHA

37

TAPAKO

преди 6 години

MI IMA SI IZISKVANIA PICHA - IAD LI VI E MISHOCI ?

36

Анонимен

преди 6 години

Аз отговарям на всички изисквания. Дори съм с художествено образование. Ще конкурираме Макрон, защото съм на 65 години, дано не е проблем?!

35

АТАКИСТ

преди 6 години

до 35 На теб Динковата физиономия ако не буди някакви помисли за агресивност, не знам от на кого физиономията може да се възродят такива у теб. Той е типичен пример.А такива като тоя с очилцата с тези изисквания веднага става ясно че човека иска съвършеното според него съществео. И ако това същество пръдне...някоя нощ? Ще го набие ли? Добрият Уил Хънтинг! Гледал ли си го? А Робин Уилямс и пърдящатра му жена на сън? Гледай! И ела пак!

34

Вълнаро

преди 6 години

Този симпатяга е решил да стане най-виртуозният о.нанист на планетата...

33

До АТАКИСТ

преди 6 години

"Радваш се че има психопати" Няма как да знаеш какъв е човека. А как изглежда няма отношение към това какъв е. И един пример. Индивида който ритна възрастнава жена на спирката във Бургас имаше вид на типична "батка". (Това на което жените "кълвели" най-много, според един от коментарите) Още повече че всяка 5 статия в днес бг е за жена матретирана или бита от такава "батка". (Най-изветната за която се сещам е за Динко, националния герой). Това се все индивиди които нямат вид на "психопати"

32

По тоя повод

преди 6 години

Жена пуснала обява, че търси мъж. Да не пие, да не пуши, да не ходи по чуждо...След два дни и се звъни на вратата, гледа един пият кат мотика, с цигара в устата.Аз...хлъъъццц... прочетох обявата и дойдох да ти кажа, да не разчиташ на мен! Хлъъъцццц...Та така от много избиране и изисквания обикновено човек накрая или остава сам или рязко снижава критериите.

31

Анонимен

преди 6 години

Вальо, аз не пия, не пуша, не ходя по заведения. Трудя се от 8 до 17 часа всеки делничен ден като служителка в банка. Имам паламарка между краката...не е проблем за теб, нали? Телефон 0894 27 89 43! Обади ми се!

30

Анонимен

преди 6 години

Жените харесват интелигентни бедни бачкатори с гарсионерка под наем в Обеля или Дружба.Направо да си вземат номерче и да се запътват в свински тръс натам.

29

Анонимен

преди 6 години

Деббила с очилата го разкарайте че ми писна да му гледам скапанната физионония

28

АТАКИСТ

преди 6 години

Брачед, ожени се за себе си и да се приключва с истерията ти.